2024, 11 29, 03:42:55
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 169982 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető uby40

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #625 Dátum: 2013, 01 15, 21:30:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mert azóta jött rá egy update...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Igen, én is erre gondoltam mikor a frissítésről írtam  ;)
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #626 Dátum: 2013, 01 15, 21:46:32 »
Igen, én is erre gondoltam mikor a frissítésről írtam  ;)

Kizárásos alapon 2 dolog lehet.  vagy eddig volt kaki,  és most lett jó, és akkor örül, vagy az volt a reális és most mutat valótlant. :)

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #627 Dátum: 2013, 01 15, 22:22:59 »
Én is így jártam. Omega romot használok tegnap még veszélyeztetett voltam ma minden oké.
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #628 Dátum: 2013, 01 15, 22:33:16 »
Én is így jártam. Omega romot használok tegnap még veszélyeztetett voltam ma minden oké.
Dettó. Tegnap a root-olt gyári LL7-re még azt írta, a ma felrakott nem root-olt gyári LL7-re már: OKÉ.

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #629 Dátum: 2013, 01 16, 21:20:03 »
Dettó. Tegnap a root-olt gyári LL7-re még azt írta, a ma felrakott nem root-olt gyári LL7-re már: OKÉ.

Viszont  ez a progi és a probléma két különböző dolog az SDS-től. SDS-re nincs semmi checker progi. Egyszer csak megdöglik váratlanul.
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #630 Dátum: 2013, 01 16, 21:35:11 »
Viszont  ez a progi és a probléma két különböző dolog az SDS-től. SDS-re nincs semmi checker progi. Egyszer csak megdöglik váratlanul.
Akkor még szerencse, hogy van rá garim  :taps: Addig húzza ki még lesz Note 3 utána megdögölhet.

Nem elérhető Karif

• PDA: Samsung Galaxy Note II, Note EDGE
  • PDA ROM: Mikor mi..
« Reply #631 Dátum: 2013, 01 16, 21:39:39 »
Ha ez akkora nagy probléma lenne a Samsung már csinálna valamit. ..Egyébként meg minden számítógép alaplapja be tud halni szerintem csak túl van egy kicsit misztifikálva a dolog..

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #632 Dátum: 2013, 01 17, 14:31:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Másodszor raktam fel a gyari DLL7-et, mobilodinnal mindketto wipe-pal. Task killert most kikapcsoltam. Akkun belul android rendszer 26% Android op rendszer 15% kijelzo 22% 1 ora 25 perc hasznalat utan. Altalanosan egyik sem megy be ( kijelzotol eltekintve ) 10 % ala. 1,5 ora alatt 3 % ot merult. ( csak viszonyitasnak! )
A mellekelt kepen az android rendszer csomagok vannak.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #633 Dátum: 2013, 01 17, 15:18:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Másodszor raktam fel a gyari DLL7-et, mobilodinnal mindketto wipe-pal. Task killert most kikapcsoltam. Akkun belul android rendszer 26% Android op rendszer 15% kijelzo 22% 1 ora 25 perc hasznalat utan. Altalanosan egyik sem megy be ( kijelzotol eltekintve ) 10 % ala. 1,5 ora alatt 3 % ot merult. ( csak viszonyitasnak! )
A mellekelt kepen az android rendszer csomagok vannak.

Miért menne le 10% alá? Akkor valami másnak kellene sokat fogyasztania, hogy a 100%-ból csak 10-10%-ot vagy kevesebbet egyen a rendszer.

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #634 Dátum: 2013, 01 17, 15:21:54 »
Miért menne le 10% alá? Akkor valami másnak kellene sokat fogyasztania, hogy a 100%-ból csak 10-10%-ot vagy kevesebbet egyen a rendszer.

Azert gondolom ugy, mert tobb ismerosomnek el sem eri egyik sem ezek kozul a 10% ot kis kijelzo idovel. Illetve linkelt egy kepet rstwingo ahol az ejszakai fogyasztasa 10 ora 10% es semmilyen program fogyasztasa nincs feltuntetve az akkunal. Hozza se nyultam a telefonhoz 2 oran keresztul es ugy ment le 96% ra. Azzal a rommal ami gyarilag volt rajta, teljesen mas volt a fogyasztas, es ott is alacosnyak voltak az OS fogyasztasok.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #635 Dátum: 2013, 01 17, 15:28:56 »
Akkor még szerencse, hogy van rá garim  :taps: Addig húzza ki még lesz Note 3 utána megdögölhet.
megcsinaltam en is a teszteket(tiszta para ez a topik:illesztesi problemak, most ez...!  :shock: )
Egyebkent les....m! Ahogyan irtad!!! +1  :ok: :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #636 Dátum: 2013, 01 17, 16:23:05 »
Azert gondolom ugy, mert tobb ismerosomnek el sem eri egyik sem ezek kozul a 10% ot kis kijelzo idovel. Illetve linkelt egy kepet rstwingo ahol az ejszakai fogyasztasa 10 ora 10% es semmilyen program fogyasztasa nincs feltuntetve az akkunal. Hozza se nyultam a telefonhoz 2 oran keresztul es ugy ment le 96% ra. Azzal a rommal ami gyarilag volt rajta, teljesen mas volt a fogyasztas, es ott is alacosnyak voltak az OS fogyasztasok.

