2024, 11 28, 02:51:06
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132173 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető csomos

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy Note III+Galaxy Gear
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #925 Dátum: 2013, 09 25, 18:54:31 »
Valaki használ ilyet? normálisan műkődik a samsung termékekkel?

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #926 Dátum: 2013, 09 25, 19:40:25 »
Valaki használ ilyet? normálisan műkődik a samsung termékekkel?

Szinte biztos, hogy nem!
Minden gyártó igyekszik olyan vezérlést kitalálni, ami csak az ő rendszerével megy, pont nem az univerzálisságra törekszenek!
Ez iPhone-ra készült, azzal valószínűleg jól is megy. Mással aligha!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető csomos

• PDA: Samsung Galaxy Note III+Galaxy Gear
« Reply #927 Dátum: 2013, 09 25, 20:01:38 »
Szinte biztos, hogy nem!
Minden gyártó igyekszik olyan vezérlést kitalálni, ami csak az ő rendszerével megy, pont nem az univerzálisságra törekszenek!
Ez iPhone-ra készült, azzal valószínűleg jól is megy. Mással aligha!

Kösz a segítséget.Akkor vajon milyen nem gyári headsetet lehet venni hozzá ami minőségi?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #928 Dátum: 2013, 09 25, 20:48:03 »
Kösz a segítséget.Akkor vajon milyen nem gyári headsetet lehet venni hozzá ami minőségi?
Ami mikrofonos is, meg távirányítós is, olyan nincs.

Megjegyzem, én zeneművész vagyok (meg van egy hangtechnikusi oklevelem is - dicsekvés vége), nekem teljesen megfelelő minőségű a gyári füles! Ha megfelelő a felvétel minősége, nem agyontömörített, agyonkompresszált szutyok, 128 kbit/sec mp3 a műsorforrás, akkor kiváló minőséget tud a gyári is.

De ha jobbat akarsz, be kell áldoznod a távirányíthatóságot, nekem pl. egy CX300 II-es Sennheiserem van másodiknak a Note2-höz. Igen szépen szól vele.

De ha telefonálni akarsz, akkor elő kell vegyed a készüléket, hogy annak a mikrofonját használd...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #929 Dátum: 2013, 09 25, 23:33:22 »

Gyönyörűen szól a gyári még tuningolva is, akár Boeffla, akár STweaks segítségével.

Részemről teljes pocsékolás hangzatos cuccokat hangzatos árakon venni, főleg, hogy gyárit kapni 2-3 ezerért...

Ha az a gond, hogy halk, azon amúgy sem segít egy másik füles, kell egy kernel, ami támogatja és kell húzni rajta kicsit, szerintem megdöbbentően jól szól. Még fájdalomküszöb környékén se torzít, bár nem teszem maximumra azért.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #930 Dátum: 2013, 09 25, 23:56:58 »

Gyönyörűen szól a gyári még tuningolva is, akár Boeffla, akár STweaks segítségével.

Részemről teljes pocsékolás hangzatos cuccokat hangzatos árakon venni, főleg, hogy gyárit kapni 2-3 ezerért...

Ha az a gond, hogy halk, azon amúgy sem segít egy másik füles, kell egy kernel, ami támogatja és kell húzni rajta kicsit, szerintem megdöbbentően jól szól. Még fájdalomküszöb környékén se torzít, bár nem teszem maximumra azért.
Maximálisan egyetértek. VÉGRE! :D
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #931 Dátum: 2013, 09 26, 11:27:52 »

Jó ezt tudni. Nekem bontatlanul van a dobozban, mivel egyáltalán nem használok fülest. :D

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #932 Dátum: 2013, 09 26, 17:56:22 »
Maximálisan egyetértek. VÉGRE! :D

Hidd el, örülök neki.

Sokat olvasok kénytelenül a nagy audiophyl figuráktól a mennyei hangzású drága fülesekről és mosolyogtatóak leginkább.

