2024, 11 28, 09:29:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132185 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #800 Dátum: 2013, 06 29, 18:35:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok
Nos nekem is megnőtt a képernyőm igy az S3 ashoz képest.
Imádom.. .
A tollat a legjobban . ...
amint kibontotttam raktam rá SCREEN PROTECTORT és hát elég gáz össze vissza karcolja a toll
persze ez csak a protector gyenge minősége miatt van
gondolom .
tudtok olyan protectort ami nem karcólódik
üvegre gondolatom
gondolom a gorilla üvegnek nem árt
használja valaki protector nélkül ?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nekem nincs fólia a képernyőn és nincs semmi baj, bár a ceruzát nem nagyon használom.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #801 Dátum: 2013, 06 29, 19:22:47 »
Sziasztok
Nos nekem is megnőtt a képernyőm igy az S3 ashoz képest.
Imádom.. .
A tollat a legjobban . ...
amint kibontotttam raktam rá SCREEN PROTECTORT és hát elég gáz össze vissza karcolja a toll
persze ez csak a protector gyenge minősége miatt van
gondolom .
tudtok olyan protectort ami nem karcólódik
üvegre gondolatom
gondolom a gorilla üvegnek nem árt
használja valaki protector nélkül ?

Annyira kell figyelni, hogy apró porszem ne kerüljön a cerka alá, ezt amúgy nehéz is elérni és akkor nem fog karcolódni tőle.

Azt kell számításba venni, hogy becsúszhat gikszer még ha nagyon vigyáz is az ember, de én egyetlen Gorilla Glas-szal ellátott gépemre sem tettem fóliát és nem karcolódott meg egyik sem.

Kivéve asszonynál az S1, de az sem volt vészes.

Időnként előkerül valaki, aki állítása szerint mindenkinél jobban vigyázott rá, mégis megkarcolódott neki.
Őket nem lehet általában meggyőzni, hogy de bizony ők tehetnek róla.

Szerintem, ez egyénfüggő, aki tényleg tud vigyázni, annál nagy valószínűséggel nem történik ilyesmi, de az óvatosság nem árt. Ha te nem tudsz, vagy akarsz mániákusan figyelni erre, ahogyan pl. én teszem, akkor érdemes egy drágább, kitűnő minőségű fóliára beruházni. Az a gond, hogy abból is oleofób kellene, mert az ujjlenyomatoktól én megőrülnék. Nálam mondjuk a fültől való zsírosodás nem játszik, de van ismerősöm, akinek eszméletlenül zsíros volt még a zsírtaszító réteg ellenére is a telefonja...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #802 Dátum: 2013, 06 29, 22:24:34 »
Nekem van zsirosodás meg ujjlenyomat is és sajnos
az S3 masomat is sikerült megkarcolni valahogy .raktam rá fóliát azóta nem látszik :-]
mindegy az asszony ugyse veszi észre

majd cserélgetem a foliákat  most van még 4 darab addig meg megérkezik a frankó
tudtok valami tutit?
Spiegen?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #803 Dátum: 2013, 06 29, 23:18:38 »
Nekem van zsirosodás meg ujjlenyomat is és sajnos
az S3 masomat is sikerült megkarcolni valahogy .raktam rá fóliát azóta nem látszik :-]
mindegy az asszony ugyse veszi észre

majd cserélgetem a foliákat  most van még 4 darab addig meg megérkezik a frankó
tudtok valami tutit?
Spiegen?

Olcsó GHOO fólia a Speedshopból, fényes és matt párban 2.000 Ft körül, azonnal...
És nem karcolódik a gyári S-pen hegyétől.

Amiért érdemes fóliát rakni MINDENKÉPPEN a kijelzőre az a törésvédelem.
Kb. 20 centiről esett a kijelzőmre egy 10 dekás, hengeres alumínium zseblámpa, pont az éles sarkával.
Könnyen elképzelhető, hogy ha nincs rajta a fólia, akkor reped a Gorilla Glass, vele cserés az egész kijelző, 50-55e bukta.
Így csak a fólián keletkezett egy benyomódás, nem is látszik nagyon, de majd cserélem azért. :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető dani

• Navigáció / Navigation: sdfasd
  • PDA: note II
« Reply #804 Dátum: 2013, 06 30, 00:16:54 »
Erről mi a véleményetek?

