2024, 11 29, 13:31:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347115 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #825 Dátum: 2013, 01 06, 16:30:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Meg nem rootoltam ezert tele van folos appal

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Tiltsd le a felesleges programokat az Alkalmazáskezelőben.

Nem elérhető TopGun

• PDA: Samsung Galaxy Note 4 LTE
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #826 Dátum: 2013, 01 06, 16:32:55 »
A Titanium backup programot csak rootolt telora lehet feltenni? nem letezik belole olyan verzio, ami gyari romokra is hasznalhato?

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #827 Dátum: 2013, 01 06, 16:34:47 »
Exynos appon csak megnyomom h root es ennyi? Kepes az tonkretenni a telefont? Gyari Telenor rom

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #828 Dátum: 2013, 01 06, 16:34:56 »
Nekem ilyenek nincsenek bekapcsolva, nem hasznalom oket.

Valamit csak telepítettél már rá, illetve beállítottál már rajta, mivel valami eszi az akkut. Nálam most így hétvégén 7 óra 4 perc után 86%-on van az akku és 22 percet volt bekapcsolva a kijelző. Be van állítva egy rakás szinkronizálás. Hétköznap ilyenkor 50% körül szokott lenni az akku töltöttsége.
Milyen programokat telepítettél és milyen adatkapcsolatok vannak beállítva? Wifin vagy 3G-n vagy ilyenkor?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #829 Dátum: 2013, 01 06, 16:35:43 »
A Titanium backup programot csak rootolt telora lehet feltenni? nem letezik belole olyan verzio, ami gyari romokra is hasznalhato?

Nem létezik, mivel csak rootolt állapotban lehet menteni a programok beállításait.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #830 Dátum: 2013, 01 06, 16:40:17 »
Sharp
 a  SimplisticFramework melyik verzioja jó a DLL7 re valamilyik nap itt vitattátok meg valahol csak most nem találom
...
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

rstwingo

• Vendég
« Reply #831 Dátum: 2013, 01 06, 16:43:21 »
Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt You are not allowed to view links. Register or Login
Itt van egy alkalmazás letörlő progi a telefonra
itt meg egy lista You are not allowed to view links. Register or Login hogy mit lehet nyugodtan letörölni

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #832 Dátum: 2013, 01 06, 16:46:10 »
Sharp
 a  SimplisticFramework melyik verzioja jó a DLL7 re valamilyik nap itt vitattátok meg valahol csak most nem találom
...
Innen töltsd le:
Ez fut az én kütyümön is jelenleg.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #833 Dátum: 2013, 01 06, 16:46:22 »
Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt You are not allowed to view links. Register or Login
Itt van egy alkalmazás letörlő progi a telefonra
itt meg egy lista You are not allowed to view links. Register or Login hogy mit lehet nyugodtan letörölni
A lista nálam 404 Not Found
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

rstwingo

• Vendég
« Reply #834 Dátum: 2013, 01 06, 16:46:35 »
Sharp
...

Tessék az itt levő a jó You are not allowed to view links. Register or Login
A DLL4-sel megy rendesen
De ha fizetsz neki akár csak 2 dollárt, akkor küldi neked a pro változatot emailen és még egy ajándék alkalmazást is

Nem elérhető TopGun

• PDA: Samsung Galaxy Note 4 LTE
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #835 Dátum: 2013, 01 06, 16:48:06 »
Valamit csak telepítettél már rá, illetve beállítottál már rajta, mivel valami eszi az akkut. Nálam most így hétvégén 7 óra 4 perc után 86%-on van az akku és 22 percet volt bekapcsolva a kijelző. Be van állítva egy rakás szinkronizálás. Hétköznap ilyenkor 50% körül szokott lenni az akku töltöttsége.
Milyen programokat telepítettél és milyen adatkapcsolatok vannak beállítva? Wifin vagy 3G-n vagy ilyenkor?
Mindig csak WIFI-n vagyok, par jetek van csak telepitve. Most pl. ezek a programok vannak a task killerben, amik szerinte futnak: Beautiful Widgets, Idokep, Fancy Widgets, Gold theme locker, Call of Atlantis, Terkep, hogy ez mitol fut nem tudom, meg sosem inditottam rajta terkep programot,  Made in Hungary, sVoice(ezt sem hasznaltam sosem), Around the World..., E-mail, Sosem E-maileztem telorol.