Veletech-en kóstolgattattak velem párat, egyik se szólt lenyűgözőbben, mint a saját, de az ár 70 ezernél kezdődött....
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #933 Dátum: 2013, 09 27, 08:51:49 »

Kipróbáltam (letöltöttem) mindkét programot, de azt nem írtad, melyik kernel kell hozzá, így meg nem futnak.
(A gépem jelenleg gyári, csak rootolva van, kernelt nem cseréltem és nem akarok "próbálgatni".)

Köszi!  :ok:

Nem elérhető le_vente

« Reply #934 Dátum: 2013, 09 27, 11:58:46 »

Kipróbáltam (letöltöttem) mindkét programot, de azt nem írtad, melyik kernel kell hozzá, így meg nem futnak.
(A gépem jelenleg gyári, csak rootolva van, kernelt nem cseréltem és nem akarok "próbálgatni".)

Köszi!  :ok:

Bocsi, ha nem akarsz próbálgatni, akkor hogyan?

Vagy azt kéred, egy kernelt mondjak? Akkor Perseus.

De több is tudja.

Nem elérhető dani

• Navigáció / Navigation: sdfasd
  • PDA: note II
« Reply #935 Dátum: 2013, 09 27, 13:05:56 »
Sziasztok!

Szükségem lenne autós töltőre. De amiket eddig találtam gyári samukat azok mind 0.7 amperes-ek voltak. Annyival a telót még szinten tartani se nagyon tudom nem h még tölteni :-D (Na jó lehet h ez egy kicsit erős túlzás volt. :-D) Szóval tudna valaki nekem ajánlani egy autós töltőt a telóhoz?

Nem elérhető TopGun

• PDA: Samsung Galaxy Note 4 LTE
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #936 Dátum: 2013, 10 04, 18:21:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Én most ezt a tokot használom (katt a képre az e-bay-hez). Átlátszó, így a telefon is látszik benne. Személy szerint kéket rendeltem, nagyon jól megy a szürke telefonhoz sötétben pedig fluoreszkál (nem annyira mint ami a képen van, de jópofa  :) )

A kijelzőnél kis peremet is ad így elvileg pofára esésnél is véd valamennyire (bár még nem teszteltem).

Szia! Nekem tetszik ez a bumper, esetleg tudnal feltenni kepet, ahogy benne van a telod? mert igy az E-bay-os keppel nem igazan latszik jol, nekem a zold is nagyon tetszik. Milyen erdekes , hogy
You are not allowed to view links. Register or Login szerintem itt is ugyanezt a verziot lehet megvenni, csak az angolok kb. ketszeres arert adjak es meg a szallitasert is elkernek egy ezrest. Ahogy nezem ez is kinai You are not allowed to view links. Register or Login  es ez is haromszor dragabb, mint amit Te mutatsz! Nekem ez is nagyon bejon, You are not allowed to view links. Register or Login mi a velemenyetek rola? En a kivul kek-belul zoldet valasztottam, csak  az a baj, hogy 7 dollarert adja es meg felszamol 25 dollart, hogy elkuldje.
Ezzel is szemezek, You are not allowed to view links. Register or Login viszont ez meg tiszta fekete, azert toprengek, hogy melyiket vegyem?

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #937 Dátum: 2013, 10 04, 18:49:21 »

Ezzel is szemezek, You are not allowed to view links. Register or Login viszont ez meg tiszta fekete, azert toprengek, hogy melyiket vegyem?

Ha ilyesmiben gondolkozol és olcsón szeretnéd akkor ajánlom ezt:
Én túrákhoz meg az erdei edzésekhez ezt használom.Kéket vettem kicsit hülyén néz ki de totálisan véd minden oldalról.
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #938 Dátum: 2013, 10 04, 19:28:42 »
Én túrákhoz meg az erdei edzésekhez ezt használom.Kéket vettem kicsit hülyén néz ki de totálisan véd minden oldalról.
Sziasztok! Én is ilyet használok, feketében, azóta nincs para. A teljes készüléket tökéletesen védi.

Nem elérhető TopGun

« Reply #939 Dátum: 2013, 10 04, 23:27:41 »
Hat igen, ez a baj, hogy vagy fekete, vagy a "hulye kinezetu" kek, (egyebkent most neztem, az irja az E-bay, hogy az elado vakacion van, a termek nem rendelheto), az nagyon bant, hogy amerikabol ilyen dragan szallitjak haza, mert a kivul kek, belul zold, az nagyon bejon nekem, nem tudom nektek, hogy tetszik?

Nem elérhető TopGun

« Reply #940 Dátum: 2013, 10 04, 23:59:04 »
Sziasztok! Én is ilyet használok, feketében, azóta nincs para. A teljes készüléket tökéletesen védi.
Hello! Az ovcsipesz, az korbe forog? (nyilvan tudom, hogy korbe forog termeszetesen), de ugyertem, hogy ha fuggolegesre allitod a tokot, akkor is befordul vizszintesbe? vagy marad fuggolegesen? szoval megall fixen egy pozicioban?

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #941 Dátum: 2013, 10 05, 06:58:40 »
Hello! Az ovcsipesz, az korbe forog? (nyilvan tudom, hogy korbe forog termeszetesen), de ugyertem, hogy ha fuggolegesre allitod a tokot, akkor is befordul vizszintesbe? vagy marad fuggolegesen? szoval megall fixen egy pozicioban?
90 fokonként tudod állítani és megáll pozicioban.
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #942 Dátum: 2013, 10 05, 09:34:10 »
Igen, meg erősítem ez előttem szóló notesztársat, elég határozott az övcsipesz "racsnija". Véletlenül nem fordul el a beállított pozícióból, és maga az övcsipesz is úgy tűnik komolyan rögzítve van a tokhoz. (néztem párat ami elég gáznak tűnt) És ami még fontos nekem: az övcsipesz elég jól beakad pl a nadrág vagy az öv szélébe, nem tud könnyen leesni, ellentétben néhany más tokkal. Valamint anélkül, hogy levennéd az övről könnyedén ki- és be tudod tenni a pda-t (persze passzentos,magától nem tud kijönni sehogy).

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
« Reply #943 Dátum: 2013, 10 08, 08:11:26 »
Gondolkodom az eszköz készenléti idejének növelésén. Ez a megoldás jónak tűnik.

You are not allowed to view links. Register or Loginék.hu/t-POWER_CASE_muanyag_vedo_tok_hatlap_BEEPITETT_4800_mAh_LI_Ion_EXTRA_A-29426-SAMSUNG2143_mobiltartozek.html

You are not allowed to view links. Register or Loginék.hu/

Ezekkel a nagy vagy nagyobb teljesítményű akkumulátorokkal kapcsolatban szkeptikus vagyok. (Az S2-nél anno mellényúltam, bár az az aksi ár ennek a harmada volt.) Vajon leadja azt a kraftot, ami fel van tüntetve?

Elnézést, valamiért nem sikerül jól belinkelni...

Van valakinek információja, esetleg tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? 50% esély esetén nem adok szállítással együtt 12 ezret érte...
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #944 Dátum: 2013, 10 08, 09:17:53 »
Gondolkodom az eszköz készenléti idejének növelésén. Ez a megoldás jónak tűnik.

You are not allowed to view links. Register or Loginék.hu/t-POWER_CASE_muanyag_vedo_tok_hatlap_BEEPITETT_4800_mAh_LI_Ion_EXTRA_A-29426-SAMSUNG2143_mobiltartozek.html

You are not allowed to view links. Register or Loginék.hu/

Ezekkel a nagy vagy nagyobb teljesítményű akkumulátorokkal kapcsolatban szkeptikus vagyok. (Az S2-nél anno mellényúltam, bár az az aksi ár ennek a harmada volt.) Vajon leadja azt a kraftot, ami fel van tüntetve?

Elnézést, valamiért nem sikerül jól belinkelni...

Van valakinek információja, esetleg tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? 50% esély esetén nem adok szállítással együtt 12 ezret érte...
E-bay-ről kicsit több, mint a feléért megvan. Igaz, 3-4 hét.

Amit tudni KELL!

