2024, 11 28, 13:01:17
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 169934 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető K007

• Nem: Férfi
  • PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1550 Dátum: 2013, 11 22, 21:08:54 »
Felraktam, sikerült, kipróbáltam, visszarakom a 4.1.2-t, és megvárok egy magyar hivatalos 4.3 ROM-ot, és felrakom. :)
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ

Nem elérhető Amiran

• PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: R2D2 Mix v1.1
« Reply #1551 Dátum: 2013, 11 24, 08:18:59 »
Sziasztok!
A bekarikázott részben láthatót hogyan kell eltüntetni? DN v3.0 rom van fent.
Előre is köszönöm a segítséget! visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1552 Dátum: 2013, 11 24, 08:22:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Előre is köszönöm a segítséget!

Úgy, hogy másik launchert használsz... A TouchWizt nem igazán lehet testre szabni.

Nem elérhető pinekr

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: 5.0.0.770
« Reply #1553 Dátum: 2013, 11 24, 11:06:38 »
Ez melyik launcher?

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1554 Dátum: 2013, 11 24, 11:34:14 »
Sziasztok!
Előre is köszönöm a segítséget! visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ez milyen háttér?

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #1555 Dátum: 2013, 11 24, 13:13:40 »
Esetleg valaki próbálta már?

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1556 Dátum: 2013, 11 24, 13:52:42 »
Esetleg valaki próbálta már?

4.1.2-ből a szerintem legjobb ROM volt az Omega.

Remélhetőleg ez is hozza a szintet, amit felállítottak, de egyelőre elegem van a ROM-olásból, így maradok a Ditto-n, amíg nem lesz bajom vele.

De kíváncsi leszek én is a fogadtatására, vártam, hogy kijönnek 4.3 ROM-mal, de elcsábultam egyelőre.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

wallachi

• Vendég
« Reply #1557 Dátum: 2013, 11 24, 14:08:07 »
Mindjart kiprobalom...aztan leirom milyen. Bar sokaig hasznaltam anno az omega romot problema nelkul.
A jelenlegi 4.3-as fozelekek kozott en meg nem talaltam meg azt ami igazan tokeletes lenne nekem. Mindegyikben van valami hiba,hianyossag,vagy egyszeruen csak nem jon be....

Nem elérhető TpS

« Reply #1558 Dátum: 2013, 11 24, 16:02:26 »
Mindjart kiprobalom...aztan leirom milyen. Bar sokaig hasznaltam anno az omega romot problema nelkul.
A jelenlegi 4.3-as fozelekek kozott en meg nem talaltam meg azt ami igazan tokeletes lenne nekem. Mindegyikben van valami hiba,hianyossag,vagy egyszeruen csak nem jon be....
Várom a véleményed! Még nem tettem fel 4.3-as romot, de már kíváncsi vagyok rá. De most nincs időm a teljes újrarakásra a full wipe után.

wallachi

• Vendég
« Reply #1559 Dátum: 2013, 11 24, 16:15:53 »
Feltettem. Termeszetesen meg csak elsodleges informaciok vannak,de az sem elhanyagolhato.
Konnyu,egyszeru aroma telepites, minden atlathato,ertheto.
Vannak beepitett tweak-ek,amik igy elsore jol teszik a dolgukat.
Konnyen konfiguralhato indulas utan. Nincs agyonbonyolitva, szinte stock az egesz,megis sokkal simabb,finomabb mukodest biztosit. Visszaallitas egyszeru, kompatibilitasi problema nincs. Knox eltuntetve,es nem csak a change logban van beirva hogy nincs.
Jelenleg a mukodeset tesztelem, de ugy tunik minden flottul megy benne. Ez az elso rom eddig. Remelem kesobb sem lesz problema vele, bar nem szokott a regebbiekkel sem. Akkuidorol termeszetesen nem tudok nyilatkozni meg,de amint aktualis lesz beirom.
Kerdesek megelozese erdekeben: Nem, nincs benne note3 cucc,akinek kell telepitse kulon maganak ,megtalalhato a pack az xda-n. Nekem nem kell, teljesen feleslegesnek tartom oket note2-re.

Nem elérhető Amiran

• PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: R2D2 Mix v1.1
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1560 Dátum: 2013, 11 24, 16:34:20 »
Ez milyen háttér?
Ez a Watches, True Weather élő háttérkép.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1561 Dátum: 2013, 11 24, 16:44:32 »
Nálam a DN3 v3 teljesen jól működik, a v2 is jól ment. Nem találtam benne hibát, az üzemidő is rendben van. :)

Nem elérhető K007

« Reply #1562 Dátum: 2013, 11 24, 18:37:22 »
Nálam a DN3 v3 teljesen jól működik, a v2 is jól ment. Nem találtam benne hibát, az üzemidő is rendben van. :)
Rákerestem én is erre a DN3 v3-ra. Ahogy olvastam, MINDEN működik benne, és annyi. Szóval asszem kipróbálom. A telepítés gondolom a szokásos. Miután rootoltam, felrakok egy CWM-t(gondolom mindegy melyiket), majd nandroid backup, majd full wipe, majd flash ROM. Ugye jól gondolom? :)

Nem elérhető K007

« Reply #1563 Dátum: 2013, 11 24, 18:39:04 »
Sziasztok!

