2024, 12 01, 08:20:27
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 170133 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető lasse001

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #400 Dátum: 2012, 12 31, 08:34:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
szia...javítja  a magyar samsung szerviz a külföldön vásárolt telókat .... kell a számla  és a garijegy .... pecsét nem volt a garijegyen csak a vásárlás napja ... a számla ....  regisztráltam is a samsung oldalán ...

el tud romolni bármikor ... nekem note 1, 1 napos korában másnap mikor hazaértem halt meg a home gomb .... teljes kijelzőcsere volt mert egyben van minden építve ..... 3 nap alatt kész lett a Hollandiában vásárolt telefon garanciában itthon ....
Szia.Sajnos azt kell hogy mondjam hogy az tök mindegy hogy be tudtad-e regisztrálni a samsung honlapján.Mert ha gond van az lesz az első kérdés még a telefonban hogy hol vetted.Én anno az az S 1-emel jártam így.Mikor beregiztem örültem,aztán mikor hívtam őket hogy gond van mondták hogy vigyem oda ahol vettem.De mondom ne legyen rá szükség. B.U.É.K

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #401 Dátum: 2012, 12 31, 16:32:17 »
Azért az remélem működik az otthoni samsung szervizben h beviszem az akárhol vásárolt Note 2-et és megcsinaljak ha még fizetni is kell érte.Sajnos én abba a sim mizériába estem bele h nano simem volt az iphone 5 miatt és adapterrel tettem bele és amikor kivettem elég nehezen tudtam csak kivenni és emiatt az egyik kicsi érzékelő eltört és nem látja onnantol a Simkartyakat :( Na ezért bizom abban h ha hazaérek akkor betudom vinni vhova ahol megtudják csinálni. Nem tud vki egy jo szervizt ahol biztosan megcsinálják?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7105-ről

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #402 Dátum: 2013, 01 01, 18:20:34 »
Azért az remélem működik az otthoni samsung szervizben h beviszem az akárhol vásárolt Note 2-et és megcsinaljak ha még fizetni is kell érte.Sajnos én abba a sim mizériába estem bele h nano simem volt az iphone 5 miatt és adapterrel tettem bele és amikor kivettem elég nehezen tudtam csak kivenni és emiatt az egyik kicsi érzékelő eltört és nem látja onnantol a Simkartyakat :( Na ezért bizom abban h ha hazaérek akkor betudom vinni vhova ahol megtudják csinálni. Nem tud vki egy jo szervizt ahol biztosan megcsinálják?

Ide vidd, megoldják... én minden galaxy-mat idevittem és nagyon rendben vannak... :ok:

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #403 Dátum: 2013, 01 01, 21:32:38 »
Nagyon köszönöm a segítséget. Vki esetleg h mennyibe is fájhat ez a javitás??

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #404 Dátum: 2013, 01 02, 15:14:33 »
Sziasztok! Orakon belul note 2 tulaj leszek es egybol kerdesekkel tamadok! Galaxy s-en 2 napig volt gyari rom, meguntam, megutaltam. Note 2-nel mi a helyzet? Van szukseg ra?
SGS-nel meg szamitogepes odinozas volt , 3 fajlos majd utana a fozott rom, ahogy olvasgatom a forumot itt ez is maskent megy, bele asom majd magam.

Mik az ajanlatok? Gyari legfrissebb rom , rootot neki , valami custom kernel es kesz? Nem a legfrisebb OS-sel kerulnek ki a telok gondolom, igy amikor megveszem vajon vissza is adhatom nekik frissitesre? Vagy inkabb otthon?

Nem elérhető vic007

• PDA: Note II / SGS II / Nexus 7
  • PDA ROM: XXDMB2 - 4.1.2 / XXMS1 - 4.1.2 / JDQ39
« Reply #405 Dátum: 2013, 01 02, 15:40:42 »
Sziasztok! Orakon belul note 2 tulaj leszek es egybol kerdesekkel tamadok! Galaxy s-en 2 napig volt gyari rom, meguntam, megutaltam. Note 2-nel mi a helyzet? Van szukseg ra?
SGS-nel meg szamitogepes odinozas volt , 3 fajlos majd utana a fozott rom, ahogy olvasgatom a forumot itt ez is maskent megy, bele asom majd magam.

