2024, 11 24, 13:44:34
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146263 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #900 Dátum: 2013, 04 16, 15:04:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Adam kernelröl velemenyt kernek aki hasznalja. nagyon csipi a szemem az extra appok hasznalata, pl  Boeffla Sound es Stweaks Apps . Ezekröl is ha lehetne.
Persze a nagy kerdes, hogy XXDMC3-as rommal es Simplistic Framework mellett is rendben van?

A DMC3-val működik a 3.5.1-es Simplistic, bár ezt már te is tudod, a többit nem tudom, a RedPill kernelt használom..

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #901 Dátum: 2013, 04 16, 18:10:31 »
Sziasztok!
Egy olyan problémám merült fel a telefonnal kapcsolatban hogy rádugom töltőre el is kezdi tölteni de piszkosul  lassan töltődik egy éjszaka alatt 60% csak!Valakinek valami észrevétel esetleg?Előre is köszönöm!
Másik töltővel próbáltad?
És ezt a töltőt másik telefonnal?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

szilvasi

• Vendég
« Reply #902 Dátum: 2013, 04 16, 18:42:51 »
Másik töltővel próbáltad?
És ezt a töltőt másik telefonnal?
Paromnak is ezt produkalta az S3 rom csere utan helyreallt!mlst raktam fel töltőre meglátjuk!ha most is ez lesz akkor kip4óbálom másik töltővel!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #903 Dátum: 2013, 04 16, 19:03:51 »
A DMC3-val működik a 3.5.1-es Simplistic, bár ezt már te is tudod, a többit nem tudom, a RedPill kernelt használom..
na mindjart kiprobalom, tesztelem es beszamolok az Adam kernelröl.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #904 Dátum: 2013, 04 18, 12:09:06 »
na mindjart kiprobalom, tesztelem es beszamolok az Adam kernelröl.  :)
lassan kettö napja muzsikal az Adam kernel. Jo es nincs hiba vele.
Amiert viszont felraktam  az a Boeffla Sound!
Akinek hianyzott a  Voodoo LOUDER (paid), annak most mar tenyleg nem kell mas!
Növeli rendesen a hangeröt! Esszel kell kezelni! Uugy ahogyan a Voodoo-nal is volt a gyari hangerö beallitast felülirja. Tehat csak a hangerö gombokkal lehet allitani a hangerön hasznalat közben.
A Headphone Volume beallitasnal 55-ig raktam  a Graphical Equalizer beallitasok mellett:
Over-Saturation Suppress-Pleasant-kipipalva a Bass Frequency Tuning-ot.-A gyari lejatszoban Rock hangzassal.
 You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

A Stereo Expansion az marad " 0 "

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #905 Dátum: 2013, 04 18, 12:14:55 »
Wolfpapa, megkérdezhetem, hogy milyen fejhallgatóval használod?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #906 Dátum: 2013, 04 18, 12:21:38 »
Wolfpapa, megkérdezhetem, hogy milyen fejhallgatóval használod?
sajna most a gyarival, mert Beats Tour megserült...kuka...  :'(

• TOPIKGAZDA
« Reply #907 Dátum: 2013, 04 18, 12:34:12 »
sajna most a gyarival, mert Beats Tour megserült...kuka...  :'(

Átérzem ezt, nekem a plantronics pulsar adta be a kulcsot. Most keresem a méltó utódját hangzásban....de ezuttal madzagosat veszek...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #908 Dátum: 2013, 04 18, 12:34:40 »
lassan kettö napja muzsikal az Adam kernel. Jo es nincs hiba vele.
Amiert viszont felraktam  az a Boeffla Sound!
Akinek hianyzott a  Voodoo LOUDER (paid), annak most mar tenyleg nem kell mas!
Nagy kár, hogy nem megy a gyári kernellel...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #909 Dátum: 2013, 04 18, 12:48:15 »
Átérzem ezt, nekem a plantronics pulsar adta be a kulcsot. Most keresem a méltó utódját hangzásban....de ezuttal madzagosat veszek...
en meg most pont Bluetooth-t keresek..  :D meg nem döntöttem el, mondjuk nem is sürgös.
A ket versenyzö:
es ami az eselyesebb:

• TOPIKGAZDA
« Reply #910 Dátum: 2013, 04 18, 12:53:52 »
en meg most pont Bluetooth-t keresek..  :D meg nem döntöttem el, mondjuk nem is sürgös.
A ket versenyzö:
es ami az eselyesebb:

BT esetében azért van jelveszteség. Ha ezt megspékeljük valami extra beállítással nem biztos, hogy jó lesz.
Többek közt ezért sem volt gyárilag elérhető a htc-nél BT-n keresztül a beatsaudio  sem....

