Arra hogy valószinüleg francia lehet a telód.A magyar samsung szerviz nem javitja a külföldröl behozzott telokat.De ne úgy áljunk hozzá hogy elromlik.Miért is romolna.Örüljünk van egy szuper telonk.
Egyet értek
[/
off] Közben azért utána néztem, 2012-ben és 2011-ben 3. lett az ország boltja választáson a bolt ahol vették nekem.. Így azért csak nem lesz gond, legfeljebb nem vonul ki a tartózkodási helyemre az egész Samsung Magyarország
, hanem nekem kell bevinnem a bolttal szerződött szervizek valamelyikébe...
Van három is a garipapíron...
Valóban francia lehet a teló, mert a doboz egyik oldalán You are not allowed to view links.
Register or
Login szerepel.. Ha meg sose romlik el, ahogy még egyetlen telefonom se (csak el ne kiabáljam), pedig volt egy pár pda-telefon kombóm, akkor ezek szerint én hamarabb kapom a frissítéseket
Persze amíg nem állok én is neki romolni..
Bocsika a nem ebbe a topikba tartozó szövegelésért... [
/on]
Amúgy ha már irkálok kérdeznék is...
Nem igazán vagyok otthon MÉG androidban, ha rootolom a telefont akkor még telepíthetőek-e a gyári frissítések, úgy ahogy a legutóbbi, wifi-n keresztül csak rákattintva a beállítások->eszköz névjegye->szoftver frissítése menüre ?
Csak mert viszket a tenyerem, idáig minden telómra 1-2 nap után néztem valami új romot, de erre nem érzem szükségét, viszont a root jog jól jöhet....