Hellósztok!
egy érdekes problémával találkoztam:
Szereztem(vettem) egy APCBS10UBE jelzésű eredeti samu kábelt.
Több helyen láttam, hogy jó elvileg omihoz is.. You are not allowed to view links.
Register or
LoginSamu oldalán csak You are not allowed to view links.
Register or
Login-et, és You are not allowed to view links.
Register or
Login kábelt találtam.
Az elsőnél nem, a másodiknál viszont jelzi az omniát is.
Namármost a problémám a következő. Rádugom a pc-re, Omira.. Win7 első alkalommal frankón le is szedett hozzá valami illesztőt.
Omin SPB shell jelzi is hogy tölt. Tetején led piros. kb 60%on volt az akku.. nem is mozdúlt semerre..
Úgy fél óra óra múlve leveszem, erre egyből leugrik 40, majd 20 %-ra az akku szint.
Most másik USB-re raktam, meg 100%-on van, volt az akku szint.. leszedtem nem is tom.. 1óra múlva, a töltés szint 100%on volt.. ahogy levettem, lement 40%-ra.. mintha nem is töltötte volna!
Kipróbáltam ugyanazt az USB csatit a régi k770i-mel, azt tölti rendesen..(saját kábele persze)
Vajh mi a cici lehet? találkozott már valaki ilyennel?a másik kérdés,
akinek gyárilag adott kábel van az omihoz, annak mi a tipusa? (elolvasva a topikot, úgy látom, kb ugyanez a tipus)
Illetve ezzel, ami nekem van vajon ha rászánom magam, neki merjek állni ROM cserének?
Köszi
szerk:
Google csak dobott egy találatot You are not allowed to view links.
Register or
Login, de itt meg megint nincs omnia.. de lehet ez csak valami specko samukat hoz.. illetve ha jól veszem ki englisből, azt írja, hogy 20pines samukhoz..only...a milyen mennyi?