2024, 12 01, 00:31:43
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132350 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #900 Dátum: 2013, 08 12, 12:19:22 »
Aki szereti ezt a tok típust, annak jó lehet:

You are not allowed to view links. Register or Login

Vagy fém kerettok, ami jól védi a sarkokat és a rádiójelekkel sem lesz gond:

Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető enisz

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #901 Dátum: 2013, 08 12, 16:56:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Én most ezt a tokot használom (katt a képre az e-bay-hez). Átlátszó, így a telefon is látszik benne. Személy szerint kéket rendeltem, nagyon jól megy a szürke telefonhoz sötétben pedig fluoreszkál (nem annyira mint ami a képen van, de jópofa  :) )

A kijelzőnél kis peremet is ad így elvileg pofára esésnél is véd valamennyire (bár még nem teszteltem).

Nem elérhető TJZ83

• PDA: Samsung Galaxy S II GT-I9100; Samsung Galaxy Note II N7100
  • PDA ROM: 4.0.3 XWLP7; 4.1.1 XXALJ3
« Reply #902 Dátum: 2013, 08 24, 21:38:32 »
Üdv mindenkinek!

Most vettem Smartdockot, ezzel kapcsolatos tapasztalatokat szeretnék hallani felőletek, ugyanis ez egy minden bizonnyal csodás kiegészítő, de nem nagyon hallani felőle.

Szóval kérdeznék, ha lehet:
-van-e 1080p kimeneti lehetőség bármilyen módon,
-milyen szoftverekkel lehet még többet kihozni a telefonból, a smartdock segítségével
-használja-e valaki játékra a Note II-jét gamepaddal, és milyennel, és kell-e hozzá valamilyen app.

Köszönöm!

Nem elérhető kalapacsolok

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: google
  • PDA: Galaxy
  • PDA ROM: gyári
« Reply #903 Dátum: 2013, 08 28, 14:28:09 »
Sziasztok! Galaxy note 2-höz milyen autós tartót ajánlotok ablakra erősíteni? Utángyártott is jó, ha nem szar... :)
Vagy vegyek egy ilyet, oszt kész? You are not allowed to view links. Register or Login
Ja, és egy autós töltő is kéne... Múltkor próbáltam egyet, szivargyújtóról, de lassabban töltött, mint ahogy a telóm merült :S Nincs olyan, ami gyorsabban, erősebben tölti autóban? Mit ajánlanátok?
Köszi a segítséget! :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #904 Dátum: 2013, 08 28, 17:19:46 »
Sziasztok! Galaxy note 2-höz milyen autós tartót ajánlotok ablakra erősíteni? Utángyártott is jó, ha nem szar... :)
Vagy vegyek egy ilyet, oszt kész? You are not allowed to view links. Register or Login
Ja, és egy autós töltő is kéne... Múltkor próbáltam egyet, szivargyújtóról, de lassabban töltött, mint ahogy a telóm merült :S Nincs olyan, ami gyorsabban, erősebben tölti autóban? Mit ajánlanátok?
Köszi a segítséget! :)
a legjobb es eredeti Samsung..
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető star12s

• PFC Fan
  • PDA: Note 2
  • PDA ROM: N7100xxdmb2
« Reply #905 Dátum: 2013, 09 02, 14:06:53 »
Sziasztok, lenne ötlete, tanácsa valakinek a lenti problémával kapcsolatban?
64 GB-os Kingstone Micro SDxc kártyát használok már egy ideje, de egy pár napja valamilyen oknál fogva nem ismeri fel a telefon a kártyát (rengeteg kép és videó van már rajta amit nem akarok elveszteni) és sajnos újra is indul gyakran a telefon a kártya miatt. Volt már ilyenre példa és akkor egy formázás után megoldódott a probléma, de most hogy másodszor is előfordult, szeretném megtudni hogy a készülékben van-e esetleg a hiba?
Ja és próbáltam beolvasni a kártyát egy kártyaolvasóval, de nem is látta az asztali PC-m a kártyát. Más formázási metódust használ a telefon gondolom... hogy lehetne kártyaolvasón keresztül lementeni a képeket a kártyáról? Előre is köszi.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #906 Dátum: 2013, 09 02, 15:42:20 »
Sziasztok, lenne ötlete, tanácsa valakinek a lenti problémával kapcsolatban?
64 GB-os Kingstone Micro SDxc kártyát használok már egy ideje, de egy pár napja valamilyen oknál fogva nem ismeri fel a telefon a kártyát (rengeteg kép és videó van már rajta amit nem akarok elveszteni) és sajnos újra is indul gyakran a telefon a kártya miatt. Volt már ilyenre példa és akkor egy formázás után megoldódott a probléma, de most hogy másodszor is előfordult, szeretném megtudni hogy a készülékben van-e esetleg a hiba?
Ja és próbáltam beolvasni a kártyát egy kártyaolvasóval, de nem is látta az asztali PC-m a kártyát. Más formázási metódust használ a telefon gondolom... hogy lehetne kártyaolvasón keresztül lementeni a képeket a kártyáról? Előre is köszi.
Kingston az csak, ha Kingstone tényleg, akkor az hamis.

