You are not allowed to view links.
Register or Login or You are not allowed to view links.
Register or Login
Én most ezt a tokot használom (katt a képre az e-bay-hez). Átlátszó, így a telefon is látszik benne. Személy szerint kéket rendeltem, nagyon jól megy a szürke telefonhoz sötétben pedig fluoreszkál (nem annyira mint ami a képen van, de jópofa )
A kijelzőnél kis peremet is ad így elvileg pofára esésnél is véd valamennyire (bár még nem teszteltem).
Szia! Nekem tetszik ez a bumper, esetleg tudnal feltenni kepet, ahogy benne van a telod? mert igy az E-bay-os keppel nem igazan latszik jol, nekem a zold is nagyon tetszik. Milyen erdekes , hogy
You are not allowed to view links.
Register or
Login szerintem itt is ugyanezt a verziot lehet megvenni, csak az angolok kb. ketszeres arert adjak es meg a szallitasert is elkernek egy ezrest. Ahogy nezem ez is kinai You are not allowed to view links.
Register or
Login es ez is haromszor dragabb, mint amit Te mutatsz! Nekem ez is nagyon bejon, You are not allowed to view links.
Register or
Login mi a velemenyetek rola? En a kivul kek-belul zoldet valasztottam, csak az a baj, hogy 7 dollarert adja es meg felszamol 25 dollart, hogy elkuldje.
Ezzel is szemezek, You are not allowed to view links.
Register or
Login viszont ez meg tiszta fekete, azert toprengek, hogy melyiket vegyem?