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #805 Dátum: 2013, 06 30, 03:06:18 »

Ez milyen lehet?

Nem elérhető gyuri57

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S5 S4
« Reply #806 Dátum: 2013, 06 30, 06:51:50 »
Olcsó GHOO fólia a Speedshopból, fényes és matt párban 2.000 Ft körül, azonnal...
És nem karcolódik a gyári S-pen hegyétől.

Amiért érdemes fóliát rakni MINDENKÉPPEN a kijelzőre az a törésvédelem.
Kb. 20 centiről esett a kijelzőmre egy 10 dekás, hengeres alumínium zseblámpa, pont az éles sarkával.
Könnyen elképzelhető, hogy ha nincs rajta a fólia, akkor reped a Gorilla Glass, vele cserés az egész kijelző, 50-55e bukta.
Így csak a fólián keletkezett egy benyomódás, nem is látszik nagyon, de majd cserélem azért. :)

Üdv
Nekem is a GHOO fólia van fent,de ragad rajta az ujjam,pedig nem zsíros,nem koszos,fólia nélkül jobban csúszott rajta.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #807 Dátum: 2013, 06 30, 11:28:15 »
Erről mi a véleményetek?

Ügyes, nekem tetszik. A többi élőben derül ki róla.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #808 Dátum: 2013, 06 30, 11:33:10 »

Ez milyen lehet?

Nekem ilyen van a készüléken de a Full Body változat. A képernyőről leszedtem, mert a ceruzának tapadós a felülete. Egyébként a zagg.com -ról rendeltem.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #809 Dátum: 2013, 06 30, 12:03:51 »
Üdv
Nekem is a GHOO fólia van fent,de ragad rajta az ujjam,pedig nem zsíros,nem koszos,fólia nélkül jobban csúszott rajta.
2-3 napig. Ameddig steril a fólia. Utána ugyanúgy fog csúszni, mint fólia nélkül előtte.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #810 Dátum: 2013, 06 30, 12:07:41 »
Erről mi a véleményetek?
Ránézésre eléggé durunggá teszi, az a pici kecsesség, ami volt benne, az is elvész.
A kijelzőre ráhajló átlátszó részt nem értem. A nem ráragasztott fólia alá apró porszemek bejuthatnak, és a nyomkodás hatására képesek kikezdeni a Gorilla Glasst.
Szerintem.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #811 Dátum: 2013, 06 30, 12:23:05 »

Ez milyen lehet?

Nekem a nagyobbik tesó, az Invisible Shield volt fent, szerettem.
Amit tudni kell róla, hogy szépen ki van vagdosva, meg van tervezve, de PONT a sarkoknál, ahol a legsérülékenyebb, pont oda nem jutott (az én készülékemnél) védőfólia.
Ami NAGYON jó, hogy tapad, de nagyon, tehát nem fog kicsúszni a kezedből egykönnyen.
Ez viszont nem jó a kijelzőnél, mert az ujjadnak nem kellene tapadnia.
Arról nem beszélve, hogy leszedni a fóliát NAGYON nehéz, ekkora érintőpanelnél megkockáztatom, akár az üveg megrepedését is okozhatja.
Nekem továbbra is a ultrathin case jön be. Leesés ellen ez sem véd (az ellen talán csak a fémkeret, ém az meg drabális), de az apróbb karcolódások, ütődések ellen kiválóan. Ja, és nem csúszós, mint az eredeti ház.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #812 Dátum: 2013, 06 30, 12:38:34 »
Nekem a nagyobbik tesó, az Invisible Shield volt fent, szerettem.
Amit tudni kell róla, hogy szépen ki van vagdosva, meg van tervezve, de PONT a sarkoknál, ahol a legsérülékenyebb, pont oda nem jutott (az én készülékemnél) védőfólia.
Ami NAGYON jó, hogy tapad, de nagyon, tehát nem fog kicsúszni a kezedből egykönnyen.
Ez viszont nem jó a kijelzőnél, mert az ujjadnak nem kellene tapadnia.
Arról nem beszélve, hogy leszedni a fóliát NAGYON nehéz, ekkora érintőpanelnél megkockáztatom, akár az üveg megrepedését is okozhatja.
...

