sziasztok
megjegyeznem hogy senkit nem bantani akarok csak azert irom la amit leirok hogy esetleg masoknak segitsen a dolog , ugyhogy nem bantsatok a lehet.
koszi
rootoltam a friss
4.3 knoxos telefonomat KINGOAPP roottal.
letotltottem a You are not allowed to view links.
Register or
Login rol es a devicenal a note re kattintva meg is talaltam a programot .
feltettem a laptopomra es ahogy azt a leiras is irja az oldalon csatlakoztattam a keszuleket es kovettem az uasitasokat....
tobszor is ujraindult a telo de a super su sehogy nem varazsolodott fel .
kihuztam es ujra proaltam de sehogy nem sikerult
elojot hogy a google iranyelv meg hogy elfogadom e hogy rootolni akarja es telepitettem de vegul mindig csak vart a telefonra es nem tortent semmi.
aztan vegul hagytam sokaig es ugy dontottem hogy kivarom es csinalja amit akar..
aztan kiirta a kingo hogy rootolni fogja a keszuleket s hogy biztos hogy garancia vesztessel jar meg hogy teglasithatja is....
gondoltam legyen hiszen ezek a figyelmeztetesek mindig jonnek.
nyomtam egy ok
es a telefon download modba kerult vagy lehet ea figyelmeztetes elott mar nem tudom ...
a lenyeg hogy rootolta akeszuleket es frissitette a recoveryt is ki mar nem huzhattam a telefon igy hat hagytam hagy csinalja.
vegul a kingo kiirta hogy sikeresen rootolta a telefont.
ami jo
de
most a knox void az nekem 1 es a szamlalom nem o es nem official hanem 1 .
es
cwm-based recovery v6.0.4.5 van a telon.
szoval akkor most gondolom igy nincsen garanciam mint ahogy a kingoapp figyelmeztettet is .
ha ujra csatlakoztatom a kingohoz akkor van lehetoseg a root eltavolitasara .
nem probaltam meg .
vissza fogja nekem allitani a teljes gyari allapotra
vagy akkor most van az hogy erre meg nincs megoldas es majd lesz .
ugyhogy vigyazzatok
igazabol en nem akartam recoveryt cserelni mert mint olvastam akkor van gon a roottal es arra nem szamitottam hogy a kingo ilyet fog csinalni.
a gyari romot akartam csak kipucolni a sok szartol mint a facebook szolgaltatoi szarok satobbi...
ilyenkor mi van?
udv mindenkinek