rstwingo

• Vendég
« Reply #836 Dátum: 2013, 01 06, 16:49:08 »
A lista nálam 404 Not Found

mert a fórum átnevezi, azért nem tudod
tessék a javított

rstwingo

• Vendég
« Reply #837 Dátum: 2013, 01 06, 16:52:14 »
Innen töltsd le:
Ez fut az én kütyümön is jelenleg.

Csak még e mellé le kell tölteni az ingyenes beállító alkalmazását, mert az nincs benne
vagy megveszed a donát verzióját, amiben rengeteg + beállítás van

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #838 Dátum: 2013, 01 06, 16:52:31 »
A terkep bevan ragadva. Nalam is fut allandoan, ezert kell kinyuvasztani! Sgs en is futott allandoan

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #839 Dátum: 2013, 01 06, 17:07:41 »
Szerintem meg remekül megy pl. a DLL7 minden szempontból!...  :ok:... 2 GB RAM mire nem elég?... na és ha fut a háttérben pár program, akkor mi van?... ilyen az Android... de ez a gép bírja!
Olyan programot ne tölts le ami zavar ha megy, vagy ha a rommal jön töröld, vagy ha nem vagy benne biztos, fagyaszd le a Titaniummal!....
Nincs ezzel a géppel semmi baj... :taps:
És a DLL7 akkuban is nagyon erős!... eddig ilyet csak az AbyssN2 kernellel tudtam elérni... :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #840 Dátum: 2013, 01 06, 17:15:15 »
Sharp
...

A legutolsó, a DLL4-es Odex verzió a gyári romon, amit Hawk linkelt.

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #841 Dátum: 2013, 01 06, 17:17:35 »
Szerintem meg remekül megy pl. a DLL7 minden szempontból!...  :ok:... 2 GB RAM mire nem elég?... na és ha fut a háttérben pár program, akkor mi van?... ilyen az Android... de ez a gép bírja!
Olyan programot ne tölts le ami zavar ha megy, vagy ha a rommal jön töröld, vagy ha nem vagy benne biztos, fagyaszd le a Titaniummal!....
És a DLL7 akkuban is nagyon erős!... eddig ilyet csak az AbyssN2 kernellel tudtam elérni... :ok:

Mondjuk még csak 1 napja van fent a DLL7, így még nem egészen "érett be" a rendszer, de a DLL4 nálam jobb volt akku szempontjából (pedig sokak szerint nincs sok különbség a kettő között).
Mindkét rendszerből a gyári rendszer deodex változatát használom ugyanazokkal az alkalmazásokkal és beállításokkal.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #842 Dátum: 2013, 01 06, 17:20:08 »
Mindig csak WIFI-n vagyok, par jetek van csak telepitve. Most pl. ezek a programok vannak a task killerben, amik szerinte futnak: Beautiful Widgets, Idokep, Fancy Widgets, Gold theme locker, Call of Atlantis, Terkep, hogy ez mitol fut nem tudom, meg sosem inditottam rajta terkep programot,  Made in Hungary, sVoice(ezt sem hasznaltam sosem), Around the World..., E-mail, Sosem E-maileztem telorol.

Újraindítás volt már? Bár ha csináltál egy wipe data-t, azzal minden törlődött a készülékről.
Az Alkalmazáskezelőben tiltsd le a számodra szükségtelen programokat, ha mégis kell valamelyik, akkor a lista legvégén lehet megtalálni a letiltottakat és ott újra lehet engedélyezni.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #843 Dátum: 2013, 01 06, 17:22:12 »