Ez utóbbi szerintem hülyeség. Sok készülékemen volt már Invisible Shield Full Body fólia és szépen, nyom nélkül lejött róluk minden különösebb erölködés nélkül. A Note 2-mről is szépen le tudtam venni, nem volt nehéz és nem hajlott meg a kijelző... ;)

Nem elérhető dani

« Reply #813 Dátum: 2013, 06 30, 13:18:10 »
Még régebben láttam haver iphone 4-esén matt fóliát szerintetek érdemes olyat venni a telóra?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #814 Dátum: 2013, 06 30, 13:18:30 »
Ez utóbbi szerintem hülyeség. Sok készülékemen volt már Invisible Shield Full Body fólia és szépen, nyom nélkül lejött róluk minden különösebb erölködés nélkül. A Note 2-mről is szépen le tudtam venni, nem volt nehéz és nem hajlott meg a kijelző... ;)
Nézd, szeretném, ha megadnád a minimálisan elvárható tiszteletet, legalább alapfokon, hogy ha leírok valamit, ami SAJÁT tapasztalat, akkor nem azt írod, hogy HÜLYESÉG, amit a másik írt.
Neked LEHET más tapasztalatod. De ettől nem lesz HÜLYESÉG, amit a másik leírt!!!
Egy N95 8 GB-nál elrepedt a kijelzőplexi levételkor. Igaz, az lágyabb anyag sokkal.
Az oldaláról feszegetni kellett az IVS-t, hogy lejöjjön.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #815 Dátum: 2013, 06 30, 14:02:18 »
Nézd, szeretném, ha megadnád a minimálisan elvárható tiszteletet, legalább alapfokon, hogy ha leírok valamit, ami SAJÁT tapasztalat, akkor nem azt írod, hogy HÜLYESÉG, amit a másik írt.
Neked LEHET más tapasztalatod. De ettől nem lesz HÜLYESÉG, amit a másik leírt!!!
Egy N95 8 GB-nál elrepedt a kijelzőplexi levételkor. Igaz, az lágyabb anyag sokkal.

Kimaradt a szerintem szó, mindjárt javítom. Nincs szándékomban tiszteletlen lenni, ezt már tudhatod. Mindenesetre jó pár készülékem volt már IVS fóliával és én még ilyet nem tapasztaltam. Persze talán azért sem, mert nem akartam hirtelen letépni a készülékről és még mielőtt ezt is magadra vennéd, ez nem jelenti azt, hogy te is ezt tetted. ;)

Nem elérhető Red Devil

• PFC Fan
  • PDA: GT-N7100
  • PDA ROM: N7100XXDMB6
« Reply #816 Dátum: 2013, 06 30, 14:54:32 »
Invisibel shieldem nekem is volt x10-n, háromszor vittem vissza mert megkarcolódott. Szó nélkül cserélték mondjuk. 2 baja van, a tapadás, széleken nekem mindig elkezdett elvállni. Notera inkább már nem raktam fel, mert annyira tetszik, hogy nem tapad le az ujjam, mindig szép tiszta a kijelző egy mozdulattal, sokkal kényelmesebb nélküle.

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #817 Dátum: 2013, 06 30, 14:55:23 »
Nekem nincs fólia a képernyőn és nincs semmi baj, bár a ceruzát nem nagyon használom.
Soha semmilyen fóliát nem használtam egyik telefonomra sem, mégis amikor pl. a HTC Desire HD-t eladtam,  a vevő nem akarta elhinni, hogy nem a polcon állt a telefon.

Nem elérhető dani

« Reply #818 Dátum: 2013, 07 01, 13:37:33 »
Ajánlanátok jóminőségű fóliát? Lehetőleg ne méregdrágát. :-D Oldalt is mutathattok ami megbízható.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #819 Dátum: 2013, 07 01, 20:38:33 »
Ajánlanátok jóminőségű fóliát? Lehetőleg ne méregdrágát. :-D Oldalt is mutathattok ami megbízható.
Omniára a Note2 topicban? Vagy ismerősnek kell?
Sir Winston Churchill

