2024, 11 29, 05:45:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 169988 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #650 Dátum: 2013, 01 20, 20:07:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az XDA n ha lefordittatom a Crommal a PC n nekem azt csinálja hogy hozzászólásonként felülre tömöriti egybe az egészet hiába van kép beszurva azt kihagyja nem is mutatja
PL::

XDA OLASZ TÁMOGATÁS ITT NÉMET TÁMOGATÁS ITT videót a 4,2 TOVÁBBI VIDEÓK köszönhetően exploregadgets köszönhetően GalaxyNote2Root ha több VIDEÓK NÉVJEGY MY ROM ne habozzon küldd el a LINK és én felad itt CHANGELOG CRASH V4.3 BASE: DLL7 MODEM: DLK7 Theme Stock Deodex. Zipaling. HOZZÁADÁSA init.d Script Auto Backup EFS (sdcard / efs.criskelo.tar.gz) A Criskelo Mod volumene Audio ADD adminisztrátorként. apk. (Köszönet Chainfire) Launcher 4x5-4x5 MOD SMS nincs bejelentkezve CallLog. Mod Settimgs.apk Fastdormancy, CPU Spy, Munka a CPU ICS billentyűzet AOSP. AppWidgetPicker (csoportosítása kütyü az azonos APP). ADD Teljesítmény Menu kiterjesztette. ADD Callrec, integrált. No növekményes Ringtone felváltotta Videó Message gombot a tárcsázó Ugorj zeneszámokat a hangerő gombok hosszan nyomja MOD SecMMS (no MMS konverzió + Korlátlan SMS címzettek listáját és több) MulitWindow korlátlan TKS istenit Frissítve Gmail.apk v4.2 [HACK] eltávolítása billentyűzár és egyéb biztonsági politika korlátozásokat Email apk  eltávolítása blokkolása üzemmód ikon értesítési MOD 24 Háttérképek InkEffect Lockscreen Megjegyzés II Ink ujjak Mod (LockScreen) PopBrowser (Köszönet bmw-boy) Átlátszó zenelejátszó widgetet (köszönet Lultima) Átlátszó Radio widgetet (Köszönet Lultima) Sony Bravia mod 2 (Placebo vagy sem nem tesz kárt hehe) Fényképezőgép hack 0%-os akkumulátor, amit megtehetsz Photos enable secret CSC JELLEMZŐK köszönhetően kkoolpatz Kedvencek zárhang on / off menü Stock kamera app
Gondolom, a képen nem sok minden van lefordítani való :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #651 Dátum: 2013, 01 20, 20:20:29 »
Gondolom, a képen nem sok minden van lefordítani való :)
Most direkt szivod a vérem ?? Azt én is tudom hogy nincs a képen leforditani való de pl az ebay lapot nem modositja ugyan ugy hagyja az elrendezést csak leforditja a szöveget itt meg valahogy egybe tömöriti..
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #652 Dátum: 2013, 01 20, 20:35:19 »
Most direkt szivod a vérem ?? Azt én is tudom hogy nincs a képen leforditani való de pl az ebay lapot nem modositja ugyan ugy hagyja az elrendezést csak leforditja a szöveget itt meg valahogy egybe tömöriti..
Viccelni próbáltam, de látom, nem ment át.
Hagyjuk szerintem...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #653 Dátum: 2013, 01 20, 20:38:31 »
Viccelni próbáltam, de látom, nem ment át.
Hagyjuk szerintem...

DE de átjött csak egy kicsit megkésve :oops:  :) de a lényeget még most sem tudom hogy ez nálatok is ilyen  :'(
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #654 Dátum: 2013, 01 20, 21:13:54 »
DE de átjött csak egy kicsit megkésve :oops:  :) de a lényeget még most sem tudom hogy ez nálatok is ilyen  :'(

A tűzróka nem csinálja ezt nálam.
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #655 Dátum: 2013, 01 20, 21:36:23 »
Biztos hogy bennem van a sötétség de erre nem találom még ott sem a választ :::!!

Íme:
Új ROM telepítése előtt általában érdemes a készüléket gyári alaphelyzetbe állítani (Beállítások - Mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása, vagy a Recoveryben a wipe data és a wipe cache, de a Mobile Odin-ban is van erre opció) miután a fontos dolgok mentése már megtörtént, hogy biztosan minden rendben működjön, de természetesen az összes adat és program megtartása mellett is lehet telepíteni az új ROM-ot, azonban ekkor is javasolt a wipe cache és wipe dalvik végrehajtása. Ha ebben az esetben problémák vannak működés közben, akkor még mindig meg lehet csinálni az alaphelyzetbe állítást.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
« Reply #656 Dátum: 2013, 01 20, 23:05:29 »
Sziasztok Tudorok!!!!

