Sziasztok! Orakon belul note 2 tulaj leszek es egybol kerdesekkel tamadok! Galaxy s-en 2 napig volt gyari rom, meguntam, megutaltam. Note 2-nel mi a helyzet? Van szukseg ra?
SGS-nel meg szamitogepes odinozas volt , 3 fajlos majd utana a fozott rom, ahogy olvasgatom a forumot itt ez is maskent megy, bele asom majd magam.
Mik az ajanlatok? Gyari legfrissebb rom , rootot neki , valami custom kernel es kesz? Nem a legfrisebb OS-sel kerulnek ki a telok gondolom, igy amikor megveszem vajon vissza is adhatom nekik frissitesre? Vagy inkabb otthon?
Szia,
Gratula, nem fogsz csalódni.
Gyári magyar hivatalos 4.1.1 valszeg ezzel kapod, úgyhogy frissíteni ők nem fogják... (ha nem ez van rajta ota-n frissül)
ha nem magyar (XEH vagy szolgáltatós) a "kicsike" akkor frissülhet 4.1.2-re ota-n keresztül. (pl. francia, lengyel...)
A legfrissebb gyári a török DLL5 ami ugyanaz mint a francia DLL4 (egyfájlosok, pc odinnal vagy mobile odinnal tudod felrakni)
lelőhelyek pl.:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login (S2-ön szerettem, note2-ön kipróbáltam.. annyira nem jött be)
You are not allowed to view links.
Register or
Loginés természetesen itt a pfc-n
Főzöttek közül mindig válogatok...van ami bejön van ami nem... most éppen CRASH ROM v4.1 van fent, de valszeg ma próbálom a ROMOW v5 DLL5-öt....
(a vége mindig gyári rootolt esetleg custom kernel...)