2024, 11 23, 13:45:45

Szerző Téma: Allwinner A13 alapú tabletek  (Megtekintve 13457 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Allwinner A13 alapú tabletek
« Dátum: 2012, 10 18, 10:39:23 »
például a ConCorde Tab ONE

majd bővül, egyelőre csak nyitva.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
Re: Allwinner A13 alapú tabletek
« Reply #1 Dátum: 2012, 10 18, 20:21:15 »
Tab ONE - jó szerintem.

Első héten eléggé dobálta a WiFi jelét, de összebarátkoztak a routerrel.

A gyári billentyűs tok tablet rögzítése nekem nem tetszik, szerintem nem elég stabil.

A proci annyit tud mint egy mi meglepő 1 GHz-es proccer.

BT egyáltalán nem hiányzik...erről később.

GPS talán, navira lehetne használni. Ha lenne BT lehetne rákötni külső GPS-t.

HDMI-t egyébként se használok.

Olvasgatni, netezni, játszani hibátlan.

Play (market) kompatibilitása hagy némi kívánnivalót, sok mindennel nem kompatibilis, ami egyébként simán fut rajta. Nekem a Concord saját appját is nemkompatibilisnek  >:( mutatja (aki leszedte, átdobhatná...köszi)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bszg

• PDA: samsung gt i8000
  • PDA ROM: PFCJI129020, CSC: XEUJI1, PHONE: XXJF1
« Reply #2 Dátum: 2012, 10 18, 22:20:19 »
Yarnernek válaszolok csak már ide.
Tab One
Előrebocsátom, hogy a számítástechnikai és kommunikációs eszközöket laikusként használom, de hiszem, hogy ezeknek számomra is működniük kellene. Ebből következik, hogy tanácsokat szívesen fogadok.
Szóval. Hazahoztam, nem látott semmit. Olvastam a csatornákról a routeren, váltottam, így működget. Próbáltam több csatornát, nem tapasztalok különbséget.
Dolphin, Chrome, meg ami eleve rajta volt számomra használhatatlanul lassú, folyton leáll. Csak az Opera mini elfogadható.
You Tube elég jó.
Lezárt képernyőnél a WiFi általában szétkapcsol, felélesztés után néha - elég hosszú idő alatt - magától csatlakozik, de többnyire nekem kell piszkálnom. Így aztán a levelek is csak akkor jönnek, ha amúgy is használom.
Eltávolodom a routertől 7-8 m-re, csak egy üvegfal van köztünk, a jelerősség leesik, a böngészés sebessége szinte használhatatlanul lelassul. További 7-8 m-t távolodva (ott van a kerti bútor) többnyire megszűnik a jel Ugyanitt a feleségem Lumia 800-a hasít. Ugyanitt minden készülék látja a kb ötödik szomszédot (falu, nem kis távolság) csak ez nem.
Nem töltöttem le semmi olyat (pl időjárás), ami állandóan frissítgetne, sehol sem ikszeltem be az automatikus frissítést.
Ez a készülék csak egyetlen módon kapcsolódik a külvilághoz, nekem pont ezzel van bajom.
Egyébként a Concorde honlapján van fóruma, van, akinek hasonló gondjai vannak, mint nekem, de a többség dícséri. Náluk ki is lehet próbálni.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3 Dátum: 2012, 10 19, 08:03:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
például a ConCorde Tab ONE

majd bővül, egyelőre csak nyitva.

Az You are not allowed to view links. Register or Login, mivel ugyanaz minden a HDMI kivételével, fölösleges különköltözni ;)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login