Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot és látom, hogy kijöttek a Note3-as dolgok, a 4.3 android. A telefonomon jelenleg WanamLite 3.9-es ROM van fent, de szeretnék kipróbálni egy 4.3-as főzött ROMot is.
Olvastam erről a KNOX dologról is és nem igazán merek kísérletezgetni, így a segítségeteket szeretném kérni.
Melyik ROMot ajánlnátok amiben ez a KNOX már nem probléma és működnek benne a Note3-as dolgok is? Valamint mire kell ügyelnem egy modem frissítésnél? Úgy tudom nekem még az is probléma lehet (még a gyári modem van rajta; azt nem frissítettem a WanamLite-al)
Előre is köszönöm a segítséget!
Küldve az én GT-N7100-ről Tapatalk használatával You are not allowed to view links.
Register or Login]now Free[/url]
Nos, előtte EFS mappádat mentsd mindenképpen!
Szerintem mindenképpen csinálj egy nandroid mentést is, mert előfordulhat, hogy visszatérnél.
A Knox nem okoz gondot, letiltható és egyelőre még nem kap új bootloader-t a telefon, így a flag átállásától egyáltalán nem kell tartani. A Knox eleve kihagyható az Aroma telepítő segítségével (amelyik Aroma-val települ, persze), de utána is fagyasztható TiBi-vel.
Én a JoelDroid féle ROM-ot használom, a 3.4-ese elég jól teljesít, de nem tökéletes, most jött el az, hogy olyan bug jött elő, ami eddig elkerült, harmadszor törlődött a Google fiókom. Másoknál is előfordult.
Nem nagy ügy, de bosszantó. Így tehát javaslom, ha még bírod, esetleg halogasd a dolgot.
Nekem nem játszik a FaceBook, de az is bugos, ha jól tudom.
Persze, ami meg meg, az nagyon tetszik, a Note 3 dolgokat szeretem.
Van a Pen Window manager, ami használhatóvá teszi az összes alkalmazást a Pen Window-ban és a Wanam Xposed a MultiWindow-t terjeszti ki hasonlóképp, így teljesen jó a dolog.
Még nem a Note 3 kamera progi van benne, de az nem akkora gond nekem, a Google kamera is rárakható.
WanamLite az alapja és elég jól fejlesztget, bár voltak visszavont patch-ek is, így most én a 3.4-en vagyok, a 3.4.3 patch egyelőre csak vár a telepítésre, bár annak jó a visszhangja.
Modemet telepít a ROM újat, tehát változnak a dolgok, így régebbi modemet nem tehetsz fel rá büntetlenül, de egyrészt felesleges is lenne, másrészt kijavítható a probléma.
Fontos: TWRP recovery-ből kell telepíteni, hogy igazán jó legyen!
EFS mentést csinál amúgy telepítés közben, de jobb, ha te is csinálsz előtte, nekem egy rakás EFS mentésem van...
A visszatérés meg igazán a repartos gyári ROM segítségével érdemes 4.1.2-re, erre készülj, a sima nandroid csak utána lesz jól visszatehető.
Szóval, összességében jó a dolog kiszivárgott létére, de természetesen akadnak kis problémák.
Néha nekem lassú, de elviselhető.
Arra figyelni kell, hogy a sok hasonló célú Xposed modul összeakadhat, de ez is uralható probléma.
Nálam ami előfordult:
kellett egy restart, mert nem látott műholdat egyszercsak, újraindítva meg ugrott a Google fiók, aztán este még egyszer, de restart nélkül...
Ami zavar, az az, hogy Multiwindow-ban lekapcsolja a kijelzőt, hiába van navi progi benne, ha nem MultiWindow-ban van, akkor ébren tartja...
Na, hajrá, kalandra fel!