Hello
En is azzal kezdenem, hogy friss note2 tulaj vagyok, utoljara 2 eve a htc desire tipusu keszulekemet rootoltam
Ez a note2 egyszerubbnek tunik, megse sikerul. Letoltottem a toolkitet, v3.0. Feltelepitettem a note2 driveret, minden oke. Ahogy ramegyek hogy rootolni szeretnem, vagy akar backupot szeretnek kesziteni a meg rootolatlan romrol, bejon az odin es nem latja a keszuleket. Bevan dugva pedig, minden szoftver telepitve, kies nincs, usb debugging bekapcsolva. Es nemtudom se a backupot elvegezni, se rootolni. Ha viszont ujrainditom a keszuleket, beirom pinkodot, es ugy inditom csak siman az odint, ugy viszont latja hogy bevan dugva. Ugy viszont nemtudom az eredeti nandot lementeni.
T-mobile-os keszulek, 1 hete vettem, ALJ3 a build szam vege.
A masik probelmam viszont hogy a play szarakodik, ma kezdte el. Allandoan azt irja hogy a com.google.process.gapps leall. Alapesetben mukodik a play, de ha frissitenek egy appot, kilep. Es utana be se lep. Torlom az adatokat, utana oke, de ha ismet frissiteni szeretnek, megint lefagy. Ujrainditom az egesz rendszert, rogton ugy fogad hogy leall a gapps.
Erre a 2 dologra szeretnek megoldast talalni.
Koszonom