Tegnap telepitettem a CRASH ROM v4.3
Eddig kiválló csak van vele egy kicsi bajom ..
Az aromaba feltettem a 4.2 fényképezőt de az nem nagyon akar szuperálni állandóan FC zik..
Gondoltam TB nak van olyan lehetősége hogy eltávolit minden olyan alkalmazást is ami a romban van telepitve ,
na itt jön a probléma nem találom benne  pedig már vagy kétszer átnéztem
Nem tudja esetleg valaki hogy milyen neven van fennt ???
üdv

Nem elérhető uby40

« Reply #657 Dátum: 2013, 01 21, 00:09:12 »
Sziasztok Tudorok!!!!

Az aromaba feltettem a 4.2 fényképezőt de az nem nagyon akar szuperálni állandóan FC zik..
Gondoltam TB nak van olyan lehetősége hogy eltávolit minden olyan alkalmazást is ami a romban van telepitve ,
üdv

Szia!

Én a TB-vel csak fagyasztani szoktam, olyan mint ha ott sem lenne de fizikailag nem törli az alkalmazást. Azután, hogy teszteltem és nem hiányzik, törlöm a SsystemApp Remower progival. Lehet, hogy a TB is tudja a törlést de eddig még nem használtam erre.  :hmm:
...ja, és üdv nálunk!  O->-

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #658 Dátum: 2013, 01 21, 04:42:09 »
Szia!

Én a TB-vel csak fagyasztani szoktam, olyan mint ha ott sem lenne de fizikailag nem törli az alkalmazást. Azután, hogy teszteltem és nem hiányzik, törlöm a SsystemApp Remower progival. Lehet, hogy a TB is tudja a törlést de eddig még nem használtam erre.  :hmm:
...ja, és üdv nálunk!  O->-
Tudja.Én is használtam már. :)

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #659 Dátum: 2013, 01 21, 08:08:21 »
Ha ez akkora nagy probléma lenne a Samsung már csinálna valamit. ..Egyébként meg minden számítógép alaplapja be tud halni szerintem csak túl van egy kicsit misztifikálva a dolog..

Mit csináljon ha egyszer hardveres a gond? Hívjon vissza több százezer készüléket?
Pontosan tisztában vannak vele ők is, de nem kell parázni e miatt, szerintem gariban szó nélkül cserélik. Az S2 kijelző és USB problémát is szó nélkül orvosolták eddig, pedig ezt nevezhetjük tömeges problémának. Mobilarénán volt aki 3x cseréltetett kijelzőt,  mert egyik cserélt kijelző sem volt tökéletes. Nem feltétlen az a gond ha tömeges probléma van,  hanem, hogy a problémát milyen hozzáállással orvosolják.
Ebben pedig a Samsung a legkorrektebb gyártó jelenleg.
Szóval nincs ok az aggodalomra, nem a pánik keltés vezérelt amikor ezt a témát felhoztam, pusztán annyi, hogy jó ezekkel a dolgokkal is tisztában lenni a rengeteg pozitívum mellett.

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zack

« Reply #660 Dátum: 2013, 01 21, 08:16:37 »
Sziasztok Tudorok!!!!

üdv

Nálam is FC-zik. Nem kell erőltetni.

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Karif

• PDA: Samsung Galaxy Note II, Note EDGE
  • PDA ROM: Mikor mi..
« Reply #661 Dátum: 2013, 01 21, 09:12:12 »
Oké. .ezt én is így gondolom. :);)

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #662 Dátum: 2013, 01 21, 10:48:45 »

Nem elérhető Zack

« Reply #663 Dátum: 2013, 01 21, 11:09:52 »
De mi ez a DLL3 alap?  Ezt nem igazán értem... 12.26.-i build.

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
« Reply #664 Dátum: 2013, 01 21, 11:41:05 »
Nálam is FC-zik. Nem kell erőltetni.

Nem is akarom erőltetni ,,le szeretném törölni ezért kérdeztem hogy milyen neven futhat mert nem találom ,, de már annyit megcsináltam hogy eltüntettem a programok közül igy még véletlen sem nyomok rá.. Még szerencse hogy a Next laucher el tudja rejteni ...   
üdv

Nem elérhető uby40

« Reply #665 Dátum: 2013, 01 21, 12:21:25 »

Jövöget már torrenten. Rápróbálok, bár az előző omegák közt sem vettem nagy különbséget észre, mind tökéletesen működött, és nagyon jól témázhatók :ok: Valami oka biztos van az újabb kiadásnak   :hmm:

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #666 Dátum: 2013, 01 21, 12:55:49 »
Jövöget már torrenten. Rápróbálok, bár az előző omegák közt sem vettem nagy különbséget észre, mind tökéletesen működött, és nagyon jól témázhatók :ok: Valami oka biztos van az újabb kiadásnak   :hmm:
Nálam is jól működnek. A v10 XXDLL7, a v11 meg UBDLL3 alapú rom. De amúgy fogalmam sincs róla, hogy ez miért jobb, mint a v10-ben lévő, de biztos van oka.  :D
Ez a rom nálam annyira bevált, és persze a témázhatósági is király, hogy nem is próbáltam még mást.  :oops:

