0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kint van a XXDMA5 ROM, alapból új bootloaderrel, bevarrták az Exynos-chip hibát, elég jó ROM-nak néz ki...Nálam ez fut, belerakva a XEH CSC-t, kiváló.Köszönet érte REDDOORS-nak!
A profilodat akkor átírjam?
Ugyan az a Changelist -je mint az XXDLL7 romé.Szerintem ugyan az a rom csak az Ázsiai régióé.
Feltettem tegnap a CRASH 4.4 romot Scamus témájával.Aki használja ezt esetleg rajtam kivül ,, nézze már meg hogy neki sem lehet most nagyitani a gmail levelezésnél a levelekben ,, eddig olyan jó volt nekem mint vaknak hogy lehetett
Észre sem vettem... de valóban nem lehet nagyítani...
Beállításoknál engedélyezve van?
Nem találok opciót, ami az gmail-re vonatkozna... a telefon, vagy a gmail beállításaira gondolsz?
GMail/Beállítások/Általános beállítások/Üzenet automatikus méretezéseEzt kell bepippantani, hogy méretezhető legyen a levél tartalma.
Bevallom, nem hasonlítottam össze őket, én eddig nem tudtam ROM-ról, aminél az alaplapi meghalásokat gyárilag kiküszöbölték.Ha A DLL7-nél is így volt már, akkor az én tájékozatlanságom.Ha nem, akkor más tájékozatlansága.
Az MA5-nél is előfordulhat még, hogy valami módosítja a készülék állapotát..
Azt mondd el, hogy te hogyan töltötted le a Megáról?... be kell regisztrálni?
A megárol sehogy kb 1 órát próbálkoztam. Ez a sammobile-röl van, csak kicseréltem a csc-t, és a modem-et. Csak érdekes, hogy full wipe után is "módosított" az állapot..Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
A Download Mode-ra gondolsz?Nálam:Custom binary: NOCurrent Binary:Samsung OfficialSystem Status: Custom (a root miatt)
Nálam ez is Offical pedig rootolva vagyok: System Status: Custom (a root miatt)
Nálam:Custom binary: NOCurrent Binary:Samsung OfficialSystem Status: Custom <<< Nincs root.
Mi van a beállítások /eszköz névjegye/Állapot /Eszköz állapotánál?Nálam Normál.