2024, 12 01, 08:20:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 170132 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vic007

• Nem: Férfi
  • PDA: Note II / SGS II / Nexus 7
  • PDA ROM: XXDMB2 - 4.1.2 / XXMS1 - 4.1.2 / JDQ39
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1475 Dátum: 2013, 10 22, 19:46:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha jól sejtem, akkor ezt is meg fogod magyarázni:

Ha megkeresed a képernyő fotót, abban nincs semmi új, csak a státusz custom ;)
Nem kell mit magyarázni... :D

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1476 Dátum: 2013, 10 22, 20:08:44 »
Ha jól sejtem, akkor ezt is meg fogod magyarázni:

Neked?

Meg se próbálom...

;)

Bár a saját okulásodra utánaolvashatnál a dolgoknak néha. Mármint hogy rendesen.

Szomorkás dolog folyton azt látni, mennyire nem vagy képben...

"Majd ha sikerül pre-rootedben, KNOX-mentesen megszerezni/felrakni a 4.3-at, akkor talán érdemes lesz..."

Ez is magas labda volt, nehéz volt kihagyni, de megérdemlem a dicséretet, hogy mégsem reagáltam rá...  :p

Súgok: igen régóta van ilyen 4.3 Note II-re.

De az 'eredeti' kiszivárgott ROM-ból is kigyakható utólag is a Knox.

Tényleg nem értelek: állandóan ágálsz a főzött és egyéb nem gyári ROM-ok (meg úgy nagyjából minden újítás) ellen, de beleszólni nem habozol, pedig nem vagy jártas a dologban. Ennek okán olyanokat írsz le, ami nem segít a tisztelet kialakulásában, hogy finoman fogalmazzak...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1477 Dátum: 2013, 10 22, 21:38:24 »
Ha megkeresed a képernyő fotót, abban nincs semmi új, csak a státusz custom ;)
Nem kell mit magyarázni... :D
Nem kerestem a képet, megbíztam a topictárs állításában. Hiba volt.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #1478 Dátum: 2013, 10 22, 22:31:15 »
Nem kerestem a képet, megbíztam a topictárs állításában. Hiba volt.

Dupla, mert nem is erről volt szó.  ;)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető vic007

• PDA: Note II / SGS II / Nexus 7
  • PDA ROM: XXDMB2 - 4.1.2 / XXMS1 - 4.1.2 / JDQ39
« Reply #1479 Dátum: 2013, 10 23, 09:56:16 »
Hurricane v5 :D

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1480 Dátum: 2013, 10 23, 11:44:09 »

[/quote
Ezzel a rommal működik az all share cast dongle?

Nem elérhető kisdobos

Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1481 Dátum: 2013, 10 23, 11:44:42 »

Ezzel a rommal működik az all share cast dongle?

Nem elérhető Karif

• PDA: Samsung Galaxy Note II, Note EDGE
  • PDA ROM: Mikor mi..
« Reply #1482 Dátum: 2013, 10 23, 18:39:45 »
Thunder KitKat V1.0 romra megpróbáltam telepíteni a Hurricane V5.0 romot  és 10% nál meg áll és elindul a Samsung logó. innen se kép se hang...:( Recovery t elő tudom hívni de ha wipe ra nyomok akkor ugyan úgy a Samu logó jön elő. Ha az előző Romot akarom vissza rakni ugyan ez. mi lehet a bibi? Ötlet? Hogyan bírjam működésre?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1483 Dátum: 2013, 10 23, 18:48:55 »
Thunder KitKat V1.0 romra megpróbáltam telepíteni a Hurricane V5.0 romot  és 10% nál meg áll és elindul a Samsung logó. innen se kép se hang...:( Recovery t elő tudom hívni de ha wipe ra nyomok akkor ugyan úgy a Samu logó jön elő. Ha az előző Romot akarom vissza rakni ugyan ez. mi lehet a bibi? Ötlet? Hogyan bírjam működésre?

Melyik recovery van nálad és melyik verzió?

Nem elérhető Karif

« Reply #1484 Dátum: 2013, 10 23, 18:51:44 »
Melyik recovery van nálad és melyik verzió?

