0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
APCBS10BBE : és ennek mi a sorozatszáma?
Sziaztok!Kérdezni szeretném,hogy milyen megoldás lehetséges,ha nem szeretném függetleníteni a telefonom,de másik szolgáltatói sim-mel szeretném használni az omniám.Segítségeteket előre is köszönöm!
A turbosimről olvastam már,de senki eddig még nem tudott arra választ adni,hogy omnia működik-e vele.
SziasztokNokiához van Bluetooth-os DVB-H vevő, You are not allowed to view links. Register or Login Samsung I900 Omniámhoz vajon tudok ilyet szerezni?Ha erre a kérdésre nem a válasz és valaki jártas a témában megköszönném, ha leírná azon telefonok, pda-k típusait amelyekben van DVB-H és úgy utána tudnék nézni, hogy esetleg valamelyik paraméterei megfelelőek-e.
Én csak ezt ismerem You are not allowed to view links. Register or Login
Omnia előtt E-ten-em volt, erre a V900-ra akartam váltani, de még most sem tudom hol lehet kapni, várom építő jellegű hozzászólásod.
Olvastam ám! Szóval azt mondjátok, hogy ez egy korrekt kivitel és megéri azt a marék ezrest? Esetleg ha valaki megvállna tőle occsóbban lecsapok! You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos ,aki árul turbo sim-et az sem tud biztos választ adni,hogy működni fog.Mivel a gyártó felsorolásában nincs benne az omnia.Van különbség turbo sim-ek között?Kérem segítségeteket.
Sziasztok!Valaki nem tud egy jó helyet ahonnan szimpla (akku nélküli) hátlapot lehetne venni, mondjuk más-más színben (pl fehér) ? Köszönöm előre is!Üdv : <D>
You are not allowed to view links. Register or Login
Ilyen Samsung multi adaptert nem lehet belföldről rendelni? Vagy hogyan lehetne hozzájutni? Nagyon hasznos dolog, de sajnos nem találtam csak külföldi oldalakat, ahonnan rendelni lehetne
Milyen ilyen? Egy képet kaphatnánk, hogy mire gondolsz?
Természetesen:) Erre gondoltam, ilyet szeretnék:
Hali! én 3 hete használom és kiválóan működik
Használd a válasz erre gombot mert nem tudni mit használsz 3 hete. Kinek a hozzászólására válaszoltál?