Nem elérhető uby40

« Reply #667 Dátum: 2013, 01 21, 13:01:08 »
Nálam is jól működnek. A v10 XXDLL7, a v11 meg UBDLL3 alapú rom. De amúgy fogalmam sincs róla, hogy ez miért jobb, mint a v10-ben lévő, de biztos van oka.  :D
Ez a rom nálam annyira bevált, és persze a témázhatósági is király, hogy nem is próbáltam még mást.  :oops:

+1  :ok:

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #668 Dátum: 2013, 01 21, 15:07:59 »
Persze hogy van.

N7100UBDLL3      Changelist:749832
N7100XXDLL7       Changelist:679347

Tessék. :) ;)

Nem elérhető uby40

« Reply #669 Dátum: 2013, 01 21, 16:16:50 »
Persze hogy van.

N7100UBDLL3      Changelist:749832
N7100XXDLL7       Changelist:679347

Tessék. :) ;)

Köszi!
Már a hívásrögzítés gatyába rázásáért is megérte a csere ! A többi meg csak hab a tortán. Amúgy nem sokat javul már a szintetikus mérés sem AnTuTu 18071 lett  :'(  :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #670 Dátum: 2013, 01 22, 21:21:13 »
Valaki homályosítson fel legyen szíves!... már a második CRASH romban lehet beválasztani a "SIMPLISTIC" verziót...
Az a helyzet, hogy nem nagyon tudom mi ez...  :oops:
És ettől függnek dolgok... pl. hogy milyen MOD-okat lehet telepíteni, meg ilyenek...
Szóval mit jelent egy simplistic verzió???.... :hmm:

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #671 Dátum: 2013, 01 22, 21:25:45 »
Valaki homályosítson fel legyen szíves!... már a második CRASH romban lehet beválasztani a "SIMPLISTIC" verziót...
És ettől függnek dolgok... pl. hogy milyen MOD-okat lehet telepíteni, meg ilyenek...
A simplistic egy jó kis modifikáció, amivel rengeteg minden változtatható, de igazából inkább eye candy dolgok vannak benne...értem ez alatt a statusbar szín és átfedés beállításait, aksi ikonok változtatása, a redőnyön lévő ikonok beállításait, power menü, óra középre, vagy eltüntetése, lock screen módosítása ilyenek.....

....viszont sok opció csak a donate verzában érhető el.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

rstwingo

• Vendég
« Reply #672 Dátum: 2013, 01 22, 21:28:11 »

Ha felteszed a simplistic verziót, föleg meg ha megveszed, akkor rengeteg plusz állítási lehetőséget kapol, könnyen tudsz aksi ikont cserélni, a statusbart variálni, az óra színét meg a térerő szinét, betü stilusát, nagyságát lehet változtatni, a togle ikonokot tudod variálni
egy szóval sokkal jobban egyedivé tudod alakitani a telefont

megéri megvenni, annyit adsz amenyit akarsz és küldi a donát részét

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #673 Dátum: 2013, 01 22, 21:45:23 »
Ha felteszed a simplistic verziót, föleg meg ha megveszed, akkor rengeteg plusz állítási lehetőséget kapol, könnyen tudsz aksi ikont cserélni, a statusbart variálni, az óra színét meg a térerő szinét, betü stilusát, nagyságát lehet változtatni, a togle ikonokot tudod variálni
egy szóval sokkal jobban egyedivé tudod alakitani a telefont

megéri megvenni, annyit adsz amenyit akarsz és küldi a donát részét
Köszönöm mindkettőtöknek... :)
Ez a CRASH aroma telepítőjében van opcióként, de eddig nem mertem beválasztani... (főleg, mert akkor nem lehet a Full Screen Caller HD-t beválasztani)
De így már lehet, hogy kipróbálom... érdekesnek látszik... azt nemtom, hogy a CRASH-ban az egész, vagy csak az ingyenes van-e benne... :hmm:

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #674 Dátum: 2013, 01 22, 21:47:14 »
Köszönöm mindkettőtöknek... :)
Ez a CRASH aroma telepítőjében van opcióként, de eddig nem mertem beválasztani... (főleg, mert akkor nem lehet a Full Screen Caller HD-t beválasztani)
De így már lehet, hogy kipróbálom... érdekesnek látszik... azt nemtom, hogy a CRASH-ban az egész, vagy csak az ingyenes van-e benne... :hmm:

Ha lesz olyan programod, hogy simplistic control akkor a full ha csak toggle control akkor a mezei van benne....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login