Ez van rajta v6.0.3.1

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1485 Dátum: 2013, 10 23, 19:20:13 »
Ez van rajta v6.0.3.1

Puding próbája az evés. Tehát akkor You are not allowed to view links. Register or Login telepítsd a You are not allowed to view links. Register or Login-et a mostani recovery-dben, majd insítsd újra a recovery-t.
Ezután a Wipe Data/Factory Reset alatt a Wipe Data-Cache-System-Preload-ra kellene nyomni (remélhetőleg működik). Ezután telepíteni kell egy ROM-ot, mert a készülék teljesen üres lesz (a belső tárat és az sd kártyát nem bántja), tehát legyen az sd kártyán egy telepíthető ROM.

Nem elérhető Karif

« Reply #1486 Dátum: 2013, 10 23, 19:23:49 »
Puding próbája az evés. Tehát akkor You are not allowed to view links. Register or Login telepítsd a You are not allowed to view links. Register or Login-et a mostani recovery-dben, majd insítsd újra a recovery-t.
Ezután a Wipe Data/Factory Reset alatt a Wipe Data-Cache-System-Preload-ra kellene nyomni (remélhetőleg működik). Ezután telepíteni kell egy ROM-ot, mert a készülék teljesen üres lesz (a belső tárat és az sd kártyát nem bántja), tehát legyen az sd kártyán egy telepíthető ROM.

Máris próbálom.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1487 Dátum: 2013, 10 23, 19:29:27 »
Máris próbálom.

Ha ez sem megy, akkor még a pit-es ROM-ot tudom javasolni, amit a PC-s Odinnal kell telepíteni.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #1488 Dátum: 2013, 10 23, 19:32:58 »

Ha ez nem műxik akkor a gyik ban Rstwingo álltal csinált reparos rommal probálkozzz ,ugyanis nekem dettó ugyan ez volt és az oldotta meg !!
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető le_vente

« Reply #1489 Dátum: 2013, 10 23, 19:58:44 »

Semmiképp nem vitaként, de a Phil'z például a JoelDroid féle ROM esetén nem jó, azt a TWRP You are not allowed to view links. Register or Login lehet nagy meglepetésemre jól telepíteni.

Bevallom, nem tudom, hogy a Hurricane esetén is jobb-e.

Nem elérhető Karif

« Reply #1490 Dátum: 2013, 10 23, 19:59:52 »

Mind1 milyen romot vagy csak gyárit?

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #1491 Dátum: 2013, 10 24, 08:01:22 »
Sziasztok!

Olvasgatom a fórumot és látom, hogy kijöttek a Note3-as dolgok, a 4.3 android. A telefonomon jelenleg WanamLite 3.9-es ROM van fent, de szeretnék kipróbálni egy 4.3-as főzött ROMot is.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Olvastam erről a KNOX dologról is és nem igazán merek kísérletezgetni, így a segítségeteket szeretném kérni.

Melyik ROMot ajánlnátok amiben ez a KNOX már nem probléma és működnek benne a Note3-as dolgok is? Valamint mire kell ügyelnem egy modem frissítésnél? Úgy tudom nekem még az is probléma lehet (még a gyári modem van rajta; azt nem frissítettem a WanamLite-al)

Előre is köszönöm a segítséget!

Küldve az én GT-N7100-ről Tapatalk használatával You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

« Reply #1492 Dátum: 2013, 10 24, 08:50:31 »
Sziasztok!

Olvasgatom a fórumot és látom, hogy kijöttek a Note3-as dolgok, a 4.3 android. A telefonomon jelenleg WanamLite 3.9-es ROM van fent, de szeretnék kipróbálni egy 4.3-as főzött ROMot is.

Olvastam erről a KNOX dologról is és nem igazán merek kísérletezgetni, így a segítségeteket szeretném kérni.

Melyik ROMot ajánlnátok amiben ez a KNOX már nem probléma és működnek benne a Note3-as dolgok is? Valamint mire kell ügyelnem egy modem frissítésnél? Úgy tudom nekem még az is probléma lehet (még a gyári modem van rajta; azt nem frissítettem a WanamLite-al)

Előre is köszönöm a segítséget!

Küldve az én GT-N7100-ről Tapatalk használatával You are not allowed to view links. Register or Login]now Free[/url]

Nos, előtte EFS mappádat mentsd mindenképpen!

Szerintem mindenképpen csinálj egy nandroid mentést is, mert előfordulhat, hogy visszatérnél.

A Knox nem okoz gondot, letiltható és egyelőre még nem kap új bootloader-t a telefon, így a flag átállásától egyáltalán nem kell tartani. A Knox eleve kihagyható az Aroma telepítő segítségével (amelyik Aroma-val települ, persze), de utána is fagyasztható TiBi-vel.

