2024, 12 01, 10:17:08
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 170138 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1425 Dátum: 2013, 10 15, 11:41:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Én  a hurricane 2.0 romot raktam fel nagyon bejön,elárulod hogy kell feltenni hozzá az air command-ot...mert nem tudom hogy kell pontosan és én se vagyok jó angolból
köszönet :ima:

Az 1-es és a 2-es pontban levő zipeket flasheled, aztán wipe cache és wipe dalvik.

Nem elérhető nababika

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #1426 Dátum: 2013, 10 15, 14:13:04 »
Igaz hogy még csak 4 órája használom de merem ajánlani eddig a Tigra V2.1 romját
Eddig nem találtam benne hibát és nagyjából minden benne van a Note 3 ból
Ez a rom csereli a bootloadert? Koszi

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1427 Dátum: 2013, 10 15, 14:19:06 »
Ez a rom csereli a bootloadert? Koszi

Nem.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1428 Dátum: 2013, 10 15, 14:19:36 »
Igaz hogy még csak 4 órája használom de merem ajánlani eddig a Tigra V2.1 romját
Eddig nem találtam benne hibát és nagyjából minden benne van a Note 3 ból

Ebben hogy néz ki a Samsung billentyűzet?

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #1429 Dátum: 2013, 10 15, 14:39:25 »
Az 1-es és a 2-es pontban levő zipeket flasheled, aztán wipe cache és wipe dalvik.
feltettem a két zippet ahogy mondtad utána megcsináltam a wipe-okat... viszont a beállitásokban a toll opcióhoz bemegyek nem találom(lehet  béna vagyok)de rámegyek pl.leválasztási opcióra akkor kifagy.
2 rámutatási menü van
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1430 Dátum: 2013, 10 15, 14:41:23 »
rendben van.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1431 Dátum: 2013, 10 15, 15:45:36 »
Így
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1432 Dátum: 2013, 10 15, 20:03:48 »
Így
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Köszönöm. Nincsenek rajta a plusz karakterek. Sajnos.

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
« Reply #1433 Dátum: 2013, 10 15, 21:03:02 »
Ezeken a romokon működik az allshare cast dongle?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1434 Dátum: 2013, 10 15, 21:51:02 »

Fogalmam sincs. Nekem olyan nincs.

Nem elérhető Neo70

« Reply #1435 Dátum: 2013, 10 15, 22:21:36 »

Most hogy mondod tényleg.. bár én nem használom csak addig amig a swift key fel nem szalad a play ről
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető k5.20

« Reply #1436 Dátum: 2013, 10 15, 23:00:58 »

Az a helyzet, hogy nekem nem sikerült működésre bírnom.
A gond az, hogy a nem tudom nullázni a számlálót, ami ennek feltétele lenne.
Hiába futtatom a TA progit, mindig 1-es marad.

Illetve - most már ezt szinte 100%-ra merem mondani, mert másodszorra fordul elő - hogy miután futtatom hiába állítok be értesítési hangot, nem jelez a készülék. Leddel sem. Tehát a TA ezen a romon valami bugot idéz elő.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Dajcsföldi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Tomtom,iGO,Navigon,Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2,ONE+2
  • PDA ROM: DITTO 4.4 Oxygen 3
AW: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1437 Dátum: 2013, 10 15, 23:04:16 »
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy a plussz karaktereket én is külön tettem bele, enable secret features vagy vmi hasonló nevű topikról az xda-n.
Az others.xmlt kell megkeresni, és ezekkel kiegészíteni:
<?xml  version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<SamsungMobileFeauture>
  <Version>ED001</Version>
  <Country>UNITED KINGDOM</Country>
  <CountryISO>GB</CountryISO>
  <SalesCode>BTU</SalesCode>
  <FeatureSet>
    <CscFeature_VoiceCall_EnableVmsNumberAsDefaultInCallForwarding>TRUE</CscFeature_VoiceCall_EnableVmsNumberAsDefaultInCallForwarding>
    <CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>TRUE</CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>
    <CscFeature_Wifi_UseDefaultSecurityAs>WPA2/PSK</CscFeature_Wifi_UseDefaultSecurityAs>
<CscFeature_RIL_RemoveDuplicatedNetDuringManualSearch>TRUE</CscFeature_RIL_RemoveDuplicatedNetDuringManualSearch>

<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>
<CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true</CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>
<CscFeature_Contact_ExtendSpeedDialTo100>true</CscFeature_Contact_ExtendSpeedDialTo100>
<CscFeature_Contact_LimitNameLength>1280</CscFeature_Contact_LimitNameLength>
<CscFeature_Contact_SetLinkCountMaxAs>999</CscFeature_Contact_SetLinkCountMaxAs>
<CscFeature_Dialer_PhonebookNdigitsMatching>true</CscFeature_Dialer_PhonebookNdigitsMatching>
<CscFeature_GMS_DisableSetupWizard>true</CscFeature_GMS_DisableSetupWizard>
<CscFeature_Gallery_AddAutoRotationIcon>true</CscFeature_Gallery_AddAutoRotationIcon>
<CscFeature_Launcher_DisablePageRotation>false</CscFeature_Launcher_DisablePageRotation>
<CscFeature_Message_DisableBackgroundStyleWithImage>true</CscFeature_Message_DisableBackgroundStyleWithImage>
<CscFeature_Message_DisableConvertingEffectBetweenSMSMMS>true</CscFeature_Message_DisableConvertingEffectBetweenSMSMMS>
<CscFeature_Message_EnableNetworkWarningDialog>true</CscFeature_Message_EnableNetworkWarningDialog>
<CscFeature_Message_EnableRegisterToCalender>true</CscFeature_Message_EnableRegisterToCalender>
<CscFeature_Message_EnableScheduledMessage>true</CscFeature_Message_EnableScheduledMessage>
<CscFeature_Message_EnableScheduledMsgBox>true</CscFeature_Message_EnableScheduledMsgBox>
<CscFeature_Message_ReplaceCRToNewLine>true</CscFeature_Message_ReplaceCRToNewLine>
<CscFeature_Message_UseFixedBgColorAsWhite>TRUE</CscFeature_Message_UseFixedBgColorAsWhite>
<CscFeature_MiniDiary_DisableChinaSns>true</CscFeature_MiniDiary_DisableChinaSns>
<CscFeature_RIL_CallerIdMatchingDigit>true</CscFeature_RIL_CallerIdMatchingDigit>
<CscFeature_Setting_DisableMenuSoftwareUpdate>true</CscFeature_Setting_DisableMenuSoftwareUpdate>
<CscFeature_Setting_EnableHwVersionDisplay>true</CscFeature_Setting_EnableHwVersionDisplay>
<CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>de;en_US;en_GB</CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>
<CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>en_GB;en_US;az;ca;cs;da;de;et;es;eu;el;fr;ga;gl;ka;hr;it;is;kk;lv;lt;hu;nb;nl;pl;pt;ru;ro;fi;sr;sk;sl;sv;tr;uk;ko;hy;bg;ar;fa;ur;iw;ja;th;vi;zh;uz;in;mk;ms</CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>
<CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>true</CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>
<CscFeature_Web_AddOptionToTerminate>true</CscFeature_Web_AddOptionToTerminate>
<CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>true</CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>  </FeatureSet>
</SamsungMobileFeauture>
(Ez nekem az egész,ami benne van+a kiegészítéssel együtt)

Gesendet von meinem GT-N7100 mit Tapatalk 2

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1438 Dátum: 2013, 10 16, 06:29:30 »
Az a helyzet, hogy nekem nem sikerült működésre bírnom.
A gond az, hogy a nem tudom nullázni a számlálót, ami ennek feltétele lenne.
Hiába futtatom a TA progit, mindig 1-es marad.

Illetve - most már ezt szinte 100%-ra merem mondani, mert másodszorra fordul elő - hogy miután futtatom hiába állítok be értesítési hangot, nem jelez a készülék. Leddel sem. Tehát a TA ezen a romon valami bugot idéz elő.
Köszönöm, akkor nem teszem fel mert rendszeresen használom.

Nem elérhető Neo70

Re: AW: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1439 Dátum: 2013, 10 16, 07:17:13 »
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy a plussz karaktereket én is külön tettem bele, enable secret features vagy vmi hasonló nevű topikról az xda-n.
Az others.xmlt kell megkeresni, és ezekkel kiegészíteni:
<?xml  version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<SamsungMobileFeauture>
  <Version>ED001</Version>
  <Country>UNITED KINGDOM</Country>
  <CountryISO>GB</CountryISO>
  <SalesCode>BTU</SalesCode>
  <FeatureSet>
    <CscFeature_VoiceCall_EnableVmsNumberAsDefaultInCallForwarding>TRUE</CscFeature_VoiceCall_EnableVmsNumberAsDefaultInCallForwarding>
    <CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>TRUE</CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>
    <CscFeature_Wifi_UseDefaultSecurityAs>WPA2/PSK</CscFeature_Wifi_UseDefaultSecurityAs>
<CscFeature_RIL_RemoveDuplicatedNetDuringManualSearch>TRUE</CscFeature_RIL_RemoveDuplicatedNetDuringManualSearch>

<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>
<CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true</CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>
<CscFeature_Contact_ExtendSpeedDialTo100>true</CscFeature_Contact_ExtendSpeedDialTo100>
<CscFeature_Contact_LimitNameLength>1280</CscFeature_Contact_LimitNameLength>
<CscFeature_Contact_SetLinkCountMaxAs>999</CscFeature_Contact_SetLinkCountMaxAs>
<CscFeature_Dialer_PhonebookNdigitsMatching>true</CscFeature_Dialer_PhonebookNdigitsMatching>
<CscFeature_GMS_DisableSetupWizard>true</CscFeature_GMS_DisableSetupWizard>
<CscFeature_Gallery_AddAutoRotationIcon>true</CscFeature_Gallery_AddAutoRotationIcon>
<CscFeature_Launcher_DisablePageRotation>false</CscFeature_Launcher_DisablePageRotation>
<CscFeature_Message_DisableBackgroundStyleWithImage>true</CscFeature_Message_DisableBackgroundStyleWithImage>
<CscFeature_Message_DisableConvertingEffectBetweenSMSMMS>true</CscFeature_Message_DisableConvertingEffectBetweenSMSMMS>
<CscFeature_Message_EnableNetworkWarningDialog>true</CscFeature_Message_EnableNetworkWarningDialog>
<CscFeature_Message_EnableRegisterToCalender>true</CscFeature_Message_EnableRegisterToCalender>
<CscFeature_Message_EnableScheduledMessage>true</CscFeature_Message_EnableScheduledMessage>
<CscFeature_Message_EnableScheduledMsgBox>true</CscFeature_Message_EnableScheduledMsgBox>
<CscFeature_Message_ReplaceCRToNewLine>true</CscFeature_Message_ReplaceCRToNewLine>
<CscFeature_Message_UseFixedBgColorAsWhite>TRUE</CscFeature_Message_UseFixedBgColorAsWhite>
<CscFeature_MiniDiary_DisableChinaSns>true</CscFeature_MiniDiary_DisableChinaSns>
<CscFeature_RIL_CallerIdMatchingDigit>true</CscFeature_RIL_CallerIdMatchingDigit>
<CscFeature_Setting_DisableMenuSoftwareUpdate>true</CscFeature_Setting_DisableMenuSoftwareUpdate>
<CscFeature_Setting_EnableHwVersionDisplay>true</CscFeature_Setting_EnableHwVersionDisplay>
<CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>de;en_US;en_GB</CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>
<CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>en_GB;en_US;az;ca;cs;da;de;et;es;eu;el;fr;ga;gl;ka;hr;it;is;kk;lv;lt;hu;nb;nl;pl;pt;ru;ro;fi;sr;sk;sl;sv;tr;uk;ko;hy;bg;ar;fa;ur;iw;ja;th;vi;zh;uz;in;mk;ms</CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>
<CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>true</CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>
<CscFeature_Web_AddOptionToTerminate>true</CscFeature_Web_AddOptionToTerminate>
<CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>true</CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>  </FeatureSet>
</SamsungMobileFeauture>
(Ez nekem az egész,ami benne van+a kiegészítéssel együtt)

Ez mi is tulajdon képpen ??

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1440 Dátum: 2013, 10 16, 08:30:56 »
Kivancsi voltam milyen a Note 3 support. ;) -de megy vissza a MIUI.

Megkóstoltam, de ennyit még nem szenvedtem egyetlen ROM felrakásával sem...

Eleinte fel sem települt több alkalommal, így ment a nandroid mentés vissza.

Aztán nem adtam fel, próbálkoztam újra, de semmi, bő 10 perc után is csak a kiírás, hogy települ, de nem ment fel.

Mondom, nem hagyom már, ilyen nincs, hogy nekem ne menjen fel, mert senki ilyenre nem panaszkodott.

Mondom, felrakom Wanamlite-ot.

Az is sokáig semmi, majd egyszer csak kész...

Na mondom, akkor rátolom, megint sokáig semmi, majd felmegy.

Na, nézzük, mondom, de Knox beleugat, TiBi-t nem engedi használni...

Kicsit szüttyögtem még, aztán fáradtan rájöttem, mi volt a fura, csak nem tudatosult: nem futott az Aroma installer egyik esetben sem...

Na, mondom, ezt kiderítem, 4.1.2-es Aroma-s installt indítottam, avval fut...

