Ma megjött a Brando fóliám ( You are not allowed to view links.
Register or
Login ) és a tőlük rendelt tokom (You are not allowed to view links.
Register or
Login)
A telóm kb. 2 hete van meg, valami elmondhatatlanul vigyáztam rá, és most, ahogy a lámpa fényénél tisztogattam a húde
jó karcálló kijelzőt, ami ugye Gorilla Glass, ráadásul a 2-es típus, és hát youtubeon is van videó, hogy nem tudták karcolni csavarhúzóval - no, mindezek ellenére bizony rákerült 2 db félcentis hajszálkarc a kijelzőre
Most, hogy a fólia rajta van, már nem látszik, de iszonyat mérges vagyok, hogy egy ilyen jó üvegre rákerült 2 karc, miközben még a puszta asztalra sem raktam le soha... Úgyhogy ennyit arról a kérdésről, kell-e rá fólia... Nekem egyébként a toll gyanús, anno Samsung Omnián is sok használat után derült ki, hogy a műanyag toll bizony szépen összekarcolja a kijelzőt. A brando fólia tökéletesen illeszkedik, nem hajlik fel!
Ami a tokot illeti, halál gagyira számítottam, gondoltam csak kipróbálom.
+ tökéletesen illeszkedik, nagyon vékony, alig nagyítja meg a telót és mindenütt védi
+ oldalán recés, nagyon jó érzés megfogni
+ sokkal jobban néz ki élőben, mint a képen - hátul félig áttetsző az egész, a Samsung felirat is látszódik teljesen (bár a képen ez valamiért pont ellenkezőleg néz ki)
- kicsit fura a hangerő gombokat nyomni szilikonon keresztül
- a hátsó rész nagyobbik fele, a mattabb rész nagyon csúszós
Legalábbis puszta kézzel, kesztyűben pont fordítva viselkedik (én olyan kesztyűt használok télen, aminek az utolsó ujjpercei le vannak vágva, ezért tudok tapizni)
You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginA képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links.
Register or
Login