Én a JoelDroid féle ROM-ot használom, a 3.4-ese elég jól teljesít, de nem tökéletes, most jött el az, hogy olyan bug jött elő, ami eddig elkerült, harmadszor törlődött a Google fiókom. Másoknál is előfordult.
Nem nagy ügy, de bosszantó. Így tehát javaslom, ha még bírod, esetleg halogasd a dolgot.
Nekem nem játszik a FaceBook, de az is bugos, ha jól tudom.

Persze, ami meg meg, az nagyon tetszik, a Note 3 dolgokat szeretem.
Van a Pen Window manager, ami használhatóvá teszi az összes alkalmazást a Pen Window-ban és a Wanam Xposed a MultiWindow-t terjeszti ki hasonlóképp, így teljesen jó a dolog.
Még nem a Note 3 kamera progi van benne, de az nem akkora gond nekem, a Google kamera is rárakható.

WanamLite az alapja és elég jól fejlesztget, bár voltak visszavont patch-ek is, így most én a 3.4-en vagyok, a 3.4.3 patch egyelőre csak vár a telepítésre, bár annak jó a visszhangja.

Modemet telepít a ROM újat, tehát változnak a dolgok, így régebbi modemet nem tehetsz fel rá büntetlenül, de egyrészt felesleges is lenne, másrészt kijavítható a probléma.

Fontos: TWRP recovery-ből kell telepíteni, hogy igazán jó legyen!

EFS mentést csinál amúgy telepítés közben, de jobb, ha te is csinálsz előtte, nekem egy rakás EFS mentésem van...  :D

A visszatérés meg igazán a repartos gyári ROM segítségével érdemes 4.1.2-re, erre készülj, a sima nandroid csak utána lesz jól visszatehető.

Szóval, összességében jó a dolog kiszivárgott létére, de természetesen akadnak kis problémák.

Néha nekem lassú, de elviselhető.

Arra figyelni kell, hogy a sok hasonló célú Xposed modul összeakadhat, de ez is uralható probléma.

Nálam ami előfordult:
kellett egy restart, mert nem látott műholdat egyszercsak, újraindítva meg ugrott a Google fiók, aztán este még egyszer, de restart nélkül...

Ami zavar, az az, hogy Multiwindow-ban lekapcsolja a kijelzőt, hiába van navi progi benne, ha nem MultiWindow-ban van, akkor ébren tartja...

Na, hajrá, kalandra fel!  :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1493 Dátum: 2013, 10 25, 14:39:34 »
Mind1 milyen romot vagy csak gyárit?

Tegnap nem volt net, így most válaszolok. Recoveryben gyári romot nem lehet telepíteni, hacsak nem zip formátumú, de én olyat még nem láttam. Illetve az előre rootoltak olyanok.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #1494 Dátum: 2013, 10 26, 09:43:36 »

Nos, előtte EFS mappádat mentsd mindenképpen!

Szerintem mindenképpen csinálj egy nandroid mentést is, mert előfordulhat, hogy visszatérnél.

A Knox nem okoz gondot, letiltható és egyelőre még nem kap új bootloader-t a telefon, így a flag átállásától egyáltalán nem kell tartani. A Knox eleve kihagyható az Aroma telepítő segítségével (amelyik Aroma-val települ, persze), de utána is fagyasztható TiBi-vel.

Én a JoelDroid féle ROM-ot használom, a 3.4-ese elég jól teljesít, de nem tökéletes, most jött el az, hogy olyan bug jött elő, ami eddig elkerült, harmadszor törlődött a Google fiókom. Másoknál is előfordult.
Nem nagy ügy, de bosszantó. Így tehát javaslom, ha még bírod, esetleg halogasd a dolgot.
Nekem nem játszik a FaceBook, de az is bugos, ha jól tudom.

Persze, ami meg meg, az nagyon tetszik, a Note 3 dolgokat szeretem.
Van a Pen Window manager, ami használhatóvá teszi az összes alkalmazást a Pen Window-ban és a Wanam Xposed a MultiWindow-t terjeszti ki hasonlóképp, így teljesen jó a dolog.
Még nem a Note 3 kamera progi van benne, de az nem akkora gond nekem, a Google kamera is rárakható.