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #911 Dátum: 2013, 04 18, 13:02:26 »
BT esetében azért van jelveszteség. Ha ezt megspékeljük valami extra beállítással nem biztos, hogy jó lesz.
Többek közt ezért sem volt gyárilag elérhető a htc-nél BT-n keresztül a beatsaudio  sem....
igen tudom, tisztaban vagyok vele, de most vmi kabel mentesre van szüksegem...  :ok:

Nem elérhető Jozsybro

• PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #912 Dátum: 2013, 04 21, 10:08:52 »
Sziasztok!
Kb 2 hete vettem egy note 2-t, örülök is neki nagyon megszerettem a "kicsikét", de tegnap advanced task manager használata közben észrevettem hogy egy halvány csík fut a képernyő közepén kb 1,5 centi hosszan. Utána olvasgattam, azt írják hogy ez valamiféle kijelző hiba lehet. Az a fura hogy a csík csak bizonyos színeken látszik tisztán kb 0-40%-os fényerővel. Magasabb fényerőnél nem. Ha visszaviszem gariba erre lesz megoldás? Valaki tapasztalt már ilyet?

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #913 Dátum: 2013, 04 21, 12:07:57 »
Sziasztok!
Kb 2 hete vettem egy note 2-t, örülök is neki nagyon megszerettem a "kicsikét", de tegnap advanced task manager használata közben észrevettem hogy egy halvány csík fut a képernyő közepén kb 1,5 centi hosszan. Utána olvasgattam, azt írják hogy ez valamiféle kijelző hiba lehet. Az a fura hogy a csík csak bizonyos színeken látszik tisztán kb 0-40%-os fényerővel. Magasabb fényerőnél nem. Ha visszaviszem gariba erre lesz megoldás? Valaki tapasztalt már ilyet?

Előfordul, egy minimális van nekem is, ami csak bizonyos szögből és nagyon kicsit látható.

Szerviztapasztalatok vegyesek vele, sajna, könnyen lehet, hogy nem fognak vele foglalkozni, de egy próbát tegyél, ha zavaró!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Jozsybro

• PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #914 Dátum: 2013, 04 21, 12:16:24 »

Előfordul, egy minimális van nekem is, ami csak bizonyos szögből és nagyon kicsit látható.

Szerviztapasztalatok vegyesek vele, sajna, könnyen lehet, hogy nem fognak vele foglalkozni, de egy próbát tegyél, ha zavaró!

Hmm, köszönöm a hozzászólást. Igazából egy rendes képen észrevehetetlen, de azért zavaró hogy az ember vesz 150ezerért egy telefont amiben van ilyen idegesítő hiba:( Kiváncsi leszek a szerviz reakcióra!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #915 Dátum: 2013, 04 21, 15:48:10 »
Hmm, köszönöm a hozzászólást. Igazából egy rendes képen észrevehetetlen, de azért zavaró hogy az ember vesz 150ezerért egy telefont amiben van ilyen idegesítő hiba:( Kiváncsi leszek a szerviz reakcióra!
Az a baj ilyenkor, hogy hiába 2 hétig nem vetted észre, mostantól kezdve már csak azt látod...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető nibo

• PFC Fan
  • PDA: Note II
  • PDA ROM: DMC3 4.1.2
« Reply #916 Dátum: 2013, 05 08, 17:46:23 »
Sziasztok!

Nekem kicserélték a telefont evégett de az új még rosszabb több csíkkal s pöttyel...

Nem elérhető SzAttis

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: N7100MAXDMA2
« Reply #917 Dátum: 2013, 05 14, 23:30:38 »
Sziasztok! Nemrég vettem egy Note II-t 16Gb belső memóriával. Az lenne a kérdésem, hogy miért csak 10.5 GB-t mutat a gép? Ez valami hiba, vagy természetes jelenség?  Előre köszönöm a válaszokat!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #918 Dátum: 2013, 05 14, 23:40:05 »
Sziasztok! Nemrég vettem egy Note II-t 16Gb belső memóriával. Az lenne a kérdésem, hogy miért csak 10.5 GB-t mutat a gép? Ez valami hiba, vagy természetes jelenség?  Előre köszönöm a válaszokat!
Nyugodj meg, természetes, ennyit foglal az oprendszer.
Nálam pl. csak 10.36 GB.

