0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Azokon már végigmentem, de sajna mindegyik beállításnál kilógott Mondtam már asszonynak, hogy kell egy új tv
Azért az üzletbe vidd magaddal a Note-ot, és a dokkolót ha mész kiválasztani az új TV-t! Szerintem évekig beszédtéma leszel az eladók között, hogy ez volt a legfontosabb szempont. Egyébként kössz az ötletet, eddig csak a monitorral használtam az íróasztalomnál, de most kipróbálom a nem fiatal LG plazmával is. Lehet, hogy ide is " kell egy új tv? "
Én meg ezt fogom beszerezni.... szerintem ez a legkirályabb cucc a tv-hez...
Ez már valóban jó dolog, ha van rá szükség.
Mondjuk el tudom képzelni, hogy az ágyban fekve nézegetek filmeket, fotókat az asszonnyal... különös tekintettel az egyre több filmre a youtube-on.... vagy reggelente még ugyanonnan a telefonomról nézem át a híreket a nagy képernyőn... Esetleg viszem magammal a turnéban és a hotelben rákötöm a TV-re (már ha van HDMI-je) és ott is művelem ezeket... Szóval nálam nyerő a cucc... én beruházok egy ilyenbe hamarosan...
Néztem az árát, expansys-on találtam, de nincs raktáron. Szép ára van.
Ha okos tévénk van és egy internet hálózaton belül van a tv és a telefon akkor a Twonky Beam alkalmazás segítségével szinte az összes itt felsorolt elképzelés megvalósítható You Tube,hírcsatornák,saját videók,zenék stb. megosztása a tv-én keresztül. És még Cast Dongle sem kell hozzá.
Ha a TV tudja az AllShare funkciót, akkor az ugyanez, nem?Ha valaki éppen TV csere előtt áll, akkor inkább abba nyomja azt a 20-st, ami ennek az ára.
Több az 20-nál.
Igen én csak a dodót számoltam át...az expansys-on 26-ért érkezik...
És hogy fogadta?
+szállítási díj...
Galaxy Note 2 Tartozékok, You are not allowed to view links. Register or Login
Itt valamivel olcsóbb: You are not allowed to view links. Register or LoginA T-Mobile-nál is láttam, ott 20alatt volt, persze nincs készleten: You are not allowed to view links. Register or Login
Az első linken nem találom Rá tudnál mutatni pontosabban?
Tényleg nincs már ott, akkor levették. Max. próbáld meg őket felhívni.
Sziasztok! Szerintetek erdemes a vateran venni uj, esetleg hasznalt microSDHC memoria kartyat? Nem lehet gond a hasznalt cuccal, foleg, ha csak kuszob garanciat vallal ra az elado?
Szerintem nem. Samu, Kingston boltban 5 év garival... Ebben gondolkodj inkább. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről