nekem is 1-en áll pedig nulláztam a TA-val.Akkor h is van ez? 12-ön volt.Azt hittem az a normális ha 1en van.Ezekszerint nem??es akkor mi a gyári állapot?ugye rootolni kell h nullázhass.Es utána visszateszem a gyári romot?Na de akkor nem fog a számláló ugrani egyet??Én úgy csináltam h TA lefuttatva majd a Root jog megszüntetése.Jelezze lécci ha másképp kellene mert megy vissza a szervizbe es nem szeretném bebukni.Thx.
Néhány hozzászólással ezelőtt én is görcsöltem ezen dolgon, mert a TA-val csak egyre állt vissza a számláló. Én a következő képpen oldottam meg:
- Felraktam Odinnal a francia a 4.1.1 romot (nekem az kellett a kézírás felismerés miatt). => Eredmény: root nics, számláló 1-en áll.
- Rootoltam azzal az .apk-val, ami a kamera sebezhetőségén alapul.(Az XDA-ról szedtem le.)
You are not allowed to view links.
Register or
Login (Megjegyzés: a jobb vírusirtók "köhögnek" miatta!)
Ez nem tesz fel új recoverit, csak root jogot ad, tehát a számláló nem ugrik.
- TA ismételt lefuttatása. Ez után elvileg a számláló nullázódik. (Nálam igen)
Odinnal felraktam a francia 4.12. romot, és nem csak a számlálóm nulla, de a "Beállítások>Eszköz névjegye>Állapot"-ban az "Eszköz állapota: normál"! Ugyanis szerintem így a legegyszerűbb ellenőrizni, hogy piszkálták e az eredeti gyári romot, mert ez akkor is "módosított"-at jelez, ha eredeti samsungos, de másik régiókódos rom van a készüléken.