Nincs itt semmilyen anomália. A default profile a profile fülön stweaks-ben mindig a gyári alapértelmezést állítja vissza. Ha meg recoveryben törlöd a profilt az ugyan az. Ott csak akkor történik valami ha performance profilra állítottad pölö.
Nézőpont kérdése. Szerintem ha egy beállítás -összeállításnak adnak egy fantázianevet, akkor a név és a beállított értékek összetartoznak. Ettől lesz profil. A tejet azért hívják úgy, mert a default értéke tehénből jön. Ha ezt megváltoztatom, akkor elnevezhetem reggeli italnak, de tejnek nem. A Performance attól az, hogy annak megfelelően van beállítva. Ha ezt átállítgatom ugyanolyanra, mint a Battery, akkor az már nem lehet Performance. Mint ahogy nagyon sok programnál, ha egy profil bármelyik értékét módosítod, abban a pillanatban átvált "egyéni" -re, vagy kér egy profilnevet. A Dori Defaultban pl. nincs bekapcsolva a BLN. Ha ezt én bekapcsolom, majd csinálok egy mentést, akkor azt is alapértelmezettként menti el. Így lehet n+1 profilom, különböző értékekkel, de mindegyik alapértelmezett. Miért ne lehetne logikus, hogy ha átváltok Battery -re, majd vissza Defaultra, akkor azt kapjam vissza, amit én Defaultnak állítottam be. Ne érts félre, tudom kezelni a helyzetet, csak szerintem ez anomália.