Végül már a nandroid visszaállítással is szívtam, vegyes lett, összekeveredett a két ROM.  :shock:

Ezt kétszer is sikerült elérnem, végül repart-os visszaállítás után sikerült csak kb. éjjel egyre visszanyernem a jól belakott rendszeremet. Természetesen a küzdelem előtt készítettem, így végül nem buktam semmit, de egy rossz kalanddal gazdagabb lettem.

Nektek a Tigra Aroma-val települt?

- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Neo70

« Reply #1441 Dátum: 2013, 10 16, 09:01:22 »

Megkóstoltam, de ennyit még nem szenvedtem egyetlen ROM felrakásával sem...

Eleinte fel sem települt több alkalommal, így ment a nandroid mentés vissza.

Aztán nem adtam fel, próbálkoztam újra, de semmi, bő 10 perc után is csak a kiírás, hogy települ, de nem ment fel.

Mondom, nem hagyom már, ilyen nincs, hogy nekem ne menjen fel, mert senki ilyenre nem panaszkodott.

Mondom, felrakom Wanamlite-ot.

Az is sokáig semmi, majd egyszer csak kész...

Na mondom, akkor rátolom, megint sokáig semmi, majd felmegy.

Na, nézzük, mondom, de Knox beleugat, TiBi-t nem engedi használni...

Kicsit szüttyögtem még, aztán fáradtan rájöttem, mi volt a fura, csak nem tudatosult: nem futott az Aroma installer egyik esetben sem...

Na, mondom, ezt kiderítem, 4.1.2-es Aroma-s installt indítottam, avval fut...

Végül már a nandroid visszaállítással is szívtam, vegyes lett, összekeveredett a két ROM.  :shock:

Ezt kétszer is sikerült elérnem, végül repart-os visszaállítás után sikerült csak kb. éjjel egyre visszanyernem a jól belakott rendszeremet. Természetesen a küzdelem előtt készítettem, így végül nem buktam semmit, de egy rossz kalanddal gazdagabb lettem.

Nektek a Tigra Aroma-val települt?

A tigra nem aromával  simán elsőre ill ve 2 dikra mert először bamba voltam és nem jöttem rá , hogy miért nem akar menni a call recc
Aromával a JoelDroid N2 települt de az szerintem nem olyan jó mint a Tigra ,,,bár 2 óránál tovább nem teszteltem
Eddig FC m még nem volt a rendszer talán több energiát kér az akkuból mint a Miui de 2 nap után még talán elhamarkodott ez a megállapitás is .

Nem elérhető Dajcsföldi

• PFC Fan
AW: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1442 Dátum: 2013, 10 16, 10:46:00 »
 Ez a system/csc ben van, és ebbe tudod beleírni, hogy a plussz karakterek jöjjenek.

Nem elérhető Dajcsföldi

• PFC Fan
« Reply #1443 Dátum: 2013, 10 16, 12:47:33 »
Ez mi is tulajdon képpen ??

Ez adja ki az extra jeleket.

Nem elérhető Karif

• PDA: Samsung Galaxy Note II, Note EDGE
  • PDA ROM: Mikor mi..
« Reply #1444 Dátum: 2013, 10 16, 12:57:10 »
Ki azok az extra jelek?

Küldve az én GT-N7100-ről Tapatalk használatával

Nem elérhető Karif

« Reply #1445 Dátum: 2013, 10 16, 12:57:23 »
Mik

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #1446 Dátum: 2013, 10 16, 12:58:57 »

Milyen plusz karakterekre gondolsz?

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1447 Dátum: 2013, 10 16, 13:00:39 »

Ez adja ki az extra jeleket.
es ezt utolag is be tudod irni?
Eddig ugy tudtam, hogy a  system/csc fajl modositasokat a rom felrakasa elött lehet csak modositani a telepitendö romban.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Karif

« Reply #1448 Dátum: 2013, 10 16, 14:07:54 »
Nekem ilyenvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login[/IMG]

Nem elérhető Dajcsföldi

• PFC Fan
« Reply #1449 Dátum: 2013, 10 16, 14:36:54 »
es ezt utolag is be tudod irni?
Eddig ugy tudtam, hogy a  system/csc fajl modositasokat a rom felrakasa elött lehet csak modositani a telepitendö romban.

Hogyne, utólag írtam be, újraindítottam, és már benne is volt.
Kalif: ue. van nekem is.
Söt: A Player Marketen van a Note2 Hidden Settings nevü programm, az is tudja ezt és még sok mást is.