Mik az ajanlatok? Gyari legfrissebb rom , rootot neki , valami custom kernel es kesz? Nem a legfrisebb OS-sel kerulnek ki a telok gondolom, igy amikor megveszem vajon vissza is adhatom nekik frissitesre? Vagy inkabb otthon?

Szia,

Gratula, nem fogsz csalódni.

Gyári magyar hivatalos 4.1.1 valszeg ezzel kapod, úgyhogy frissíteni ők nem fogják... (ha nem ez van rajta ota-n frissül)
ha nem magyar (XEH vagy szolgáltatós) a "kicsike" akkor frissülhet 4.1.2-re ota-n keresztül. (pl. francia, lengyel...)

A legfrissebb gyári a török DLL5 ami ugyanaz mint a francia DLL4 (egyfájlosok, pc odinnal vagy mobile odinnal tudod felrakni)

lelőhelyek pl.:

You are not allowed to view links. Register or Login (S2-ön szerettem, note2-ön kipróbáltam.. annyira nem jött be)

és természetesen itt a pfc-n

Főzöttek közül mindig válogatok...van ami bejön van ami nem... most éppen CRASH ROM v4.1 van fent, de valszeg ma próbálom a ROMOW v5 DLL5-öt....  :taps:
(a vége mindig gyári rootolt esetleg custom kernel...)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #406 Dátum: 2013, 01 02, 22:13:11 »
Nem tudom, használja-e valaki a DLL5-öt, de nekem nagyon bejön... mióta megjelent az van fent és mindenben remek... nemrég odavoltam az az AbyssN2 kernelért, mert óriási akkuidőket produkált... na ez a rom úgy ahogy van ugyanezt csinálja! :ok:
Próbáltam a CHRAS-t és a Criskelo-t is, de mindkettő besült nálam... úgyhogy visszatértem a gyári DLL5-höz...
Legfeljebb ezt a neon zöld notibárt fogom lecserélni, mert ez borzasztó... :)

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #407 Dátum: 2013, 01 03, 01:07:24 »
Szia,

Gratula, nem fogsz csalódni.

Gyári magyar hivatalos 4.1.1 valszeg ezzel kapod, úgyhogy frissíteni ők nem fogják... (ha nem ez van rajta ota-n frissül)
ha nem magyar (XEH vagy szolgáltatós) a "kicsike" akkor frissülhet 4.1.2-re ota-n keresztül. (pl. francia, lengyel...)

A legfrissebb gyári a török DLL5 ami ugyanaz mint a francia DLL4 (egyfájlosok, pc odinnal vagy mobile odinnal tudod felrakni)

lelőhelyek pl.:

You are not allowed to view links. Register or Login (S2-ön szerettem, note2-ön kipróbáltam.. annyira nem jött be)

és természetesen itt a pfc-n

Főzöttek közül mindig válogatok...van ami bejön van ami nem... most éppen CRASH ROM v4.1 van fent, de valszeg ma próbálom a ROMOW v5 DLL5-öt....  :taps:
(a vége mindig gyári rootolt esetleg custom kernel...)

Koszonom!
 Tobb note ill note 2 tulaj is mondta, hogy fogjam fel azt a tenyt, hogy kb az elso telefonok ezek amik nemfeltetlenul csak fozott rommal jok. SGS-en hetente csereltem a romot ( nincs is flashcounter :D ) es mindig mokoltam valamit. Itt valoban nincs szukseg erre? ertem en h eros meg minden, de olyan android ami jo gyarilag? 2 eve androidozom, nehez elhinnem :D A rootolas meg regen kernellel ment, most meg mar program csinalja? Oregszem  :D

rstwingo

• Vendég
« Reply #408 Dátum: 2013, 01 03, 04:57:09 »
Koszonom!
 Tobb note ill note 2 tulaj is mondta, hogy fogjam fel azt a tenyt, hogy kb az elso telefonok ezek amik nemfeltetlenul csak fozott rommal jok. SGS-en hetente csereltem a romot ( nincs is flashcounter :D ) es mindig mokoltam valamit. Itt valoban nincs szukseg erre? ertem en h eros meg minden, de olyan android ami jo gyarilag? 2 eve androidozom, nehez elhinnem :D A rootolas meg regen kernellel ment, most meg mar program csinalja? Oregszem  :D

