2024, 11 29, 17:49:41
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347139 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

rstwingo

• Vendég
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #925 Dátum: 2013, 01 07, 16:57:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez ok, de miért nem tette most meg a szakács, ha eddig mindig benne volt?  :oops:

Azért nincs benne, mert a Simplistic Framework V3.0.1 csomagot használja és abban nem az a secphone.apk van

Nem elérhető uby40

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #926 Dátum: 2013, 01 07, 17:16:14 »
Tyűűűű!... Ti aztán perverzek vagytok!.... :D :D

Ez fedi a valóságot   :ok: :D :D :
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #927 Dátum: 2013, 01 07, 17:22:15 »
Azért nincs benne, mert a Simplistic Framework V3.0.1 csomagot használja és abban nem az a secphone.apk van

De miért azt használja? ...és ha már azt használja akkor miért nem figyel erre? Jók a romjai, de ezzel most kilőtt egy támogatót :p
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
« Reply #928 Dátum: 2013, 01 07, 17:43:42 »
Akkor megkérnék akinek megvan a 9.1 omega szedje már ki belőle a azt az apk t

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #929 Dátum: 2013, 01 07, 20:01:16 »
Amikor lehuzod a redonyt, azt a franya "togglemozgást" ki lehet kapcsolni? Amikor mindig az elejere teker.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #930 Dátum: 2013, 01 07, 21:26:43 »
Amikor lehuzod a redonyt, azt a franya "togglemozgást" ki lehet kapcsolni? Amikor mindig az elejere teker.
Amit a legtöbbször használsz, tedd az elejére...

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: Marshmallow 6.0.1
« Reply #931 Dátum: 2013, 01 07, 22:09:46 »
Sziasztok!

Frissíteni szeretném a firmware-t. Jelenleg a build száma ALJ3, az alapsáv ALJ2. Letöltöttem ezt:  N7100XXDLL7_N7100OXADLL4_XEF.zip. Jó lehet ez? Marad benne a magyar nyelv? Letöltöttem még az
Odin307-t. Nagyjából a művelet menete? Vagy várjam meg a hivatalos OTA frissítést?

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #932 Dátum: 2013, 01 07, 22:55:10 »
Sziasztok!

Frissíteni szeretném a firmware-t. Jelenleg a build száma ALJ3, az alapsáv ALJ2. Letöltöttem ezt:  N7100XXDLL7_N7100OXADLL4_XEF.zip. Jó lehet ez? Marad benne a magyar nyelv? Letöltöttem még az
Odin307-t. Nagyjából a művelet menete? Vagy várjam meg a hivatalos OTA frissítést?

exynos app-pal rootold a telod! Banyaszd ki az EFS mappat, titaniummal ments le mindent!
Mobil odinnal flashelheted ezt a romot! Kibontod es ami benne van azt kell betallozni. 2 wipe legyen benyomva es az everroot is!
Ez utan PC odinnal cserelni kell a bootloadert! pda ba tallozva csak auto reboot!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #933 Dátum: 2013, 01 07, 22:59:20 »

A You are not allowed to view links. Register or Login-vel és a fizetős programjával többek között ezt is meg lehet tenni. Én is kikapcsoltam, mert idegesített.

Nem elérhető TopGun

• PDA: Samsung Galaxy Note 4 LTE
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #934 Dátum: 2013, 01 08, 00:22:15 »
Sziasztok! Egy furcsa problemam akadt, egy ismerosommel beszelgettem chaten  telorol es mondta, hogy a beallitas/egyeb beallitasokban az USB beallitasa-n csinaljak valamit, csakhogy nekem nincs olyan, hogy USB beallitasok! ez mitol lehet? 7105-os a telom, nem rootolt, 5 nap mulva lesz 1 honapos, semmit nem allitottam at, csak par jatek es par launcher kerult kiprobalasra rajta, ugyhogy nem ertem a dologot! Szerintetek vigyem szervizbe? vagy esetleg valaki itt, tud megoldast mondani ra? Mert ahogy En a T-mobile-s szervizeseket ismerem, lehet, hogy jobban ertek a telohoz a kozel egy honapos tapasztalatommal mint ok! A masik problemam, hogy ez a "jedi" mozdulat, a pillanat felvillanas sem mukodik nekem, pedig be van allitva, hogy mukodhet, de hiaba tartom a kezem az erzekelo elott akarhany masodpercig, nem eled fel a telo, csak kek szinnel kezd villogni a led felul :(

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #935 Dátum: 2013, 01 08, 00:25:34 »
Akik custom bill-t hasznalnak!! Ha kihuzod a cerkat, a pop up note-ba ilyenkor a rajzeszkozzel irtok? Ez az egy ami a gyari billhez kot, hogy nem tudom ezeket hasznalni!

