2024, 11 29, 15:28:44
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347121 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető KölyökGSi

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #850 Dátum: 2013, 01 06, 18:38:55 »
exynos abuse-zal rootolt mar valaki? Eleg volt csak a root gombot megnyomni es kesz? Fentartasokkal kezelem ezt. Gyari DLL3

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #851 Dátum: 2013, 01 06, 18:45:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
exynos abuse-zal rootolt mar valaki? Eleg volt csak a root gombot megnyomni es kesz? Fentartasokkal kezelem ezt. Gyari DLL3
Én a Tool Kittel rootoltam csináld azzal nem lehet baj !
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

rstwingo

• Vendég
« Reply #852 Dátum: 2013, 01 06, 18:49:11 »
Ertem en hogy 2 giga ram meg 4 magos proci. De folosleges buta alkalmazasok ( gyariak fele ) nekem ne fusson a hatterbe. Nem baj, hogy van eroforras, akkor sem. Ez ugyan az mint hogy 10.000 forintnal nem szamit az h + 200 vagy -200 de ha csak 500 valami annal szamit.

Enyem a telefon, ne keljen itt eletre a zsebembe :D Majd en tudom milyen alkalmazasok fussanak a hatterbe.

Tudom mi a kulonbseg az ODEX es a DEODEX kozott, de ezzel kapcsolatban egy kerdes!
Gyari rombol cisnalnak deodex-et? Jobb? Az is fozott romnak minosul?

Múltkor már írtam, hogy ezek már nem igazán főzőt romok, hanem csak a gyári romok feljavítása extra funkciókkal és dizájnnal

A 4.2-s androidból (CM10.1) az már főzőt romnak minősül, mert ott már a kernelt is nekik kell csinálni, megy a rendszer alkalmazásokat is igazítaniuk kell a telefonhoz, azt nevezhető igazi főzött romnak
Csak is gyáriból lehet deodexeltet csinálni

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #853 Dátum: 2013, 01 06, 18:58:46 »
Én a Tool Kittel rootoltam csináld azzal nem lehet baj !

milyen toolkit?!

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #854 Dátum: 2013, 01 06, 19:04:55 »
milyen toolkit?!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #855 Dátum: 2013, 01 06, 19:06:20 »
milyen toolkit?!
Már csak abból is egy részletes GY.I.K.-ot lehetne összeállítani amiket neked válaszoltunk itt root és romolás ügyben az elmúlt pár napban... értem én, hogy óvatos vagy és helyeslem is... de most már inkább olvasgass és döntsd el, hogy melyik módszerrel csinálod... mindezt csak azért mondom, mert már tényleg nincs több módszer... :hmm:

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #856 Dátum: 2013, 01 06, 19:11:35 »
Már csak abból is egy részletes GY.I.K.-ot lehetne összeállítani amiket neked válaszoltunk itt root és romolás ügyben az elmúlt pár napban... értem én, hogy óvatos vagy és helyeslem is... de most már inkább olvasgass és döntsd el, hogy melyik módszerrel csinálod... mindezt csak azért mondom, mert már tényleg nincs több módszer... :hmm:

Ugy fogok tenni, olvastam, talaltam is irasokat viszont mindegyik par hettel ezelotti, es gondoltam hogy folyamatosan jonnek az ujdonsagok, ezert akartam naprakesz lenni, de ugy latom akkor ez az alap! Mennyire van atfedes az S3 es e kozott? Mert ott is van olvasni valo rendesen!
ui: Usb on the go-hoz kabelen kivul mire van szukseg?

rstwingo

• Vendég
« Reply #857 Dátum: 2013, 01 06, 19:18:07 »
Mennyire van atfedes az S3 es e kozott? Mert ott is van olvasni valo rendesen!

Egy két dolog jó de nem minden
OTG-hez meg a kábelen kívül a telefonra van szükség, meg amit csatlakoztatni akarsz rá

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #858 Dátum: 2013, 01 06, 19:33:38 »

Ugy fogok tenni, olvastam, talaltam is irasokat viszont mindegyik par hettel ezelotti, es gondoltam hogy folyamatosan jonnek az ujdonsagok, ezert akartam naprakesz lenni, de ugy latom akkor ez az alap! Mennyire van atfedes az S3 es e kozott? Mert ott is van olvasni valo rendesen!
Rootolás szempontjából annyira nem számít a naprakészség, hogy én pl. a DLL7-et egy októberben letöltött fájllal rootoltam, mert az egyből feltolt egy CWM6-ot is... :)

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #859 Dátum: 2013, 01 06, 19:47:53 »
Rootolás szempontjából annyira nem számít a naprakészség, hogy én pl. a DLL7-et egy októberben letöltött fájllal rootoltam, mert az egyből feltolt egy CWM6-ot is... :)

Az volt a toolkit igaz? Mobilodint olyan sokan emlegettek, hogy en azzal szandekozom rakni a dll7-et es mondtak h rootolja is, de a bootloadert pc odinnal kell feltenni! A cwm nem tekeri a szamlalot?