A mostani főzőt romokat,már igazán nem is nevezhető főzőt romnak, mindinkább csak feljavított gyári romnak
Többségük gyári rom extra funkciókkal,semmi más
Azt meg elhiheted, hogy a gyári rom is lehet tökéletes, már a Note romok is ilyenek voltak

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #409 Dátum: 2013, 01 04, 11:32:01 »
DLL7-es Francia!...  :)

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #410 Dátum: 2013, 01 04, 13:26:38 »
Próbálta már valaki, vagy nekem kell? :)
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető Kamug

« Reply #411 Dátum: 2013, 01 04, 13:40:51 »
Fent van, kb 2 perce. Első változás: Exynos hiba javítva!
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető k5.20

« Reply #412 Dátum: 2013, 01 04, 14:04:46 »

Tegnap toltam fel a DLL5-t...
Miért van ebből a franciából kettő is fenn?
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #413 Dátum: 2013, 01 04, 14:15:37 »
Fent van, kb 2 perce. Első változás: Exynos hiba javítva!

Mi volt az exynos hiba?

Nem elérhető Kamug

« Reply #414 Dátum: 2013, 01 04, 14:20:29 »
.
Miért van ebből a franciából kettő is fenn?
Az egyik linkje halott, azaz nem mutat sehova.

Nem elérhető Kamug

« Reply #415 Dátum: 2013, 01 04, 14:33:53 »
Mi volt az exynos hiba?
Na ezt most nem tudom neked pontosan elmondani, de a lénye az, hogy a fényképező szoftverében volt egy hiba, ami miatt simán root jogot lehetett szerezni a készülék felett, egy egyszerű .apk, telepítésével. Ha ezzel a You are not allowed to view links. Register or Login tudod rootolni a telefont, akkor a te romodban még benne van a hiba. Ezért óvatosan telepítgess új appokat a telefonra! (Fontold meg mire akar felhatalmazást a telepítéshez!)

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #416 Dátum: 2013, 01 04, 14:39:33 »
Na ezt most nem tudom neked pontosan elmondani, de a lénye az, hogy a fényképező szoftverében volt egy hiba, ami miatt simán root jogot lehetett szerezni a készülék felett, egy egyszerű .apk, telepítésével. Ha ezzel a You are not allowed to view links. Register or Login tudod rootolni a telefont, akkor a te romodban még benne van a hiba. Ezért óvatosan telepítgess új appokat a telefonra! (Fontold meg mire akar felhatalmazást a telepítéshez!)

Frissitenem, csak nem merem. ALJ3 / 2 van most. Teljesen gyari. Nem tudom h fogjak hozza, konkret leiras pedig nincs itt a forumon. Gondolom a telefon ujsaga miatt, mivel i9000 tele volt mar tutoriallal, de ez megint mas vilag.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #417 Dátum: 2013, 01 04, 14:51:53 »
Próbálta már valaki, vagy nekem kell? :)
Csak elindítottam otthon a letöltést... ha hazaérek, rámegyek... :)

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #418 Dátum: 2013, 01 04, 14:59:53 »
Felteszem itt egybe a kerdesem, most h majd pakoljatok fel az uj francia romot!
Olvastam h a toolkit-tel le lehet menteni a mostani os-t teljesen. Nezegettem de nem jottem ra hogy kell!
A masodik: Azt is olvastam, hogy mas regiokodos gyari rom-ra is szamol a FlashCounter. Ha felrakjatok a franciat, rootoljatok es TA-val nullaztok? Utoljara 3 fajlos JVU-t tettem SGS-re, latom h nagyon mas, igyekszem, de semmi konkret infot nem talaltam!
Koszonom!

ui: Rootolni is szeretnem a telefont mert sok a gyari folosleg, de errol is olvastam h toolkit vagy cfroot de valami secure kernel stb stb..

Nem elérhető Kamug

« Reply #419 Dátum: 2013, 01 04, 15:16:02 »
Frissitenem, csak nem merem. ALJ3 / 2 van most. Teljesen gyari. Nem tudom h fogjak hozza, konkret leiras pedig nincs itt a forumon. Gondolom a telefon ujsaga miatt, mivel i9000 tele volt mar tutoriallal, de ez megint mas vilag.
Most láttam, hogy a Samfimwarén egy magyar rom sincs fent! Ezért aki romolásra adja a fejét mentse le a szolgáltatós, vagy magyar független romját is!

Root jogot You are not allowed to view links. Register or Login  tudsz legegyszerűbben szerezni. Gondolom, a te romodon még működik.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #420 Dátum: 2013, 01 04, 15:22:14 »
Felteszem itt egybe a kerdesem, most h majd pakoljatok fel az uj francia romot!
Olvastam h a toolkit-tel le lehet menteni a mostani os-t teljesen. Nezegettem de nem jottem ra hogy kell!
A masodik: Azt is olvastam, hogy mas regiokodos gyari rom-ra is szamol a FlashCounter. Ha felrakjatok a franciat, rootoljatok es TA-val nullaztok? Utoljara 3 fajlos JVU-t tettem SGS-re, latom h nagyon mas, igyekszem, de semmi konkret infot nem talaltam!
Koszonom!

ui: Rootolni is szeretnem a telefont mert sok a gyari folosleg, de errol is olvastam h toolkit vagy cfroot de valami secure kernel stb stb..
A rootoláshoz itt egy video...

Ezután mentsd el az efs mappát!... ez fontosabb, mint a romod elmentése... de az is menni fog ha már rootoltad...
Igen a TriangleAway-el lehet nullázni, de ahhoz nemcsak rootolni kell, hanem CWM-recovery-nek is kell fent lenni... de azt is simán fel lehet tenni odinból, vagy mobile odinból...
Egyébként javaslom, hogy vedd meg a MobileOdin-t, mert akkor simán tudsz majd a telefonodról is .tar kiterjesztésű fájlokat(romokat, kerneleket, CWM-et) telepíteni és ha akarsz egyből wipe-olhatsz és rootolhatsz is vele...  :ok:

rstwingo

• Vendég
« Reply #421 Dátum: 2013, 01 04, 15:51:30 »
A rootoláshoz itt egy video...

Ezután mentsd el az efs mappát!... ez fontosabb, mint a romod elmentése... de az is menni fog ha már rootoltad...
Igen a TriangleAway-el lehet nullázni, de ahhoz nemcsak rootolni kell, hanem CWM-recovery-nek is kell fent lenni... de azt is simán fel lehet tenni odinból, vagy mobile odinból...
Egyébként javaslom, hogy vedd meg a MobileOdin-t, mert akkor simán tudsz majd a telefonodról is .tar kiterjesztésű fájlokat(romokat, kerneleket, CWM-et) telepíteni és ha akarsz egyből wipe-olhatsz és rootolhatsz is vele...  :ok:

Tömören és röviden ez így van
 Én most fogom feltenni mobil odinnal

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #422 Dátum: 2013, 01 04, 16:22:22 »
Most láttam, hogy a Samfimwarén egy magyar rom sincs fent! Ezért aki romolásra adja a fejét mentse le a szolgáltatós, vagy magyar független romját is!

Root jogot You are not allowed to view links. Register or Login  tudsz legegyszerűbben szerezni. Gondolom, a te romodon még működik.

Akkor nézd meg a sammobile.com oldalon. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #423 Dátum: 2013, 01 04, 16:24:21 »

Jó lenne ha nem a hotfile-ra raknák fel. Kib.szott lassan jön le. 9-10 óra van hátra...  >:(
Már én is csak gyári romot használok, gyári kernellel. Az Abyss kernellel is többször annyira mélyen aludt a készülék, hogy be sem kapcsolt. Emiatt tegnap reggel nem is ébresztett.  >:(
Csak rootolom a készüléket és minden módosítást a Root Explorerrel csinálok meg.

Nem elérhető Kamug

« Reply #424 Dátum: 2013, 01 04, 16:53:49 »
Akkor nézd meg a sammobile.com oldalon. :)
Megint megnéztem, de még mindig nem látom!
A legrégebbi rom egy macedón ALJ3
Az enyém ALJ1-el jött ki!
Te látsz ott magyart?