Az S4-nél még rosszabb a helyzet, mert vastagon 10 GB alatt van a szabad hely. Ne foglalkozz vele, úgysem úszod meg, hogy memóriakártyát vegyél bele!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető SzAttis

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: N7100MAXDMA2
« Reply #919 Dátum: 2013, 05 14, 23:44:39 »
Köszi!!! Mekkora a max. mem. kártya amit rakhatok bele?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #920 Dátum: 2013, 05 14, 23:48:31 »
Köszi!!! Mekkora a max. mem. kártya amit rakhatok bele?
Az enyémben 64 GB-os Ultra1 van, csont nélkül kezeli, vagy 8 hónapja vettem, 5 hónapja a Note2-mben van, előtte meg a Note1-ben volt ugyanez.
Azt hiszem, nagyobb kártya most nincs is...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető ecoplan

• PDA: GALAXY GT-N7100
  • PDA ROM: XXDLK7
« Reply #921 Dátum: 2013, 06 10, 08:28:10 »
Szervusztok,
tudtok nekem segíteni?
Képtelen vagyok szinkronizálni a Note 2-t az office-szal.
A KIES megáll és azt mondja nem default mail programm az outlook. Minden lehetséges javasolt és feltételezett javítást végig vettem, nem müködik.
win 8 64 bit, outlook 2013 64 bit,
Nekem nagyon fontos a folyamatos szinkron, eddig a Galaxy 2 és 3-mal simán ment.
A segítségeteket előre is kösz.
Üdv
ecoplan

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #922 Dátum: 2013, 06 10, 08:57:57 »
Szervusztok,
tudtok nekem segíteni?
Képtelen vagyok szinkronizálni a Note 2-t az office-szal.
A KIES megáll és azt mondja nem default mail programm az outlook. Minden lehetséges javasolt és feltételezett javítást végig vettem, nem müködik.
win 8 64 bit, outlook 2013 64 bit,
Nekem nagyon fontos a folyamatos szinkron, eddig a Galaxy 2 és 3-mal simán ment.
A segítségeteket előre is kösz.
Üdv
ecoplan

Nekem csak cca. 65%-ban sikerült megoldanom a kiessel, igaz nem Note2-őn. Azt javasolnám, hogy bár milyen bosszantó is de térj át a Google mail-re és akkor naptár, feladat, névjegy...stb. funkciók naprakészen (a módosításokat is azonnal látva) megjelennek. Megéri megcsinálni. Szvsz androidon csak így müxik hibátlanul. :-(

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #923 Dátum: 2013, 06 16, 18:27:50 »
Sziasztok!  A következő a hibajelenség:

2-3 naponta valami "kiüti"  az automatikus képernyőelforgatás funkciót. Hiába van kipipálva az elforgatás funkció, csak akkor működik újra, ha újraindítom a Note-ot. Ez már kb. március óta igy megy, a frissítés óta (4.2.2 előtt nem volt! ) és nem jövök rá, hogy mi okozhatja. Csináltam már hard reset-et is, majd visszaraktam az általam használt progikat, de ugyanaz van. Próbáltam pár programot törölni, hátha valamelyik okozza, nem jöttem rá. Olyan mintha a telo RAM takarítás-kor hibázik és ezt is kiüti, de ez csak egy ötlet, lehet hülyeség. Volt már ilyen hibajelenség valakinél,  van ötletetek mi lehet a gond? köszönöm

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

rstwingo

• Vendég
« Reply #924 Dátum: 2013, 06 16, 18:55:30 »
Sziasztok!  A következő a hibajelenség:

2-3 naponta valami "kiüti"  az automatikus képernyőelforgatás funkciót. Hiába van kipipálva az elforgatás funkció, csak akkor működik újra, ha újraindítom a Note-ot. Ez már kb. március óta igy megy, a frissítés óta (4.2.2 előtt nem volt! ) és nem jövök rá, hogy mi okozhatja. Csináltam már hard reset-et is, majd visszaraktam az általam használt progikat, de ugyanaz van. Próbáltam pár programot törölni, hátha valamelyik okozza, nem jöttem rá. Olyan mintha a telo RAM takarítás-kor hibázik és ezt is kiüti, de ez csak egy ötlet, lehet hülyeség. Volt már ilyen hibajelenség valakinél,  van ötletetek mi lehet a gond? köszönöm

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Neked mióta van 4.2.2-s romod ?, mivel hivatalosan meg se jelent még, már pedig ha neked olyanod van, akkor
abban a főzött romban kell keresni a hibát
és a javítása meg tegyél fel egy másik romot, akár gyári 4.1.2-st azzal jó lesz