Nem elérhető dani

« Reply #820 Dátum: 2013, 07 01, 20:40:40 »
Nekem kell, csak nem írtam át h mim van :-D Logikusan note 2-re :-D Amúgy meg ha ide írom nem logikus h ide kell? :-D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #821 Dátum: 2013, 07 01, 21:01:09 »
Nekem kell, csak nem írtam át h mim van :-D Logikusan note 2-re :-D Amúgy meg ha ide írom nem logikus h ide kell? :-D
Hadd válaszoljak én is nyegle stílusban. Nem logikus, hogy ha telót vált az ember, akkor átírja az adatlapját?
Volt már aki csak annyit írt, amikor tök normálisan szóltak neki, hogy elfelejtette átírni az adatlapját, hogy BOCS. :)

Na de a témához.

A Speedshopban kapható GHOO fólia nincs 2e Ft, 2 db, egy matt és egy fényes.
Ha elmész a Gigatelbe, ott kapsz MyScreent ugyanannyiért, az is 2 db-os, az is matt/fényes párosítás és az is jó. Mindkét típus használható, az enyémen most is GHOO van.

Ha ráérős típus vagy, az Ebay-ről gombokért (szó szerint!) rendelhetsz fóliát, 300 Ft körül darabját, 5 db-ot alig 100 Ft felett, postázással. De 30-35 nap kell, mire odatalál Hozzád...
Ja, E-bay-ről is lehet duplát (matt/fényes) rendelni...

Persze nem biztos, hogy szereted a mattot, akkor neked nem jó a duplázás. Nekem jól jött.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #822 Dátum: 2013, 07 01, 22:16:38 »

Érdemes lenne közzétenni a helyet, ahol ilyen sikerül, hogy messzire el tudja kerülni mindenki...

Persze, Murphy törvénye, ugye kimondja, hogy 'ha nem megy, végy nagyobb kalapácsot!"

:D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető dani

« Reply #823 Dátum: 2013, 07 01, 23:05:00 »
Hadd válaszoljak én is nyegle stílusban. Nem logikus, hogy ha telót vált az ember, akkor átírja az adatlapját?
Volt már aki csak annyit írt, amikor tök normálisan szóltak neki, hogy elfelejtette átírni az adatlapját, hogy BOCS. :)

Na de a témához.

A Speedshopban kapható GHOO fólia nincs 2e Ft, 2 db, egy matt és egy fényes.
Ha elmész a Gigatelbe, ott kapsz MyScreent ugyanannyiért, az is 2 db-os, az is matt/fényes párosítás és az is jó. Mindkét típus használható, az enyémen most is GHOO van.

Ha ráérős típus vagy, az Ebay-ről gombokért (szó szerint!) rendelhetsz fóliát, 300 Ft körül darabját, 5 db-ot alig 100 Ft felett, postázással. De 30-35 nap kell, mire odatalál Hozzád...
Ja, E-bay-ről is lehet duplát (matt/fényes) rendelni...

Persze nem biztos, hogy szereted a mattot, akkor neked nem jó a duplázás. Nekem jól jött.

KÖszi a kimerítő választ. Bocsi ha "nyegle" voltam :-D Nem vok ráérős szóval szétnézek a speedezős oldalon vagy a másikon amit ajánlottál. Nekem bejön a matt, csak nem tudom mennyire jó. Eddig egy iphone 4-en tapiztam azon tetszett.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #824 Dátum: 2013, 07 01, 23:08:27 »

Érdemes lenne közzétenni a helyet, ahol ilyen sikerül, hogy messzire el tudja kerülni mindenki...

Persze, Murphy törvénye, ugye kimondja, hogy 'ha nem megy, végy nagyobb kalapácsot!"

:D
Sajnos nem tudom az IVS forrását, aki idehozta, hogy rakjam fel neki, az eredetinek mondta, nekem is annak tűnt.
Aztán pár hónappal később hozta, hogy szedjem le, kétszer ejtette le, mindkétszer olyan ponton sérült, ahol pont nem volt IVS.
Addigra a kijelzőplexit már berepesztette a feszegetéssel.
Volt nagy sz.pás vele, mire lejött, félő volt, hogy a matt bevonat is lejön a műanyagról.
Nekem is volt (véletlen? :)) szintén egy N95 8 GB-on, arra csak felraktam, azzal adtam el...
Sir Winston Churchill