0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Pedig valaki szerint ezzel 1 nappal többet elmegy....
Én is olvastam róla hideget, meleget, azért akartam kipróbálni. Nekem nincs jó tapasztalatom vele.
Kövezzetek meg. De én ilyenben régimódi vagyok.Sose vennék aksiból mást, mint gyári. Nekem ne vágja tönkre a Samut valami gagyi xar. Jó ár meg minden, de mi rákot kezdjek egy olyan aksival, amit 5-ért vettem és egy napig sem megy, vagy tönkre vágja a készüléket.
Dettó. Ugyanígy vagyok vele én is.
Én viszont bátor vagyok, és mindent kipróbálok
Futáshoz keresek karra rögzíthető pántot Omniához???Tud valaki ilyesmiről???
Én viszont bátor vagyok, és mindent kipróbálok Érdekes, mert az én utángyártott, fast, feltekerős car chargerem tölti is a Samut GPS közben, és még sose melegedett túl. A gyárikra elég sok panaszt olvastam.
Sziasztok! Olyan SIM adaptert tudtok-e, ami két SIM-et kezel egyszerre? Köszi
Látni láttam a neten, de mikor kiderült, hogy faragni kell az eredeti kártyákat: viszlát.
miért? az enyém is az
Régimódi vagyok, meg óvatos
Szia Pati!Légy szíves, írd meg (már ha nem titok), hogy a TE töltődnek mi a típusa és hol szerezted be?!Ha ez a néhány hozzászólással előbb mutatott (Cellular Line), akkor már rendelem is meg. (Állítólag még elérhető.)Előre is köszönöm!
Adatkábelből milyet javasolnátok venni?APCBS10BBE vagy APCBS10UBE jelzésűt?Igazából azt sem tudom mi a 2 között a különbség.Gyárilag milyen jelzésűt adnak hozzá? Az segítene döntésben
Data Cable: Check the serial number first. The number should start with ‘D.’
A gyári GP útmutatóban ezt írják:
hmmm. Ez most mit is jelent?Csak mert mindenhol a neten amit találtam SJ2Q...-val kezdődik.... Valaki megnézné nekem mi van az ő kábelére írva (azon amivel tökéletesen tud ROMot frissíteni )
gyárilag ezt kaptam hozzá: APCBS10BBE -vele szoktam frissítenivettem egy gyári csomagolás nélküli adatkábelt is: APCBS10UBE - őt még nem használtam frissítésre, csak adatátvitelre
APCBS10BBE : és ennek mi a sorozatszáma?thx
RT1Q519BSG
NAgyon köszi! Most már csak azt nem értem:Data Cable: Check the serial number first. The number should start with ‘D.’A tied se "D"-vel kezdődik.