WanamLite az alapja és elég jól fejlesztget, bár voltak visszavont patch-ek is, így most én a 3.4-en vagyok, a 3.4.3 patch egyelőre csak vár a telepítésre, bár annak jó a visszhangja.

Modemet telepít a ROM újat, tehát változnak a dolgok, így régebbi modemet nem tehetsz fel rá büntetlenül, de egyrészt felesleges is lenne, másrészt kijavítható a probléma.

Fontos: TWRP recovery-ből kell telepíteni, hogy igazán jó legyen!

EFS mentést csinál amúgy telepítés közben, de jobb, ha te is csinálsz előtte, nekem egy rakás EFS mentésem van...  :D

A visszatérés meg igazán a repartos gyári ROM segítségével érdemes 4.1.2-re, erre készülj, a sima nandroid csak utána lesz jól visszatehető.

Szóval, összességében jó a dolog kiszivárgott létére, de természetesen akadnak kis problémák.

Néha nekem lassú, de elviselhető.

Arra figyelni kell, hogy a sok hasonló célú Xposed modul összeakadhat, de ez is uralható probléma.

Nálam ami előfordult:
kellett egy restart, mert nem látott műholdat egyszercsak, újraindítva meg ugrott a Google fiók, aztán este még egyszer, de restart nélkül...

Ami zavar, az az, hogy Multiwindow-ban lekapcsolja a kijelzőt, hiába van navi progi benne, ha nem MultiWindow-ban van, akkor ébren tartja...

Na, hajrá, kalandra fel!  :ok:
Köszönöm szépen a kimerítő választ!

Küldve az én GT-N7100-ről Tapatalk használatával You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisdobos

« Reply #1495 Dátum: 2013, 10 26, 09:59:55 »
A hivatalos 4.3-ban is lesznek note 3 dolgok?

Nem elérhető le_vente

« Reply #1496 Dátum: 2013, 10 26, 14:15:42 »
A hivatalos 4.3-ban is lesznek note 3 dolgok?

Ez a jövő zenéje...

Nem lenne rossz, mert Joel pl. kivette most a ROM-jából, mondván, hogy szerinte bug-os és lag-os a dolog amiatt, hogy azok a Note 3 FullHD kijelzőjére optimalizáltak.

Persze rá lehet rakni, csak ő nem vette most bele a ROM telepítőjébe.

Lehet benne valami, bár nekem a Note 3 funkciókkal nem volt gondom, kivéve egyet, hogy a MultiWindow esetén hiába volt benne navi, lekapcsolta a kijelzőt a beállított idő lejártával.

Szóval, ha a véglegesben benne lesz, az a ROM készítőknek nagy segítség lesz.

De a kiszivárgottakban nem volt...

Nem elérhető kisdobos

« Reply #1497 Dátum: 2013, 10 26, 16:15:32 »

Ez a jövő zenéje...

Nem lenne rossz, mert Joel pl. kivette most a ROM-jából, mondván, hogy szerinte bug-os és lag-os a dolog amiatt, hogy azok a Note 3 FullHD kijelzőjére optimalizáltak.

Persze rá lehet rakni, csak ő nem vette most bele a ROM telepítőjébe.

Lehet benne valami, bár nekem a Note 3 funkciókkal nem volt gondom, kivéve egyet, hogy a MultiWindow esetén hiába volt benne navi, lekapcsolta a kijelzőt a beállított idő lejártával.

Szóval, ha a véglegesben benne lesz, az a ROM készítőknek nagy segítség lesz.

De a kiszivárgottakban nem volt...

Értem köszönöm.

Nem elérhető k5.20

« Reply #1498 Dátum: 2013, 10 29, 12:29:15 »
Aki gondolkozna főzeléken:
Hurricane v5.0 - nálam nagyon/kimagaslóan jól teljesít akku-ügyileg!
(éjszaka 6 óra alatt, 1%-ot esett! Természetesen "nappali" üzemmódban)
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető le_vente

« Reply #1499 Dátum: 2013, 10 29, 16:11:05 »
Aki gondolkozna főzeléken:
Hurricane v5.0 - nálam nagyon/kimagaslóan jól teljesít akku-ügyileg!
(éjszaka 6 óra alatt, 1%-ot esett! Természetesen "nappali" üzemmódban)

A Note 3 cuccok erre már nem mennek fel, ugye?

Mármint a régi, egyelőre az MJ5-tel nem megy a Note 3 mod ROM.