Pontosan. Azért piros, mert ha be van kapcsolva a Röpke pillantás funkció, akkor az az érzékelő folyamatosan működik. Ha lerakod a készüléket az asztalra, akkor ha a tenyeredet az érzékelő fölé rakod egy másodpercre, akkor be fog kapcsolni a képernyő és mutatni fog 3 információt az idő alatt.
Ertem, viszont ez nekem sehogy sem megy! Hiaba integetek a tenyeremmel az erzekelo folott es hiaba tartom folotte 1-5 masodpercig nem tortenik semmi
Mas: Van egy nagy problemam: Masoknal is elofordul, hogy a programok "automatikusan elindulnak"? Ugyertem, hogy egyik este kb 8 ora korul, feltoltottem a telefont 100%-ra, minden programbol kileptem ahogy kell. Masnap reggelre kb 8ora korul 92%-on allt a toltottseg mutato, megneztem az Advanced task killer nevu progival es kb 15 programot mutatott, amit ki kellett loni, kb fel ora mulva megnztem kivancsisagbol es megint vagy 6-7 progi benne volt, pedig kozben semmire nem hasznaltam a telot! Erre van valami megoldas? mert igy hiaba akkora nagy az aksi nagyon gyorsan lemerul
Egy masik kerdesem is van, a hangerot csak ilyen durva lepesekkel lehet szabalyozni, hogy a hangero gombokat nyomkodom? a kijelzon ujjal, vagy a tollal, finomabban nem lehet valahogy beallitani? Mert ha csak egy picit nyomok a hangero gombon fel, a sav akkor is eleg gyorsan felmegy es baromi hangos lesz a telo, ha meg lejjebb veszem, akkor meg mar csak rezeg a telo.