Nem kell Titanium Backup a programok lefagyasztásához, én is az Alkalmazáskezelőben tiltottam le a szokásosakat.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #844 Dátum: 2013, 01 06, 17:29:28 »
Mondjuk még csak 1 napja van fent a DLL7, így még nem egészen "érett be" a rendszer, de a DLL4 nálam jobb volt akku szempontjából (pedig sokak szerint nincs sok különbség a kettő között).
Mindkét rendszerből a gyári rendszer deodex változatát használom ugyanazokkal az alkalmazásokkal és beállításokkal.
Igen a DLL4-től már szerintem rendben van... Én még a DLL4 és 5-nél haszmáltam az abyss-t és éreztem a javulást (van olyan, aki meg nem)... de a DLL7-nél már nem is próbálom, mert rendben van...
Én még az odexet használom, csak rootoltam és ráraktam egy CWM6-ot...  :ok:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #845 Dátum: 2013, 01 06, 17:33:04 »
Nem kell Titanium Backup a programok lefagyasztásához, én is az Alkalmazáskezelőben tiltottam le a szokásosakat.
Nálam érdekes módon nem tudok minden alkalmazást leállítani az alkalmazáskezelőben.... :hmm:
Fejből most nem tudom miket, de többször próbálkoztam... vagy az is lehet, hogy a titaniumban sokkal részletesebb az alakalmazás lista és arra emlékezek... :hmm:

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #846 Dátum: 2013, 01 06, 17:35:31 »
Igen a DLL4-től már szerintem rendben van... Én még a DLL4 és 5-nél haszmáltam az abyss-t és éreztem a javulást (van olyan, aki meg nem)... de a DLL7-nél már nem is próbálom, mert rendben van...
Én még az odexet használom, csak rootoltam és ráraktam egy CWM6-ot...  :ok:

Igen, a kernelekkel én is játszottam, de egy ideje már nem cserélem le a gyárit, mert az is ugyanolyan jó teljesítményt nyújt (sőt néha jobbat).

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #847 Dátum: 2013, 01 06, 17:46:39 »
Nálam érdekes módon nem tudok minden alkalmazást leállítani az alkalmazáskezelőben.... :hmm:
Fejből most nem tudom miket, de többször próbálkoztam... vagy az is lehet, hogy a titaniumban sokkal részletesebb az alakalmazás lista és arra emlékezek... :hmm:

Lehet, hogy nem mindegyiket lehet leállítani, bár még nem találkoztam olyannal. Igazából azért nem szedem ki a Titaniummal, mert a következő romnál újra ki kell szedni. Ha meg csak letiltom, akkor úgy is marad és nem kell azzal újra foglalkoznom.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #848 Dátum: 2013, 01 06, 17:55:56 »
Lehet, hogy nem mindegyiket lehet leállítani, bár még nem találkoztam olyannal. Igazából azért nem szedem ki a Titaniummal, mert a következő romnál újra ki kell szedni. Ha meg csak letiltom, akkor úgy is marad és nem kell azzal újra foglalkoznom.
Na ezt most nem értem... mi az, hogy úgy is marad?... nálam most az alakalmazás kezelőben 29 alkalmazás van tiltva azért, mert a titaniumban lefagyasztottam... és ha wipeok nélkül telepítek másik romot ezek úgy is maradnak... de a titaniumban is... ha viszont wpieolok rom csere előtt, akkor a titaniummal történő visszaállítás után se itt se ott nem lesz semmi tiltva mindaddig, amíg újra nem fagyasztok... nem?  :hmm:
Egyébként most nézem, hogy itt 29 alkalmazás van tiltva, de a titaniumban 32... szóval van különbség...

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #849 Dátum: 2013, 01 06, 18:22:52 »
Ertem en hogy 2 giga ram meg 4 magos proci. De folosleges buta alkalmazasok ( gyariak fele ) nekem ne fusson a hatterbe. Nem baj, hogy van eroforras, akkor sem. Ez ugyan az mint hogy 10.000 forintnal nem szamit az h + 200 vagy -200 de ha csak 500 valami annal szamit.

Enyem a telefon, ne keljen itt eletre a zsebembe :D Majd en tudom milyen alkalmazasok fussanak a hatterbe.

Tudom mi a kulonbseg az ODEX es a DEODEX kozott, de ezzel kapcsolatban egy kerdes!
Gyari rombol cisnalnak deodex-et? Jobb? Az is fozott romnak minosul?