Ugyanazok a beállítások és telepített programok, azonos hálózati jelerősségek, valamint azonos használat esetén sem lenne teljesen egyforma a két készülék fogyasztása, mivel nincs két egyforma akku, proci, kijelző, stb., csak hasonlók, illetve egymáshoz közel levők. Szerintem... :)

Nem elérhető buc12

• Navigáció / Navigation: Igo primo
  • PDA: Samsung note2 GT-N7100 Tégla
« Reply #637 Dátum: 2013, 01 20, 15:13:35 »
Sziasztok

Valakinek valami  ötlete így vasárnap délután egy galaxy note 2 tégla lett! Download mód sincs !Aksi  valószínű fel van töltve! odin-nal lett frissítve állítólag magyarítani akarták !újraindulás után lett halott!
Valaki ha tudná mit kéne újrarakni,hogy egyáltalán dowload mod legyen!(gondolom a rom csak utána esedékes)!

Segítséget előre is köszönöm!!

Moderator Comment A kérdésedet elég egy helyre és egyszer feltenned, ha tud valaki segiteni, akkor fog is.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #638 Dátum: 2013, 01 20, 15:44:37 »
Sziasztok

Valakinek valami  ötlete így vasárnap délután egy galaxy note 2 tégla lett! Download mód sincs !Aksi  valószínű fel van töltve! odin-nal lett frissítve állítólag magyarítani akarták !újraindulás után lett halott!
Valaki ha tudná mit kéne újrarakni,hogy egyáltalán dowload mod legyen!(gondolom a rom csak utána esedékes)!

Csak szólok, hogy az erőszakosság, ugyanannak a postnak ÖT helyre beírása általában nem szimpatikus, a segítőkészséget jelentősen megcsappantja. Amellett, hogy a fórumszabályzat tiltja is.

Főleg, hogy már tegnap is leírtad, akkor még azt írtad, így került, döglötten hozzád.

Már leírtam mindent tegnap Neked, válasz nem volt rá...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #639 Dátum: 2013, 01 20, 15:46:59 »
Sziasztok

Alaplap csere.Így jár aki nem olvas,vagy amatőrrel csináltatja az ilyen dolgokat. Magyaríttatni nem lehet odinnal.Mert ha európai rom van fent akkor van bent magyar nyelv.Vagyis a rom cserét rontották el odinal.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #640 Dátum: 2013, 01 20, 15:50:14 »
Alaplap csere.Így jár aki nem olvas,vagy amatőrrel csináltatja az ilyen dolgokat. Magyaríttatni nem lehet odinnal.Mert ha európai rom van fent akkor van bent magyar nyelv.Vagyis a rom cserét rontották el odinal.
+1
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #641 Dátum: 2013, 01 20, 18:10:10 »
Sziasztok

Ha még garanciás, akkor eljátszhatod, hogy egyszer csak ilyen lett a készülék, nem kapcsolt be. Aztán ha rájön a szerviz, hogy rosszul lett belenyúlva a készülék lelki világába, akkor bukod a garanciát, ha meg nem jönnek rá, akkor kicserélik az alaplapot. Kérhetsz háznál javítást is, csak be kell regisztrálni a Samsung oldalán, ha eddig még nem tetted meg.

Nem elérhető milán19

• Navigáció / Navigation: Wayteq N770
  • PDA: LG G2 HTC One M9
  • PDA ROM: Viper
« Reply #642 Dátum: 2013, 01 20, 19:31:13 »
Szasztok

Egy olyan kérdésem lenne mert az angol tudásom  0 és nem tudok utána olvasni ,, hogy most fennt van a CRASH ROM v4.2 , viszont már van CRASH ROM v4.3 ezt vajon fellehet tenni wipe nélkül és ha igen hogyan kell ??
Az igaz hogy a mostanival sincs semmi problémám de a friss biztos jobb!!!
Azért akarnám wipe nékül mert a mostani nagyon jól be van lakva és sokáig tartana mig vissza állitanám ugyan ugy ...
üdv

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #643 Dátum: 2013, 01 20, 19:34:13 »
Szasztok

Egy olyan kérdésem lenne mert az angol tudásom  0 és nem tudok utána olvasni ,, hogy most fennt van a CRASH ROM v4.2 , viszont már van CRASH ROM v4.3 ezt vajon fellehet tenni wipe nélkül és ha igen hogyan kell ??
Azért akarnám wipe nékül mert a mostani nagyon jól be van lakva és sokáig tartana mig vissza állitanám ugyan ugy ...
üdv

Tessék elolvasni a GY.I.K-ben leírtakat. Ott erre is megtalálod a választ.

Nem elérhető milán19

• Navigáció / Navigation: Wayteq N770
  • PDA: LG G2 HTC One M9
  • PDA ROM: Viper
« Reply #644 Dátum: 2013, 01 20, 19:41:05 »
Tessék elolvasni a GY.I.K-ben leírtakat. Ott erre is megtalálod a választ.

Biztos hogy bennem van a sötétség de erre nem találom még ott sem a választ :::!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #645 Dátum: 2013, 01 20, 19:43:26 »
Szasztok

üdv
Van egy közmondás, hogy ha valami jól működik, ne nyúlj hozzá.
Miből gondolod, hogy ha van egy verziószám emelkedés, akkor az biztosan jobb?
Miért nem olvasol utána a changelognak (változásoknak)? Ahhoz nem kell angolul tudni, ráadásul a Google Chrome le is fordítja neked az oldalt magyarra.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #646 Dátum: 2013, 01 20, 19:44:14 »
Biztos hogy bennem van a sötétség de erre nem találom még ott sem a választ :::!!

Ahogy feltetted az előző crash romot, ugyanúgy tedd ezt is.Csak recoveryben ne nyomj full wipe-ot csak dalvik és cache.Akkor nem veszik el semmid.
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #647 Dátum: 2013, 01 20, 19:48:24 »
Google Chrome le is fordítja neked az oldalt magyarra.

Ha már erről van egy kis szó ., nektek is egybe nyomja a crome az oldalt ha leforditjátok ???
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #648 Dátum: 2013, 01 20, 19:56:38 »
Ha már erről van egy kis szó ., nektek is egybe nyomja a crome az oldalt ha leforditjátok ???
Melyik oldalról is beszélünk?
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #649 Dátum: 2013, 01 20, 20:02:32 »
Melyik oldalról is beszélünk?
Az XDA n ha lefordittatom a Crommal a PC n nekem azt csinálja hogy hozzászólásonként felülre tömöriti egybe az egészet hiába van kép beszurva azt kihagyja nem is mutatja
PL::

XDA OLASZ TÁMOGATÁS ITT NÉMET TÁMOGATÁS ITT videót a 4,2 TOVÁBBI VIDEÓK köszönhetően exploregadgets köszönhetően GalaxyNote2Root ha több VIDEÓK NÉVJEGY MY ROM ne habozzon küldd el a LINK és én felad itt CHANGELOG CRASH V4.3 BASE: DLL7 MODEM: DLK7 Theme Stock Deodex. Zipaling. HOZZÁADÁSA init.d Script Auto Backup EFS (sdcard / efs.criskelo.tar.gz) A Criskelo Mod volumene Audio ADD adminisztrátorként. apk. (Köszönet Chainfire) Launcher 4x5-4x5 MOD SMS nincs bejelentkezve CallLog. Mod Settimgs.apk Fastdormancy, CPU Spy, Munka a CPU ICS billentyűzet AOSP. AppWidgetPicker (csoportosítása kütyü az azonos APP). ADD Teljesítmény Menu kiterjesztette. ADD Callrec, integrált. No növekményes Ringtone felváltotta Videó Message gombot a tárcsázó Ugorj zeneszámokat a hangerő gombok hosszan nyomja MOD SecMMS (no MMS konverzió + Korlátlan SMS címzettek listáját és több) MulitWindow korlátlan TKS istenit Frissítve Gmail.apk v4.2 [HACK] eltávolítása billentyűzár és egyéb biztonsági politika korlátozásokat Email apk  eltávolítása blokkolása üzemmód ikon értesítési MOD 24 Háttérképek InkEffect Lockscreen Megjegyzés II Ink ujjak Mod (LockScreen) PopBrowser (Köszönet bmw-boy) Átlátszó zenelejátszó widgetet (köszönet Lultima) Átlátszó Radio widgetet (Köszönet Lultima) Sony Bravia mod 2 (Placebo vagy sem nem tesz kárt hehe) Fényképezőgép hack 0%-os akkumulátor, amit megtehetsz Photos enable secret CSC JELLEMZŐK köszönhetően kkoolpatz Kedvencek zárhang on / off menü Stock kamera app
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!