2024, 11 29, 15:32:32
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347122 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #875 Dátum: 2013, 01 06, 21:02:16 »
Viccet félretéve de lehet csinálni kellene egy GYIK ot mert egyre többen leszünk vagyunk !!
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #876 Dátum: 2013, 01 06, 21:07:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Viccet félretéve de lehet csinálni kellene egy GYIK ot mert egyre többen leszünk vagyunk !!
Igen, de amiben a Note 2 különbözik a többitől, az csak pár mondat... mindenkinek a "NAGY SAMSUNG GY.I.K."-ot ajánljuk először és nem olvassák... a rootot meg  "root, rom" topik elején már el lehetne sajátítani....
Megmondom a frankót... nem nagyon látom értelmét a dolognak... :hmm:

Ehhez még annyit, hogy mindenki azt és akkor csinál a telefonjával amit és amikor akar... de én amikor megvettem az SGS-emet, szeptembertől január közepéig csak itt olvasgattam és használtam a telefonomat és csak január végén rootoltam először... majd mikor később először a Kies-el próbáltam frissíteni és behalt a kütyü... akkor romoltam először Odinnal... de ezt is csak azért tudtam megcsinálni és nem rohantam a szervizbe, mert előtte már itt megtanultam, hogy hogyan lehet visszahozni készüléket az élők sorába...

Nem elérhető Neo70

« Reply #877 Dátum: 2013, 01 06, 21:15:14 »
Igen, de amiben a Note 2 különbözik a többitől, az csak pár mondat... mindenkinek a "NAGY SAMSUNG GY.I.K."-ot ajánljuk először és nem olvassák... a rootot meg  "root, rom" topik elején már el lehetne sajátítani....
Megmondom a frankót... nem nagyon látom értelmét a dolognak... :hmm:
Annyiból látom hogy valakinek muszáj teljesen szájbarágós módon leírni , mert fél hogy valamit el ért, és ezért elront !
Ráadásul mindenki itt keresné a GYIK ot , mert ugye az ember a megszokások rabja ,
mert ugye majdnem mindegyik készüléknek a topikjában van segédlet!!
Szerintem ezért kellene itt is egy .. De ez ne legyen vita tárgya ..
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #878 Dátum: 2013, 01 06, 21:21:41 »
Annyiból látom hogy valakinek muszáj teljesen szájbarágós módon leírni , mert fél hogy valamit el ért, és ezért elront !
Ráadásul mindenki itt keresné a GYIK ot , mert ugye az ember a megszokások rabja ,
mert ugye majdnem mindegyik készüléknek a topikjában van segédlet!!
Szerintem ezért kellene itt is egy .. De ez ne legyen vita tárgya ..
Igazad van... és szerintem minden lehet vita tárgya...  ;)
Áthidaló javaslatként felvetném, hogy a NAGY SAMSUNG GY.I.K.-ot másoljuk be ide a Note 2 fórumába is!!!  :D
Én ezt nagyon jó és hasznos gyűjteménynek tartom... ezekből tanultam én is és szerintem itt még sokan... ezért is ajánljuk olyan lelkesen...  :)
És felhívnám a figyelmet az említett GY.I.K. zölddel kiemelt mondatára...
Kezdőknek ajánlom, hogy szépen nézegessék végig, főleg az SGS, SGS II és SGS III FAQ-kat akkor is, ha nem a saját készülékükről szól. Ennek az oka az, hogy rengeteg általános kérdést és választ tartalmaznak. Ha van időd, és érdekel a Samsung készülékek lelkivilága, akkor rajta!

Ja.. és azt nem tudom nem észrevenni, hogy kétszer egymás után figyelmeztettél, hogy értsem meg a kezdők félelmét... mintha ez ellen szóltam volna bármikor... de tudod ha hozzád fordulok segítségért és te elmondod, amit tudsz... sőt... megmutatod a könyvet, amiből tudod mindezt... sőt... a kezembe is adod.... Akkor én már nem fogom tőled azt is követelni, hogy írd le nekem az egészet megint....  :hmm:

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #879 Dátum: 2013, 01 06, 21:27:07 »
sgs-re meg sajat takolt romot is csinaltam ( az h meddig mukodott mas kerdes )

Pusztan csupa ellent mondas ami itt fel lelheto volt, ezert nem kezdtem neki. Az egyik topikba van leiras a toolkitrol, mi hogyan mukodik, sot jutubi is tele van ilyen videokkal, de szamomra egyik sem volt biztos, es itt nem szemelybeli hanem tartalmi problemaim voltak.

Nincs kedvem masolgatni a kommenteket, elolvastam az osszes idevago topikot elejetol a vegeig, es ellentmondas ellentmondas hatan. Igy nem kezdek neki semminek.

Arrol nem is beszelve, hogy mikor en elkezdtem meg nem volt semmilyen toolkit meg ilyen nyavajak. Illetve voltak, de azok azonnal "brickeltek" a telefonok javat. Egy toolkit vagy egy kernel cwm-bol valo telepitese kozott van am biztonsagi kulonbseg

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #880 Dátum: 2013, 01 06, 21:34:28 »

Nincs kedvem masolgatni a kommenteket, elolvastam az osszes idevago topikot elejetol a vegeig, es ellentmondas ellentmondas hatan. Igy nem kezdek neki semminek.

Pedig ha már ilyet állítasz, nem ártana példát is mutatni rá.... én is ugyanezeket a NEKED szóló segítségeket olvasgatom itt és nem láttam ilyesmit...
Mellesleg ha neked nincs "kedved" másolgatni... akkor tőlünk mit vársz?...

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #881 Dátum: 2013, 01 06, 21:44:52 »
Pedig ha már ilyet állítasz, nem ártana példát is mutatni rá.... én is ugyanezeket a NEKED szóló segítségeket olvasgatom itt és nem láttam ilyesmit...
Mellesleg ha neked nincs "kedved" másolgatni... akkor tőlünk mit vársz?...

Igazad van. Meg fogom keresni

MAS: majd en irok Normalis GYIK-ot, de az kulon doc file-ba lesz. Amint vege a vizsgaidoszaknak. ( Amiket eddig csinaltam altalaban kepekkel, linkekkel teleszurkalt verziok )

rstwingo

• Vendég
« Reply #882 Dátum: 2013, 01 06, 21:45:21 »
sgs-re meg sajat takolt romot is csinaltam ( az h meddig mukodott mas kerdes )

Pusztan csupa ellent mondas ami itt fel lelheto volt, ezert nem kezdtem neki. Az egyik topikba van leiras a toolkitrol, mi hogyan mukodik, sot jutubi is tele van ilyen videokkal, de szamomra egyik sem volt biztos, es itt nem szemelybeli hanem tartalmi problemaim voltak.

Arrol nem is beszelve, hogy mikor en elkezdtem meg nem volt semmilyen toolkit meg ilyen nyavajak. Illetve voltak, de azok azonnal "brickeltek" a telefonok javat. Egy toolkit vagy egy kernel cwm-bol valo telepitese kozott van am biztonsagi kulonbseg

Ezt elég nehéz elhinni, az itt feltett kérdések és bizonytalanságod okán
Úgy néz ki, mint aki most lát életében először ilyen telefont
Ha TE már rootoltál meg roomoltál, akkor ahogy Szkita mondta egy-két mondatban tér el csak
Azt se tudom neked mi az ellent mondás, Szkita írta az odinost (szinte a legegyszerübb); én és TPS és Neo70 írta a root kittet, valaki írta azt a programot ami fent van a telefonodon (ami elvileg a legkönnyebb és még a számláló se megy), akkor hol az ellent mondás
Már rég meg kellet volna csinálni vagy ha ennyire tartasz a segítségek ellenére, akkor ne csinálj semmit és hagyd gyárin, akkor nem fog történni vele semmi baj

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #883 Dátum: 2013, 01 06, 21:45:32 »

Részemről utoljára elmondom... letöltöd innen ezt..

Kibontod és találsz benne egy .tar fájlt... azt betallózod az Odin PDA ablakába, ....download módba teszed a telefont, összedugod a PC-vel, amikor az Odin meglátta a kütyüt startot nyomsz és mikor újraindul a kütyü széthúzod és rootolva vagy...
A számlálót meg a TriangleAway programmal tudod nullázni bármikor...
Ennyi...