Lehet, hogy te ezt keresed?

Ezzel a swype beta es a stylushoz tartozo samu kezirasfelismero billentyuzete is jol muxik egymas mellett.

Nem elérhető csomos

• PDA: Samsung Galaxy Note III+Galaxy Gear
« Reply #936 Dátum: 2013, 01 08, 07:30:54 »
Nekem sincs usb beállítások a menüben, szerintem ez normális. Mozgasd is  a kezedet akkor fog működni.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető Biggeorge

• Kattanj Rá!
  • PDA: Note 3 N9005
  • PDA ROM: AP: N9005XXUENC3 CP:N9005XXUENC2 CSC: N9005TMHENC1
« Reply #937 Dátum: 2013, 01 08, 08:38:51 »
Sziasztok! Egy furcsa problemam akadt, egy ismerosommel beszelgettem chaten  telorol es mondta, hogy a beallitas/egyeb beallitasokban az USB beallitasa-n csinaljak valamit, csakhogy nekem nincs olyan, hogy USB beallitasok! ez mitol lehet? 7105-os a telom, nem rootolt, 5 nap mulva lesz 1 honapos, semmit nem allitottam at, csak par jatek es par launcher kerult kiprobalasra rajta, ugyhogy nem ertem a dologot! Szerintetek vigyem szervizbe? vagy esetleg valaki itt, tud megoldast mondani ra? Mert ahogy En a T-mobile-s szervizeseket ismerem, lehet, hogy jobban ertek a telohoz a kozel egy honapos tapasztalatommal mint ok! A masik problemam, hogy ez a "jedi" mozdulat, a pillanat felvillanas sem mukodik nekem, pedig be van allitva, hogy mukodhet, de hiaba tartom a kezem az erzekelo elott akarhany masodpercig, nem eled fel a telo, csak kek szinnel kezd villogni a led felul :(
Nem a fejlesztői beállítások/USB-hibakeresésre gondolt az ismerősöd?

Jedire: Mozgás/Röpke pillantás engedélyezve van? Asztalon van a teló amikor próbálod?

Más: még mindig nincs olyan LTE verziós tulaj, aki mentette az EFS mappát (a mérete miatt)?

Tapatalk 2-vel küldve GT-N7105-ről

Nem elérhető TopGun

« Reply #938 Dátum: 2013, 01 08, 17:42:03 »
Nem a fejlesztői beállítások/USB-hibakeresésre gondolt az ismerősöd?

Jedire: Mozgás/Röpke pillantás engedélyezve van? Asztalon van a teló amikor próbálod?

Más: még mindig nincs olyan LTE verziós tulaj, aki mentette az EFS mappát (a mérete miatt)?

Tapatalk 2-vel küldve GT-N7105-ről
Szia! Nem arra gondolt, kozben felhivtam a Samsung ugyfelszolgalatat, (mert termeszetesen a t-mobile-ban semmi szarhoz nem ertenek a szervizesek, a tobbiekrol nem is beszelve) es elmondtak, hogy az uj szoftverben mar nincs benne ez a szolgaltatas igy, hanem az van helyette, hogy amikor felteszed a telot az usb-re akkor a telon lehuzod a felszo reszen, ahol a WIFI, stb-k vannak, ott van egy olyan, hogy kattintson ide, ha az egyeb usb beallitasokat akarja modositani. Elvileg siman is el lehet erni ezt a beallitast, csak mar elfelejtettem hol kell? :( arrol van szo, hogy egyszer fenykepezogepkent hasznalod, adat atvitelre, egyszer meg siman, ha felteszed a telod most usb-re es megcsinalod amit irtam, akkor  meg fogod erteni mirol beszelek.

Termeszetesen engedelyezve van a ropke pillantas, es az asztalon van a telo, egyszer mar majdnem sikerult elinditani ezt a szolgaltatast, de hiaba integetek, legyezgetek nem mukodik :(

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
« Reply #939 Dátum: 2013, 01 08, 20:17:27 »
exynos app-pal rootold a telod! Banyaszd ki az EFS mappat, titaniummal ments le mindent!
Mobil odinnal flashelheted ezt a romot! Kibontod es ami benne van azt kell betallozni. 2 wipe legyen benyomva es az everroot is!
Ez utan PC odinnal cserelni kell a bootloadert! pda ba tallozva csak auto reboot!
Ez elég bonyolultan hangzik. Csak egy sima firmware-t frissítenék. Volt egy optimus 2x-m. Többször cseréltem rajta
romokat. A végén visszaraktam a gyárit rá. Hát az nem volt ennyire macerás.

