Nem a fejlesztői beállítások/USB-hibakeresésre gondolt az ismerősöd?
Jedire: Mozgás/Röpke pillantás engedélyezve van? Asztalon van a teló amikor próbálod?
Más: még mindig nincs olyan LTE verziós tulaj, aki mentette az EFS mappát (a mérete miatt)?
Tapatalk 2-vel küldve GT-N7105-ről
Szia! Nem arra gondolt, kozben felhivtam a Samsung ugyfelszolgalatat, (mert termeszetesen a t-mobile-ban semmi szarhoz nem ertenek a szervizesek, a tobbiekrol nem is beszelve) es elmondtak, hogy az uj szoftverben mar nincs benne ez a szolgaltatas igy, hanem az van helyette, hogy amikor felteszed a telot az usb-re akkor a telon lehuzod a felszo reszen, ahol a WIFI, stb-k vannak, ott van egy olyan, hogy kattintson ide, ha az egyeb usb beallitasokat akarja modositani. Elvileg siman is el lehet erni ezt a beallitast, csak mar elfelejtettem hol kell?
arrol van szo, hogy egyszer fenykepezogepkent hasznalod, adat atvitelre, egyszer meg siman, ha felteszed a telod most usb-re es megcsinalod amit irtam, akkor meg fogod erteni mirol beszelek.
Termeszetesen engedelyezve van a ropke pillantas, es az asztalon van a telo, egyszer mar majdnem sikerult elinditani ezt a szolgaltatast, de hiaba integetek, legyezgetek nem mukodik