Nem elérhető Neo70

« Reply #884 Dátum: 2013, 01 06, 21:48:12 »
Igazad van... és szerintem minden lehet vita tárgya...  ;)
Áthidaló javaslatként felvetném, hogy a NAGY SAMSUNG GY.I.K.-ot másoljuk be ide a Note 2 fórumába is!!!  :D
Én ezt nagyon jó és hasznos gyűjteménynek tartom... ezekből tanultam én is és szerintem itt még sokan... ezért is ajánljuk olyan lelkesen...  :)
És felhívnám a figyelmet az említett GY.I.K. zölddel kiemelt mondatára...
Kezdőknek ajánlom, hogy szépen nézegessék végig, főleg az SGS, SGS II és SGS III FAQ-kat akkor is, ha nem a saját készülékükről szól. Ennek az oka az, hogy rengeteg általános kérdést és választ tartalmaznak. Ha van időd, és érdekel a Samsung készülékek lelkivilága, akkor rajta!

Ja.. és azt nem tudom nem észrevenni, hogy kétszer egymás után figyelmeztettél, hogy értsem meg a kezdők félelmét... mintha ez ellen szóltam volna bármikor... de tudod ha hozzád fordulok segítségért és te elmondod, amit tudsz... sőt... megmutatod a könyvet, amiből tudod mindezt... sőt... a kezembe is adod.... Akkor én már nem fogom tőled azt is követelni, hogy írd le nekem az egészet megint....  :hmm:

Teljes mértékben egyet értek minden szavaddal de olyan leszek mint a szomszédod (papagálya)
Ha egy kezdő vagy akár egy másik gyártmányú készülékről érkezik ide a delikvens, elolvassa a Nagy SAMU GYIKOT majd elolvassa a SGS 1  esetleg az SGS 2 ét is nem vagyok benne biztos hogy nem fog össze zavarodni kétségek közé esni . Viszont egy ilyesmi leirás mellett amit csináltam vagy akár a TPS ével is (amit most olvastam el és nagyon jónak találtam azt is )nagyobb biztonsággal kezdhet hozzá . Abban sem vagyok biztos hogy fel tudja mérni az olyan aki eddig csak HTC vagy WIN Mobilja volt hogy, az idegen gyikokból mi jó ehez a készülékhez.
De mégegyszer mondom Egyet értek veled is !!!!!

Ha lesz egy kis időm a jövő hétvégén azért össze fogom gyurni az eddigi legjobb hozzászolásokat valami gyik féleségnek és felteszem a dropboxba onnan meg belinkelem ide

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #885 Dátum: 2013, 01 06, 21:48:40 »

MAS: majd en irok Normalis GYIK-ot, de az kulon doc file-ba lesz. Amint vege a vizsgaidoszaknak. ( Amiket eddig csinaltam altalaban kepekkel, linkekkel teleszurkalt verziok )
:D :D :D :D :D
Na ez az önbizalom hiányzik már az én generációmból!!!.... :D :D :D :D

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #886 Dátum: 2013, 01 06, 21:53:27 »
:D :D :D :D :D
Na ez az önbizalom hiányzik már az én generációmból!!!.... :D :D :D :D

Azthiszem egy ilyen osszeallitasa nem onbizalom hanem hozzaallas es a lustasag legyozesenek kerdese  ;) ;) ;) ;) ;)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #887 Dátum: 2013, 01 06, 21:54:45 »

Ha lesz egy kis időm a jövő hétvégén azért össze fogom gyurni az eddigi legjobb hozzászolásokat valami gyik féleségnek és felteszem a dropboxba onnan meg belinkelem ide
Értem mit mondasz... és szerintem csak kéne egy olyan "összeollózást" csinálni a "nagy samu"-ból, ami ide is biztos jó... no meg mondjuk az egész elejét... ;)
Azon kívül tényleg csak a rootolás és a toolkit különbözik valamelyest... szerintem
Most azért verem más farkával a csalánt, mert - mint említettem - jómagam is csak azt tudom, amiket itt tanultam...  ezeket nagyon szívesen továbbadom, de nem mernék a telefonnal kapcsolatos technikai útmutatót sem szerkeszteni, pláne nem írni...  :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #888 Dátum: 2013, 01 06, 22:01:00 »
Azthiszem egy ilyen osszeallitasa nem onbizalom hanem hozzaallas es a lustasag legyozesenek kerdese  ;) ;) ;) ;) ;)
Akkor konkrét leszek... az elmúlt pár napban láttuk hogy fogalmad sincs arról sem, hogy miről és arról sem, hogy miket kérdezgetsz...  különben megértetted volna a válaszokat...
Neked itt nem GY.I.K.-ot kéne írni, hanem felfogni kéne amit neked írnak....
Itt azért az nem lenne qrva jó ha érvényesülne a mondás miszerint... "Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja"

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #889 Dátum: 2013, 01 06, 22:08:56 »
Akkor konkrét leszek... az elmúlt pár napban láttuk hogy fogalmad sincs arról sem, hogy miről és arról sem, hogy miket kérdezgetsz...  különben megértetted volna a válaszokat...
Neked itt nem GY.I.K.-ot kéne írni, hanem felfogni kéne amit neked írnak....
Itt azért az nem lenne qrva jó ha érvényesülne a mondás miszerint... "Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja"

Miert nem lenne jo a mondas? Hibatlan tutorial van ott fentebb, es legyen az h nem tudom, tehat tanitom :)

Ez igy szemely-szemely tamadasok sora lesz, igy reszemrol felfuggesztem az "attackot"

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #890 Dátum: 2013, 01 06, 22:13:16 »
Miert nem lenne jo a mondas? Hibatlan tutorial van ott fentebb, es legyen az h nem tudom, tehat tanitom :)

Ez igy szemely-szemely tamadasok sora lesz, igy reszemrol felfuggesztem az "attackot"
:D :D :taps: :taps:

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #891 Dátum: 2013, 01 06, 22:15:00 »
:D :D :taps: :taps:

Nem, ez nem a süLLYedő haJó effektus :)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #892 Dátum: 2013, 01 06, 22:20:14 »
Aki Swiftkey-t használ attól kérdezném, hogy az S-Note alatt neki működik az automatikus szókorrekció? Mert nálam nem. Eddig minden felületen működött és sztm nagyon jó hatásfokkal de itt nem akarja. Maga a billentyű megjelenik azzal nincs gond.
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #893 Dátum: 2013, 01 06, 22:20:25 »
Nem, ez nem a süLLYedő haJó effektus :)
Csak a rémületemet demonstráltam az elhatározásod nyomán... :)
Az a lényeg, hogy rootolj egyet bátran... de rögtön utána mentsd el az efs-t és bizonyosodj is meg róla, hogy valóban elmentetted... tehát legalább 5 megás legyen a mappa...

Nem elérhető Neo70

« Reply #894 Dátum: 2013, 01 06, 22:20:52 »
Na az én problémámról meg teljesen megfeledkeztünk !!
Miszerint van e valami olyasmi program amivel zárolni lehetne a launchert ,, mert hogy most a next van fennt és a nagy böte kezemmel mindig elállitom odébb teszem a widgetteket

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #895 Dátum: 2013, 01 06, 22:22:10 »
Csak a rémületemet demonstráltam az elhatározásod nyomán... :)
Az a lényeg, hogy rootolj egyet bátran... de rögtön utána mentsd el az efs-t és bizonyosodj is meg róla, hogy valóban elmentetted... tehát legalább 5 megás legyen a mappa...

ezesetben ne haragudj. SGS EFS-em felhobe is volt! Vedtem mindentol. Meg mindig megvan pedig mar eladtam a telefont.

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #896 Dátum: 2013, 01 06, 22:23:50 »
Aki Swiftkey-t használ attól kérdezném, hogy az S-Note alatt neki működik az automatikus szókorrekció? Mert nálam nem. Eddig minden felületen működött és sztm nagyon jó hatásfokkal de itt nem akarja. Maga a billentyű megjelenik azzal nincs gond.

mindjart kiprobalom! Eddig smart keyboard pro-t hasznaltam, es most pusztan azert nem jo mert nem tudok kezirast krealni csak ha atvaltok samu billre, az meg neha kifagy. Teljesen jol tudok kezzel irni, meglepo miket megert!
Hihetetlen h mindenbol jo a gyari. Felfoghatatlan

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #897 Dátum: 2013, 01 06, 22:25:38 »
Na az én problémámról meg teljesen megfeledkeztünk !!
Miszerint van e valami olyasmi program amivel zárolni lehetne a launchert ,, mert hogy most a next van fennt és a nagy böte kezemmel mindig elállitom odébb teszem a widgetteket
Az szerintem launcher függő lehet... nálam a Novában benne van... :hmm:

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #898 Dátum: 2013, 01 06, 22:27:37 »
Az szerintem launcher függő lehet... nálam a Novában benne van... :hmm:

adw-ben is van kulon asztal lock!

Nem elérhető Neo70

« Reply #899 Dátum: 2013, 01 06, 22:28:48 »

Most hogy mondod megtekintettem és nem megy >:( >:( >:( na irunk a fejlesztőnek egy emikét hogy sürgős megoldást várunk. :ima: :ima:.