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #940 Dátum: 2013, 01 08, 20:28:32 »
Ez elég bonyolultan hangzik. Csak egy sima firmware-t frissítenék. Volt egy optimus 2x-m. Többször cseréltem rajta
romokat. A végén visszaraktam a gyárit rá. Hát az nem volt ennyire macerás.

Ha nem akarsz rootolni,és csak egy gyári rom kell,akkor simán letöltöd a neked megfelelőt és odinnal fel flash-eled.
Ennyi ;)
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
« Reply #941 Dátum: 2013, 01 08, 20:47:13 »
Ha nem akarsz rootolni,és csak egy gyári rom kell,akkor simán letöltöd a neked megfelelőt és odinnal fel flash-eled.
Ennyi ;)
Köszi a megoldást. Majd kipróbálom.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #942 Dátum: 2013, 01 08, 21:50:27 »
Termeszetesen engedelyezve van a ropke pillantas, es az asztalon van a telo, egyszer mar majdnem sikerult elinditani ezt a szolgaltatast, de hiaba integetek, legyezgetek nem mukodik :(

Kb. 1 másodpercig tarts a tenyered az első hangszóró mellett levő érzékelők előtt és működni fog.

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #943 Dátum: 2013, 01 09, 16:31:00 »
Sziasztok ismet!
Gyari fulhallgatoval, megoldhato az, hogy zsebbe van a telo, es elindul az s voice , bemondom h CALL xy es felhivja? Probalkoztam de nem jutottam semmire! Ha fel van oldva a lockscreen akkor a kulonallo gomb nyomvatartasa mellett a google kereso indul el, azzal meg nem tudok mit kezdeni! Koszi!

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #944 Dátum: 2013, 01 10, 05:21:55 »
Garanciat eddig milyen ugyben ervenyesitettetek? Keszsegesek? PL.: kijelzo karcolas?  Ertem en, h rakjak fel foliat, de nem fogom kifizetni az EZRET érte a rablo bandaknak ( van ahol 2 K! ) mikor ebayen vagy 20 is jon ennyiert.
Galaxy S2-t csereltek gariba karc miatt ismerosi korokben.

Nem elérhető k5.20

« Reply #945 Dátum: 2013, 01 10, 10:58:44 »
Garanciat eddig milyen ugyben ervenyesitettetek? Keszsegesek? PL.: kijelzo karcolas?  Ertem en, h rakjak fel foliat, de nem fogom kifizetni az EZRET érte a rablo bandaknak ( van ahol 2 K! ) mikor ebayen vagy 20 is jon ennyiert.
Galaxy S2-t csereltek gariba karc miatt ismerosi korokben.

...kijelző karcolásért garancia...? Ez komoly? Hogy sikerült beadni? "Éjszaka,deepsleepben összekarmolta magát a vas..." ...maradjunk annyiban, hogy ő volt a kivétel, aki erősíti a szabályt: Karcolásért nincs gari.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #946 Dátum: 2013, 01 10, 16:31:21 »
Sziasztok.Ma feltoltam a N7100XXDLL7 Francia romot odinnal.Van egy program Playen, exynos mem bug checker. De a program szerint még megvan a exynos bugom. Valaki találkozott már ezzel?

rstwingo

• Vendég
« Reply #947 Dátum: 2013, 01 10, 16:40:02 »
Sziasztok.Ma feltoltam a N7100XXDLL7 Francia romot odinnal.Van egy program Playen, exynos mem bug checker. De a program szerint még megvan a exynos bugom. Valaki találkozott már ezzel?

A DLL7 romban már nincs, ebben jelent meg az új bootloader, amiben a hiba hárítva lett

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #948 Dátum: 2013, 01 10, 16:53:54 »
A DLL7 romban már nincs, ebben jelent meg az új bootloader, amiben a hiba hárítva lett
Akkor a exynos mem bug checker miért azt mondja?Nekem is ez a furi.

Nem elérhető TopGun

« Reply #949 Dátum: 2013, 01 10, 17:07:23 »
Kb. 1 másodpercig tarts a tenyered az első hangszóró mellett levő érzékelők előtt és működni fog.
Igen, koszonom! Tokeletesen mukodik mostmar nekem is!  :ok: