0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszönöm
A haverom az USA-ban él. Nagyon jó áron tudna AT&T lock-os Note 2-t venni. Szerintetek ezt lehet simlock mentesíteni?
Jó kérdés, én ráengedném a korábbi programot, aztán kiderülne, hogy mi a végeredmény. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
A ToolKit v2.0.0 programra gondolsz?
Ez megoldja a lock problémát:VoodooGalaxySIIISimUnlock
Kérdezném az azt használóktól,hogy a revolution romot feltehetem wipe nélkül?Elvileg ugyan az az alap.
Puding próbája. Van rá esély, hogy gond nélkül fog menni, de a wipe cache és wipe dalvik azért erősen ajánlott. Ha ezek után sem indul el, akkor marad a wipe data... Mindenesetre legelőször ajánlatos menteni mindent.
Így gondoltam én is,de jobb a megerősítés Akkor holnap bepróbálom. Köszönöm
Aztán oszd meg a tapasztalataidat.
Arra gondolsz hogy működött e? Mert a romot nektek már nem kell bemutatni.
Hogy full wipe nélkül működik-e az átállás a másik romra.
A neten a mobilnetet érted? A *#06# kódra kiírja az imei számot? Ha nem, akkor az a probléma. Akkor a mentett efs mappát vissza kell másolni, majd újraindítás után ismét meg kell nézni az imei számot. Ha rendben van, akkor mennie kell a telefonnak is.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről
Kérdés...A fenti kódra én is ráellenőriztem és rendesen ki is írja az IMEI-t, de utána ír egy /01-et is... ez normális?... másnál is ez van?
Igen, nálam is ott van, ha a gyári tárcsázóban nézem meg. Az exDialerben nem rakja oda. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Akkor nyugodtság van...
Bírja még az ujjad vége, vagy a ceruzát használod? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
A Triangle Away mindenkinél működik?... veszélytelen?
Yess hibátlan!