Erős gyanúm, hogy hamis lesz az a kártya.
Ugyanis nem használ más formázást, a PC simán tudja olvasni azt, HA nem "felfúrt", nem 16 GB-osból lett szoftveresen 64-es csinálva.

Nagyon sokszor leírtuk már, én is, mások is, hogy a memóriakártya az egyetlen, amin NEM SZABAD spórolni, hiszen olyan adatokat, fényképeket, megismételhetetlen emlékeket bízunk rá, ami visszahozhatatlan, megismételhetetlen.
Egy 2-3e Ft-tal, de akár 5e-rel olcsóbban megszerzett, bizonytalan eredetű kártya pont azt nem nyújtja, amire megvettük, a biztonságos tárolást.

Jómagam majdnem 20e Ft-ért vettem garantáltan eredeti, hivatalos eladótól, számlásan 64-es SanDisk kártyát, azóta (>1 éve) működik hibátlanul.

Szerintem gyorsan mentsél le mindent (amit még lehet) róla és formázd meg, majd kezdd el teleírni. Ha igaz a sejtésem, vagy 4 vagy 8 vagy 16 GB-nál akadás lesz és onnantól olvashatatlanná válik rajta a felírt adat.
Ez bizonyítja, hogy átvertek, hamis a kártya, kisebb kapacitású volt eredetileg.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető star12s

• PFC Fan
  • PDA ROM: N7100xxdmb2
« Reply #907 Dátum: 2013, 09 02, 16:06:46 »
Szia, köszönöm a választ, természetesen Kingston, csak elírás volt...bár lehet h így is átverés áldozata vagyok. Megfogadom a tanácsod és ha formáztam a kártyát, akkor telepakolom, megnézem elakad-e.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #908 Dátum: 2013, 09 02, 16:46:49 »
...Nagyon sokszor leírtuk már, én is, mások is, hogy a memóriakártya az egyetlen, amin NEM SZABAD spórolni, hiszen olyan adatokat, fényképeket, megismételhetetlen emlékeket bízunk rá, ami visszahozhatatlan, megismételhetetlen.
Egy 2-3e Ft-tal, de akár 5e-rel olcsóbban megszerzett, bizonytalan eredetű kártya pont azt nem nyújtja, amire megvettük, a biztonságos tárolást...
Hasonló okok - teljes adatvesztés - miatt szoktam rá a felhőbe való szinkronizálásra. Minden kép megy fel automatikusan Google Plusba, Dropboxba, minden más fontos adat Gmailbe e-mailben.  >:(

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #909 Dátum: 2013, 09 03, 09:21:51 »
Hasonló okok - teljes adatvesztés - miatt szoktam rá a felhőbe való szinkronizálásra. Minden kép megy fel automatikusan Google Plusba, Dropboxba, minden más fontos adat Gmailbe e-mailben.  >:(

Nagyon helyes, nem elég egy fontos adat egy helyen tárolása, egyetlen tároló sem képes teljes nyugalmat biztosítani, ezt nagyon sokan benézik és állnak döbbenten, hogy egy HDD, SD kártya, CD, vagy DVD, pendrive, stb. egy pillanat alatt múlttá varázsolja a adatokat, esetenként tényleg visszahozhatatlanul.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #910 Dátum: 2013, 09 03, 11:10:18 »
Én is dropboxolok, 50 GB-om van, elég sok mindenre, mentett már meg figyelmetlen törléstől is, nem csak adatvesztéstől...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #911 Dátum: 2013, 09 03, 11:15:35 »
Jelentem, kiválóan vizsgázott a E-bayről 1 hónapja beszerzett vízhatlan tok a NOTE2-höz.

Tegnap a hévízi tó közepén 3x is hívtak, fotóztam is vele, minden működik rendesen. Sajnos a kemény műanyag doboz légmentes zárása miatt a hívó kicsi visszhangot hall, de erre számítani kell mindenképpen, hiszen a mikrofonok, a zajelnyomás nem légmentes tokra van beállítva.
Elképzelhető, hogy ha kikapcsolnám a zajcsökkentést a híváskor, akkor a visszhangzás is megszűnne.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #912 Dátum: 2013, 09 03, 12:00:25 »

Nagyon helyes, nem elég egy fontos adat egy helyen tárolása, egyetlen tároló sem képes teljes nyugalmat biztosítani, ezt nagyon sokan benézik és állnak döbbenten, hogy egy HDD, SD kártya, CD, vagy DVD, pendrive, stb. egy pillanat alatt múlttá varázsolja a adatokat, esetenként tényleg visszahozhatatlanul.
Bingo, 1 terrás HDD mondta be az unalmast. Mentés nem volt róla, az elmúlt kb 4-5 évem ment a kukába tavaly.

Nem elérhető Kru:ger

• Navigáció / Navigation: HTC
  • PDA: Touch HD
  • PDA ROM: miri
« Reply #913 Dátum: 2013, 09 04, 13:37:51 »
Kalapacsolok: Autós tartóval kapcsolatban én régebben vettem egy csíptetős fajtát mivel akkoriban még sűrűn cserélgettem a telefonjaimat.Igaz én még az eredetit vettem kb 6 ezerért az ebayről.Nem tudom hogy amit linkeltek az pontosan milyen de az enyémnek a tapadó részén ötvözve van a nanoteches cucc és a vákumos. Így kb ha fel van rakva jól lehetetlen hogy leessen.
A bemutató filmjében egy mikrót emeltek fel vele és az sem esett le.
A note 2 szépen belefér és masszívan rámarkol.Még sosem esett le vagy ki nekem pedig egy 250 lovas gépet tapoasok és kanyarodok is rendesen.
Szóval merem ajánlani azt a fajtát (legalább is a jobb minőségűeket) és én azért tartom jónak mert ha lecseréljük a telefon az újhoz is valószínűleg jó lesz.Így nem bukunk pénzt az eladásokkor.

Nem elérhető zsoleszp1i

• PDA: Samsung GT-I8000 Omnia
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #914 Dátum: 2013, 09 04, 21:50:58 »
Sziasztok!

You are not allowed to view links. Register or Login Ezzel a tokkal működik az NFC. VAgyis ha a hátlapra teszek egy szilikon vagy gumi tokot azon keresztűl még veszi a jelet a másik eszköz?

űKöszönöm a választ

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #915 Dátum: 2013, 09 04, 23:57:36 »
Sziasztok!

You are not allowed to view links. Register or Login Ezzel a tokkal működik az NFC. VAgyis ha a hátlapra teszek egy szilikon vagy gumi tokot azon keresztűl még veszi a jelet a másik eszköz?

űKöszönöm a választ
Ennél olcsóbban (kevesebb, mint a feléért) megkapod a GYÁRI flipes bőrtokot, ami NFC-képes. A Vodánál tán 2.990-ért láttam a Mammutban.
Azzal karcsúbb is marad a teló és nem sajnálod a hátlapot a karcoktól, mert az eredeti hátlap otthon van biztonságban.

De egyébként 2-3 mm (ha nincs közte fém) meg sem kottyan az NFC-nek.
Sir Winston Churchill

« Reply #916 Dátum: 2013, 09 05, 16:08:30 »
Azzal csak az a baj hogy a fem keretet nem vedi.Ha azt is vedeni akarja akkor a pattintos kell nem pedig a hatlapos.

Tapatalk 4 küldve GT-N7105-ről

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #917 Dátum: 2013, 09 05, 19:45:31 »
Az alu hatlap drasztikusan megfogja a tererot / 3g-t?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #918 Dátum: 2013, 09 05, 23:47:33 »
Igen.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #919 Dátum: 2013, 09 05, 23:50:37 »
Azzal csak az a baj hogy a fem keretet nem vedi.Ha azt is vedeni akarja akkor a pattintos kell nem pedig a hatlapos.

A Note2 házában nincs fém egy deka sem. Az a keret, ami fémszínű, az is műanyag.
De értem, amit írsz, nekem akkor is a vastagság (vékonyság) számít inkább...
A telóimra meg tudok vigyázni, utoljára az N97-etemet ejtettem le úgy 2009 nyarán...
Sir Winston Churchill

« Reply #920 Dátum: 2013, 09 06, 07:35:28 »
Ezzel en is igy vagyok.Nekem is csak egy kijelzo folia van rajta meg egy iron man es hatlap minden fele flip flop nelkul :)

Nem elérhető nababika

• PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #921 Dátum: 2013, 09 07, 17:40:35 »
Igen. Van nekem is egy, szívesen elajándékozom bárkinek. Amikor megvettem a telefont akkor vettem, három nap után szervizbe akartam vinni mert nem volt normális térerő és wifi jel. leszedtem és jó messzire elhajítottam, azóta hasit a gép.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #922 Dátum: 2013, 09 08, 14:00:03 »
Igen. Van nekem is egy, szívesen elajándékozom bárkinek. Amikor megvettem a telefont akkor vettem, három nap után szervizbe akartam vinni mert nem volt normális térerő és wifi jel. leszedtem és jó messzire elhajítottam, azóta hasit a gép.

Nekem a fehér típ. műag. Samsungos van (Igaz, nem hátlap, de tök úgy néz ki), teljesen jól műxik, nem is nagyon vastagabb így a vas.

Nem elérhető k5.20

« Reply #923 Dátum: 2013, 09 22, 22:14:23 »
Üdv,

valaki tud olyan helyet Budapesten, ahol holnap délelőtt beszerezhetnék egy karpánt tokot?

Köszi előre is.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető csomos

• PDA: Samsung Galaxy Note III+Galaxy Gear
« Reply #924 Dátum: 2013, 09 25, 18:52:21 »
Üdv,

valaki tud olyan helyet Budapesten, ahol holnap délelőtt beszerezhetnék egy karpánt tokot?

Köszi előre is.

Itt nézd meg:www.gigatel.hu