Mi is ennek a wallpaper-nek a neve? :) Esetleg PLAY linkkel együtt? :) Köszi!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1564 Dátum: 2013, 11 24, 18:48:22 »
Rákerestem én is erre a DN3 v3-ra. Ahogy olvastam, MINDEN működik benne, és annyi. Szóval asszem kipróbálom. A telepítés gondolom a szokásos. Miután rootoltam, felrakok egy CWM-t(gondolom mindegy melyiket), majd nandroid backup, majd full wipe, majd flash ROM. Ugye jól gondolom? :)

Igen, igen és igen. :)
Én a PhilZ recoveryt használom.

Nem elérhető K007

« Reply #1565 Dátum: 2013, 11 24, 19:24:33 »
Igen, igen és igen. :)
Én a PhilZ recoveryt használom.
Ok, rákerestem, megtaláltam itt: You are not allowed to view links. Register or Login
Gondolom ez is a szokásos módon, download, Odin 3.06, betallóz PDA részbe, re partiton NO pipa, és start.

Nem elérhető pinekr

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: 5.0.0.770
Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1566 Dátum: 2013, 11 24, 19:29:14 »

Köszönöm
Link: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető K007

« Reply #1567 Dátum: 2013, 11 24, 19:37:41 »
Köszönöm
Link: You are not allowed to view links. Register or Login

Na *******! :)
Jó figyelmes voltam.... Köszönöm! :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1568 Dátum: 2013, 11 24, 20:04:22 »
Ok, rákerestem, megtaláltam itt: You are not allowed to view links. Register or Login
Gondolom ez is a szokásos módon, download, Odin 3.06, betallóz PDA részbe, re partiton NO pipa, és start.

Igen, vagy a Mobile Odinnal.

Nem elérhető TpS

« Reply #1569 Dátum: 2013, 11 24, 20:14:18 »
Feltettem. Termeszetesen meg csak elsodleges informaciok vannak,de az sem elhanyagolhato.
Konnyu,egyszeru aroma telepites, minden atlathato,ertheto.
Vannak beepitett tweak-ek,amik igy elsore jol teszik a dolgukat.
Konnyen konfiguralhato indulas utan. Nincs agyonbonyolitva, szinte stock az egesz,megis sokkal simabb,finomabb mukodest biztosit. Visszaallitas egyszeru, kompatibilitasi problema nincs. Knox eltuntetve,es nem csak a change logban van beirva hogy nincs.
Jelenleg a mukodeset tesztelem, de ugy tunik minden flottul megy benne. Ez az elso rom eddig. Remelem kesobb sem lesz problema vele, bar nem szokott a regebbiekkel sem. Akkuidorol termeszetesen nem tudok nyilatkozni meg,de amint aktualis lesz beirom.
Kerdesek megelozese erdekeben: Nem, nincs benne note3 cucc,akinek kell telepitse kulon maganak ,megtalalhato a pack az xda-n. Nekem nem kell, teljesen feleslegesnek tartom oket note2-re.
Köszi az infót! Témát próbáltál? A kalagas vajon müxik a 4.3-as romon is?

wallachi

• Vendég
« Reply #1570 Dátum: 2013, 11 24, 20:44:01 »
Köszi az infót! Témát próbáltál? A kalagas vajon müxik a 4.3-as romon is?

Probaltam,sajnos nem mukodik. Illetve mukodik,csak elmegy tole a wifi.
Semmi mas baja nem lesz,csak a wifi szunik meg. Meg nem volt idom atnezni ,illetve atirni a temat, de szerintem megoldom hamarosan ha kozben meg nem csinaljak helyettem :) En is hasznaltam a mixed temat,nagyon bejott. Sajnalnam elvesziteni

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
« Reply #1571 Dátum: 2013, 11 24, 20:45:59 »