Nem szimpla matematika a töltés, tehát szó nincs róla, hogy 4800 - 3100 = 1700, azaz pont 1,5x fel lehet tölteni a telót.
Ez csak akkor igaz (vagy tán akkor sem) ha teljesen kikapcsolva töltenéd.

Ha be van kapcsolva a készülék, akkor az is arról megy, így még az egy teljes töltés sem fog kijönni. Ez természetes dolog, nem az átverés része.

Nekem is van ilyenem itthon, de nem használom.

De amit tudni kell róla, a beszélgetés visszhangzik benne a túloldalnak, mert letakarja a mikrofont!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
« Reply #945 Dátum: 2013, 10 08, 09:47:16 »
E-bay-ről kicsit több, mint a feléért megvan. Igaz, 3-4 hét.

Amit tudni KELL!

Nem szimpla matematika a töltés, tehát szó nincs róla, hogy 4800 - 3100 = 1700, azaz pont 1,5x fel lehet tölteni a telót.
Ez csak akkor igaz (vagy tán akkor sem) ha teljesen kikapcsolva töltenéd.

Ha be van kapcsolva a készülék, akkor az is arról megy, így még az egy teljes töltés sem fog kijönni. Ez természetes dolog, nem az átverés része.

Nekem is van ilyenem itthon, de nem használom.

De amit tudni kell róla, a beszélgetés visszhangzik benne a túloldalnak, mert letakarja a mikrofont!

Köszönöm a választ.
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
« Reply #946 Dátum: 2013, 10 27, 08:33:47 »
Gyári fekete protective cover+ használok. Mindig, hetente biztos kiveszem belőle, es kitakarítom. Most észrevettem hogy a hátlapon sok apró pontszerű sérülés van. Biztos hogy nem volt benne ennyi por, kosz. Bele van evődve a tokba is és a hátlapba is . Valaki tapasztalt hasonlót?

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #947 Dátum: 2013, 10 27, 08:47:49 »
Szia! Nekem tetszik ez a bumper, esetleg tudnal feltenni kepet, ahogy benne van a telod? mert igy az E-bay-os keppel nem igazan latszik jol, nekem a zold is nagyon tetszik. Milyen erdekes , hogy
You are not allowed to view links. Register or Login szerintem itt is ugyanezt a verziot lehet megvenni, csak az angolok kb. ketszeres arert adjak es meg a szallitasert is elkernek egy ezrest. Ahogy nezem ez is kinai You are not allowed to view links. Register or Login  es ez is haromszor dragabb, mint amit Te mutatsz! Nekem ez is nagyon bejon, You are not allowed to view links. Register or Login mi a velemenyetek rola? En a kivul kek-belul zoldet valasztottam, csak  az a baj, hogy 7 dollarert adja es meg felszamol 25 dollart, hogy elkuldje.
Egy linket dobnál hozzá? Kínait. Köszi.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #948 Dátum: 2013, 11 07, 15:33:29 »
Hello Mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vmi módon (nem is értem, mert tokban tartom, nem esett le..stb.) megsérült a fémnek látszó műag. keret, lepattogzott egy részen a krómozásnak látszó (fémes?) bevonat...!
A kérdésem az lenne, hogy miként lehet a leghamarabb, ill. a legegyszerűbb és olcsóbb módon kicseréltetni, ill., hogy ez mennyibe fog ájni nekem?
Köszönöm!  :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #949 Dátum: 2013, 11 07, 18:11:54 »
Hello Mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vmi módon (nem is értem, mert tokban tartom, nem esett le..stb.) megsérült a fémnek látszó műag. keret, lepattogzott egy részen a krómozásnak látszó (fémes?) bevonat...!
A kérdésem az lenne, hogy miként lehet a leghamarabb, ill. a legegyszerűbb és olcsóbb módon kicseréltetni, ill., hogy ez mennyibe fog ájni nekem?
Köszönöm!  :hmm:

Jelentsd be hibára, kérj háznál javítást. Nekem is kicserélték, bár én a toll érzékelés hibát is bejelentettem, amiről kiderült, hogy nem hiba, mert más készüléknél sem teljesen jó a képernyő szélén körbe a toll érzékelése.