Sajnos tényleg nem jó a 8.6-os Dori. Nekem bluetooth-os fülessel való telefonálás közben lefagy a kijelző és a gombok. Sőt, töltőre raktam, de tovább merült. A Wifi ikonra néha többször kell rátapizni, mire bekapcsol, de akkor sem mindig, csak kivilágosodik, mert a beállításokban meg azt mutatja a kapcsoló, hogy ki van kapcsolva. Ilyenkor ott sem lehet bekapcsolni, csak kisebb küzdelem árán. Kb 10 óra alatt (amiből nagyjából 3 óráig be volt kapcsolva a Wifi) 12 %-ot esett az akku - szerintem ez legalább jónak mondható. Fura jelenség nálam, hogy újraindítás után a hangerő magától elkezd ugrálgatni, mintha valaki nyomkodná a gombokat. Halkabb lesz, aztán hangosabb, majd beáll oda, ahol újraindítás előtt volt.
VK 7.2-es romot használok. A saját kerneléve (Philz) 14 óra után 36 %-os töltöttsége volt úgy, hogy egész nap adathálózaton lógott, netezgettem vele úgy 1-1,5 órát és telefonáltam is kb 40 percet aznap. Ilyen szempontból Philz a nyerő nálam, de nagyon hiányzik az STweaks részletes beállítási lehetősége, ami a Dorival megvan.
Esetleg dualboot-ot használ valaki? Én kipróbáltam, de valami félresikerült, mert klónozás után bootloop-ot kaptam, hiába töröltem a másodlagos romot, csináltam kerneltisztítást, meg raktam újra a kernelt, az sem segített (Dalvik és cache wipe sem). Azzal oldódott meg, hogy feltoltam újra a VK romot, de néhány fontos adat meg így elveszett (no wipe-pal is töröl pár adatot és beállítást).
Á, közben ránéztem, kinn a 8.7. Kipróbálom.