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N700-ről
Köszi

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #1572 Dátum: 2013, 11 25, 10:59:05 »
Sziasztok!  Feltettem az Omega V19-et. Jó kis romnak látszik, mint az eddigi omegák. Valamiért nem találtam benne a CallRec-et sem, és az eddig használt  CallRecorder programom nem működik vele. A TB kiabált, hogy kapcsoljam be az USB hibakaresést, de azt se találtam  :oops: Ezeket megoldottam volna, de sem a telefonon lévő keresés funkció sem a telepített Google kereső nem működött. A widget ott volt, de hiába tapiztam nem adott be billentyűzetet. Majd végül amiért visszatettem a V18-at az volt, hogy a smart dokkolóra téve FC hegyeket dobott valamiért. Még a launcher is leállt  :shock: Lehet, hogy az USB  debug bekapcsolásának hiánya volt ez is  :hmm:  Egyébként wifi gond nekem is volt, de telepítés után ez a patch megoldotta:
Szívesen visszaraknám, mert érzetre nagyon gyors, és gördülékeny volt.
Valakinek van tapasztalata erről a romról még?
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1573 Dátum: 2013, 11 25, 11:56:39 »
Sziasztok!  Feltettem az Omega V19-et. Jó kis romnak látszik, mint az eddigi omegák. Valamiért nem találtam benne a CallRec-et sem, és az eddig használt  CallRecorder programom nem működik vele. A TB kiabált, hogy kapcsoljam be az USB hibakaresést, de azt se találtam  :oops: Ezeket megoldottam volna, de sem a telefonon lévő keresés funkció sem a telepített Google kereső nem működött. A widget ott volt, de hiába tapiztam nem adott be billentyűzetet. Majd végül amiért visszatettem a V18-at az volt, hogy a smart dokkolóra téve FC hegyeket dobott valamiért. Még a launcher is leállt  :shock: Lehet, hogy az USB  debug bekapcsolásának hiánya volt ez is  :hmm:  Egyébként wifi gond nekem is volt, de telepítés után ez a patch megoldotta:
Szívesen visszaraknám, mert érzetre nagyon gyors, és gördülékeny volt.
Valakinek van tapasztalata erről a romról még?

Mert a fejlesztői beállításokat előbb aktiválni kell: elmész a beállításokban a general fülre, ott az 'about device' menübe és a 'build number'-t addig kattintgatod, amíg ki nem írja, hogy sikerült, ezután már van 'fejlesztői beállítások' és ott bekapcsolod. 

A Call Rec beállításai a 18-asban a Hívás beállításokban voltak, most nem tudom, hova tették, de ha végképp nem megy, használd a You are not allowed to view links. Register or Login-t rá.

Mivel a donate része nem kompatibilis-t ír ki a Note II-re, így ügyeskedni kell kicsit ahhoz, mert megy vele igenis.

A visszatérés teljes reinstall volt? Ajánlom, mert 4.3 sok dologban különbözik, így maradhatnak marhaságok.
Én a Gy.I.K.-ban  (8. poszt) található repartos ROM-mal kezdenék visszatérni. Előtte persze mindent mentenék, EFS-t is külön pár helyre, teljes SD-k tartalmát szintén.

De azért tégy egy próbát a 19 újrarakásával (kíváncsiak vagyunk a tapasztalatokra vele...  :D ), de ha az nem válik be, ajánlani tudom a You are not allowed to view links. Register or Login-ot, nekem eddig bevált.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #1574 Dátum: 2013, 11 25, 12:42:18 »

Mert a fejlesztői beállításokat előbb aktiválni kell: elmész a beállításokban a general fülre, ott az 'about device' menübe és a 'build number'-t addig kattintgatod, amíg ki nem írja, hogy sikerült, ezután már van 'fejlesztői beállítások' és ott bekapcsolod. 

A Call Rec beállításai a 18-asban a Hívás beállításokban voltak, most nem tudom, hova tették, de ha végképp nem megy, használd a You are not allowed to view links. Register or Login-t rá.

Mivel a donate része nem kompatibilis-t ír ki a Note II-re, így ügyeskedni kell kicsit ahhoz, mert megy vele igenis.

A visszatérés teljes reinstall volt? Ajánlom, mert 4.3 sok dologban különbözik, így maradhatnak marhaságok.
Én a Gy.I.K.-ban  (8. poszt) található repartos ROM-mal kezdenék visszatérni. Előtte persze mindent mentenék, EFS-t is külön pár helyre, teljes SD-k tartalmát szintén.

De azért tégy egy próbát a 19 újrarakásával (kíváncsiak vagyunk a tapasztalatokra vele...  :D ), de ha az nem válik be, ajánlani tudom a You are not allowed to view links. Register or Login-ot, nekem eddig bevált.

Köszi a választ! A fejlesztői beállítás teljesen kiment a fejemből, pedig asszony S3-ra már beizzítottam a 4.3-at >:(

A korábbi Omega romokban valóban a hívásbeállításokban voltak a rögzítés opciói. A 18-ban már van egy külön Omega Settings program, ide került át. A 19-ben is bent van a leírás alapján, csak még nem találtam meg  :hmm:

A visszatérés simán nandroid backup-ból, előtte hegyomlásnyi wipe-al és teljesen jól működik a régi rendszer. Azt azért hozzá teszem, hogy közel negyven percig szöszölt a CWM vele. Az első tíz perc után már nem voltam nagyon nyugodt  :D  Rápróbálnék én szívesen, mert tetszett a gördülékenysége, de határidős munkákat "sajnos" előnyben kell részesítenem  :)
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"