Nem elérhető Neo70

« Reply #860 Dátum: 2013, 01 06, 19:51:14 »
Az volt a toolkit igaz? Mobilodint olyan sokan emlegettek, hogy en azzal szandekozom rakni a dll7-et es mondtak h rootolja is, de a bootloadert pc odinnal kell feltenni! A cwm nem tekeri a szamlalot?
Könyörgom azzal a Toolkittel rootold amit TPS linkelt neked !!!
Mindjárt csinálok neked egy szájbarágós leirást Hozzá!!
Vagy 20 perc türelem
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #861 Dátum: 2013, 01 06, 19:53:02 »
Na ezt most nem értem... mi az, hogy úgy is marad?... nálam most az alakalmazás kezelőben 29 alkalmazás van tiltva azért, mert a titaniumban lefagyasztottam... és ha wipeok nélkül telepítek másik romot ezek úgy is maradnak... de a titaniumban is... ha viszont wpieolok rom csere előtt, akkor a titaniummal történő visszaállítás után se itt se ott nem lesz semmi tiltva mindaddig, amíg újra nem fagyasztok... nem?  :hmm:
Egyébként most nézem, hogy itt 29 alkalmazás van tiltva, de a titaniumban 32... szóval van különbség...

Nem erre gondoltam. A nem "szedem ki"  helyett a "törlöm" lett volna a jobb kifejezés. Ha törlöm a romból a Titanium Backuppal a programokat, akkor azok a következő rommal visszakerülnek. Éppen ezért csak letiltom (vagy akár fagyaszthatnám is a Titánium Backupban). Így gondoltam.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #862 Dátum: 2013, 01 06, 19:54:46 »
Könyörgom azzal a Toolkittel rootold amit TPS linkelt neked !!!
Mindjárt csinálok neked egy szájbarágós leirást Hozzá!!
Vagy 20 perc türelem

Nem kell a tutorial koszi! Ez csupan feedback volt az o uzenetere
SGS-en bezke tutorialokat gyartottam ezerrel, mindenki szamara erthetoen. Csak az elozo 10 oldalon legalabb 5fele keppen van leirva minden. Valaki ezt valaki azt isteniti. Valaki szerint az exynos app jo valaki szerint nem. Nincsen semmibol sem egyseges, igy kicsit nehez eligazodni.

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #863 Dátum: 2013, 01 06, 19:57:45 »
Ertem en hogy 2 giga ram meg 4 magos proci. De folosleges buta alkalmazasok ( gyariak fele ) nekem ne fusson a hatterbe. Nem baj, hogy van eroforras, akkor sem. Ez ugyan az mint hogy 10.000 forintnal nem szamit az h + 200 vagy -200 de ha csak 500 valami annal szamit.

Enyem a telefon, ne keljen itt eletre a zsebembe :D Majd en tudom milyen alkalmazasok fussanak a hatterbe.

Tudom mi a kulonbseg az ODEX es a DEODEX kozott, de ezzel kapcsolatban egy kerdes!
Gyari rombol cisnalnak deodex-et? Jobb? Az is fozott romnak minosul?

Csinálnak bizony. You are not allowed to view links. Register or Login

Mivel semmit nem módosítanak a tartalmán és Odinnal telepíthető, így nem igazán számít főzött romnak.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #864 Dátum: 2013, 01 06, 20:11:21 »
Kérlek szépen ez csak egy "cwm6-root-n7100.tar" fájl, amit az Odinnal felraktam s kész... a számlálót meg felejtsd már el, mert a TriangleAway progival nullázod és az is kész...

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #865 Dátum: 2013, 01 06, 20:26:23 »
Igen, amíg a hibát nem javították ezt használtam. Nem telepít recoverit, nem lépteti a custom számlálót!
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető Neo70

« Reply #866 Dátum: 2013, 01 06, 20:38:44 »
Toolkittel valo Rootolás ha a romod LJ3
Jelenleg ne legyen csatlakoztatva a készülék aaz USB re a PC hez
Az USB hibakeresés be legyen kapcsolva

1. Elinditod a ToolKit.exe t
2 megvárod amig a kurzor csak villog
3 beirod hogy   "yes" nyomsz egy entert Elkezd dolgozni , méghozzá frissitéseket keres
4 Amikor ismét villog a kurzor megnyomod az entert ismét
5 Meg jön a készülék válsztó ahol ki kell választani a készülékedet ,, jelen esetben a 03 mert a tied LJ3 rom N7100  ezért beirod hogy   "03" és nyomsz egy entert
6    A MAIN MENÜ be ugrik ahol azt kell kiválasztani hogy mit is akarsz csinálni ,.
Itt fel lehet telepiteni az 1 menübe a drivereket ha nincs még a gépeden akkor
beirod az "1" és enter
Ha már felvolt telepitve a druver vagy fenn van a KIES akkor ezzel nem kell foglalkozni !!!!!
A 2 menü a root  tehát beütsz egy 2 és enter
7 Átugrik a root menübe ahol ki lehet választani a rootolási és egyébb müveleteket
itt beütsz egy" 2" és utána az entert
8 Ismét uj választást kér méghozzá hogy melyik  super user SU alkalmazást telepitse
Beadod neki az "1" és enter
9 Ekkor dugod össze a USB vel az eszközt
10 beütöd hogy "yes" és enter utána ,, az eszköz ujra indul downloadig modba és felugrik az ODIN ablaka ilyenkor az első kis ablakban kék alapon kell lenni egy COM port nak az ID com felirat alatt PL 0:(COM4)
Az Auto reeboot és az F.Reset .Time kijelölő négyzeten kivül ne legyen más bepipálva!!!
11 Megnyomod a PDA gombot és betallózod a boot-insecure-alj3-N7100.tar fájlt abbol a mappábol ahova telepitetted a TOOlKittet PL C:/ Samsung Galaxy Note2 ToolKit  /root/
GT-N7100 /boot-insecure-alj3-N7100.tar
12 Rányomsz a startra a készüléken végigfut egy zöld csik és ujraindul
Amikor beindul ellenőrzöd hogy megjelent e az alkalmazások között egy SU alkalmazás
ÖRÜLSZ
De még mielőtt bármihez hozzákezdenél vársz egy kicsit hogy a nálam okosabbak is elolvassák ezt a leirást hogy nem e hagytam ki valamit

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #867 Dátum: 2013, 01 06, 20:42:16 »
Nem kell a tutorial koszi! Ez csupan feedback volt az o uzenetere
SGS-en bezke tutorialokat gyartottam ezerrel, mindenki szamara erthetoen. Csak az elozo 10 oldalon legalabb 5fele keppen van leirva minden. Valaki ezt valaki azt isteniti. Valaki szerint az exynos app jo valaki szerint nem. Nincsen semmibol sem egyseges, igy kicsit nehez eligazodni.
Na azért tisztázzuk... Te teszel fel itt napok óta ugyanarról a témáról kérdéseket.... és mi legtöbben türelmesen válaszolgatunk is neked... linkeket adunk, leírásokat gépelgetünk... de te mégis újra és újra ugyanazt kérdezgeted... Nem Istenít itt senki egy módszert se!... sőt... legtöbbünk épp azt mondja, hogy bármelyik megteszi...
Nem tudom, mi a nem érthető számodra... a szomszéd papagálya az ablakon át nézegeti a monitoromat pár napja és az előbb jött át a szomszéd, hogy valahogy rootolódott a telefonja...  :D :D
Neked mi a gondod?...  :hmm:

Nem elérhető Neo70

« Reply #868 Dátum: 2013, 01 06, 20:47:27 »
Na azért tisztázzuk... Te teszel fel itt napok óta ugyanarról a témáról kérdéseket.... és mi legtöbben türelmesen válaszolgatunk is neked... linkeket adunk, leírásokat gépelgetünk... de te mégis újra és újra ugyanazt kérdezgeted... Nem Istenít itt senki egy módszert se!... sőt... legtöbbünk épp azt mondja, hogy bármelyik megteszi...
Nem tudom, mi a nem érthető számodra... a szomszéd papagálya az ablakon át nézegeti a monitoromat pár napja és az előbb jött át a szomszéd, hogy valahogy rootolódott a telefonja...  :D :D
A papagály pontos J   :D :D :D

Ne bántsad mi is voltunk kezdők sőtt én még most is az vagyok hozzátok képest, még én is sokszor kérdezek!!!

rstwingo

• Vendég
« Reply #869 Dátum: 2013, 01 06, 20:49:05 »

Már vártam, hogy mikor borul a bili  :D

rstwingo

• Vendég
« Reply #870 Dátum: 2013, 01 06, 20:49:59 »
A papagály pontos J   :D :D :D

De az mozaik szó papa-gálya  :D :D :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #871 Dátum: 2013, 01 06, 20:50:20 »

De még mielőtt bármihez hozzákezdenél vársz egy kicsit hogy a nálam okosabbak is elolvassák ezt a leirást hogy nem e hagytam ki valamit
Ügyes és érthető munka...
De a "Root, CWM, egyéb hasznos cuccok"-ban  is ki lett ez tárgyalva és TpS is csinált egy leírást ott hozzád hasomlóan...
Csak el kéne olvasni... (természetesen nem neked!)

Nem elérhető Neo70

« Reply #872 Dátum: 2013, 01 06, 20:52:50 »
:ok: :ok: :ok: :ok: Ott a pont

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #873 Dátum: 2013, 01 06, 20:54:57 »
Már vártam, hogy mikor borul a bili  :D
Dehogy borul... csak tehetetlen vagy, mikor valaki kéri a segítséget és azt látod, hogy már a rádobált mentőövektől is fuldoklik, de még mindig nem hajlandó használni egyiket sem... a legkevésbbé sem érdekel, hogy mit csinál majd, de legalább ne kérdezné folyamatosan ugyanazt...  :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #874 Dátum: 2013, 01 06, 20:56:48 »
Köszi a mentőövet...  :D
De itt valóban megcsúsztam...  :oops: