Nem tudom, de van vhol egy 80 GB-os régi HDD-m, holnap azzal is kipróbálom az érdekesség kedvéért.
Annak félő, hogy még nagyobb az áramfelvétele. A telefonnal ne reménykedj, HDD-t nem fog elbírni, még az Asus kicsike 30 GB-os HDD-je is bizonytalanul működött, de leginkább nem, pedig azt netbook-okhoz kínálták. SSD-t használhatsz ilyesmire, ha megéri, de ott is kell átalakító SATA-ról USB-re.
TV esetén sem lehet pontosan megmondani, hogy viszi-e majd valamelyik HDD-t, mert ez függ a TV-től
ÉS a HDD-től is. Van olyan TB-os, amit visz az egyik TV, van, amit nem és van 500 GB-os is, amit az egyik TV visz, a másik pedig táppal viszi csak. Ezt még két Samu TV esetén is el kell könyvelni...
Sőt, azt is, hogy még olyan is van, hogy viszi a HDD-t, de néha lekapcsolódik róla.
Ilyet még nekem is megcsinál egy 2TB-os táppal hajtott profi rack esetén is egy anno felső kategóriás Samsung 3D FullHD TV esetén. Note II-vel is megy amúgy ez a HDD.
Ráadásul, ami 500 GB-os nálam külső táp nélkül vidáman megy, az haver sokkal újabb, de kisebb osztályú 3D-s Samu TV-jén csakis táppal. Mondjuk, ez várható is volt, az én TV-men van dedikált, nagyobb áramú USB, az övén nincs.
Amúgy, Samsung külső HDD kínálja ezekre a legnagyobb esélyt, de nem garantált avval sem minden esetben.