Sziasztok
Nekem is megjön talán holnap a masina már nagyon izgulok!!
És esetleg erről nincs valahol egy magyar leírás mert én sem vágom az angolt és nagyon nem szeretném téglásitani a gépet !!
üdv
Remélem nem felejtettem ki semmit!
Ha kies fel van telepítve, ajánlott leszedni, nehogy összeakadjon valami.
A telefon ne legyen összekötve a géppel, ha nincsenek a driverek feltelepítve!
Beállítások/Fejlesztői beállítások bekapcsolása, utána USB-hibakeresés legyen bepipálva.
Toolkit v3.00 telepítése, majd elindítja a toolkit.exe-t. Alapban ide telepíti: C:\Samsung Galaxy Note2 Toolkit
Itt üzen, hogy elindítja az ABD-t, illetve rákérdez, hogy ellenőrizze-e, hogy van update, érdemes yes-t írni, hátha van frissítés.
SELECT YOUR DEVICE MODEL AND BUILD képernyőn kiválasztod, hogy melyik verziójú rom van a telefonon (Beállítások/Az eszköz névjegye/Build száma: utolsó 4 karakter).
Ha független, sima 01-04, ha LTE, akkor 11-13.
MAIN MENU GTN7100 vagy 7105 ... lapon
1. Install Note 2 Drivers: ha még nincs telepítve a driver. Ha feltelepült, akkor össze kell kötni a telefont a géppel, befejezi a windows a driver telepítéseket.
2. Root/UnRoot Options
ROOTING OPTIONS
3. ALLINONE (ez mindent megcsinál, rootol, recovery-t, busybox-ot rak fel), kiválasztás után meg kell adni, hogy melyik recovery-t tegye fel. Kinek melyik tetszik, én a TWRP-t szeretem
RECOVERY OPTIONS
1. Clockworkmod Recovery
2. TWRP Touch Recovery
Választás után superuser-t kell választani
SUPERUSER METHOD
1. Superuser 3.1.3
2. SuperSU 0.99 (én ezt választottam, mert korábban megvettem)
Kicsit másolgat, majd figyelmezet, hogy az USB DEBUGGING (hibakeresés) engedélyezve kell, hogy legyen.
Folytassa-e. yes
Újraindítja a telefont.
Elindítja a pc-s ODIN programot.
Az első téglalap kék lesz ID:COM felirat alatt, benne 0:[COM4], vagy ilyesmi)
Csak az Auto Reboot és az F. Reset Time legyen bepipálva, más nem!
Utána a PDA gombot kell megnyomni és kiválasztani a C:\Samsung Galaxy Note2 Toolkit\root\GT-N7100 vagy GT-N7105 könyvtárból a romodnak megfelelő boot-insecure-xxxx-N710x.tar fájlt, majd Start gomb.
Kicsit dolgozgat, majd újraindítja a telefont, és toolkit program folytatja a rootolást, majd ha végez, újraindítja a telefont.
A programok között ott kell lennie a SuperSU vagy Superuser programnak.
Ha lefut, akkor visszatérhetsz a MAIN MENU lapra.
7. Backup and Restore your Device (le tudod menteni az efs mappát, illetve nandroid backup-ot csinálhatsz)
BACKUP OPTIONS
4. NANDROID Backup
7. Backup your EFS Partition
Itt rá fog kérdezni, hogy túl vagy-e már a rootoláson.
A mentéseket a C:\Samsung Galaxy Note2 Toolkit\backups könyvtárba másolja, ha telepítéskor nem változtatsz az elérési úton.