2024, 12 01, 19:28:55
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347346 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Karif

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy Note II, Note EDGE
  • PDA ROM: Mikor mi..
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #800 Dátum: 2013, 01 06, 14:03:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A számok miért nem stimmelnek? Az van ott, amit felraktál.
A wifi problémához először indítsd újra a routert, az is okozhat problémát.

CP:N7100XXALJ3 ez volt az eredeti most meg ez van...CP: N7100XXALJ2
Minden eszközöm müxik a wifivel... csak ö nem akar megfelelő sebességgel menni...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #801 Dátum: 2013, 01 06, 14:17:32 »
CP:N7100XXALJ3 ez volt az eredeti most meg ez van...CP: N7100XXALJ2
Minden eszközöm müxik a wifivel... csak ö nem akar megfelelő sebességgel menni...

Svájci rom volt eredetileg a készülékeden (N7100XXALJ3_N7100AUTALJ2_AUT)?

Volt már nálam is így, hogy csak az egyik eszköz nem működött wifin keresztül, router újraindítás után viszont jó lett.

Nem elérhető TopGun

• PDA: Samsung Galaxy Note 4 LTE
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #802 Dátum: 2013, 01 06, 14:21:16 »
Üdv a csapatban!

Így van, SwiftKey a legjobbak közül, bár én most a tabletes verziót használom, annak jobban tetszik a fekete felülete.
A "Jedi" opció csak a készülék nyugalmi állapotában, például asztalon működik, ha be van kapcsolva a Röpke pillantás. A kezedet a hangszóró mellett jobbra levő érzékelők felett kell elhúzni.
Hello! ez a "Jedi" opcio engem is erdekelne, de eddig nem sikerult mukodesre birnom :( az a bizonyos erzekelo, amirol beszelsz az a front oldali kamera es az a resz, "amit a fulemhez teszek beszelgetes kozben, az a hangszoro?" kozott levo ket "lyuk" amibol, ha kozelebbrol is megnezem a bal oldali az piros?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #803 Dátum: 2013, 01 06, 14:29:45 »
Hello! ez a "Jedi" opcio engem is erdekelne, de eddig nem sikerult mukodesre birnom :( az a bizonyos erzekelo, amirol beszelsz az a front oldali kamera es az a resz, "amit a fulemhez teszek beszelgetes kozben, az a hangszoro?" kozott levo ket "lyuk" amibol, ha kozelebbrol is megnezem a bal oldali az piros?

Pontosan. Azért piros, mert ha be van kapcsolva a Röpke pillantás funkció, akkor az az érzékelő folyamatosan működik. Ha lerakod a készüléket az asztalra, akkor ha a tenyeredet az érzékelő fölé rakod egy másodpercre, akkor be fog kapcsolni a képernyő és mutatni fog 3 információt az idő alatt.

Nem elérhető TopGun

« Reply #804 Dátum: 2013, 01 06, 14:53:55 »
Pontosan. Azért piros, mert ha be van kapcsolva a Röpke pillantás funkció, akkor az az érzékelő folyamatosan működik. Ha lerakod a készüléket az asztalra, akkor ha a tenyeredet az érzékelő fölé rakod egy másodpercre, akkor be fog kapcsolni a képernyő és mutatni fog 3 információt az idő alatt.
Ertem, viszont ez nekem sehogy sem megy! Hiaba integetek a tenyeremmel az erzekelo folott es hiaba tartom folotte 1-5 masodpercig nem tortenik semmi :(

Mas: Van egy nagy problemam: Masoknal is elofordul, hogy a programok "automatikusan elindulnak"? Ugyertem, hogy egyik este kb 8 ora korul, feltoltottem a telefont 100%-ra, minden programbol kileptem ahogy kell. Masnap reggelre kb 8ora korul 92%-on allt a toltottseg mutato, megneztem az Advanced task killer nevu progival es kb 15 programot mutatott, amit ki kellett loni, kb fel ora mulva megnztem kivancsisagbol es megint vagy 6-7 progi benne volt, pedig kozben semmire nem hasznaltam a telot! Erre van valami megoldas? mert igy hiaba akkora nagy az aksi nagyon gyorsan lemerul :(

Egy masik kerdesem is van, a hangerot csak ilyen durva lepesekkel lehet szabalyozni, hogy a hangero gombokat nyomkodom? a kijelzon ujjal, vagy a tollal, finomabban nem lehet valahogy beallitani? Mert ha csak egy picit nyomok a hangero gombon fel, a sav akkor is eleg gyorsan felmegy es baromi hangos lesz a telo, ha meg lejjebb veszem, akkor meg mar csak rezeg a telo.

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #805 Dátum: 2013, 01 06, 15:08:39 »
Flip tok esetén nem érdemes bekapcsolni!  :D

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #806 Dátum: 2013, 01 06, 15:15:07 »
Ertem, viszont ez nekem sehogy sem megy! Hiaba integetek a tenyeremmel az erzekelo folott es hiaba tartom folotte 1-5 masodpercig nem tortenik semmi :(

Mas: Van egy nagy problemam: Masoknal is elofordul, hogy a programok "automatikusan elindulnak"? Ugyertem, hogy egyik este kb 8 ora korul, feltoltottem a telefont 100%-ra, minden programbol kileptem ahogy kell. Masnap reggelre kb 8ora korul 92%-on allt a toltottseg mutato, megneztem az Advanced task killer nevu progival es kb 15 programot mutatott, amit ki kellett loni, kb fel ora mulva megnztem kivancsisagbol es megint vagy 6-7 progi benne volt, pedig kozben semmire nem hasznaltam a telot! Erre van valami megoldas? mert igy hiaba akkora nagy az aksi nagyon gyorsan lemerul :(

Egy masik kerdesem is van, a hangerot csak ilyen durva lepesekkel lehet szabalyozni, hogy a hangero gombokat nyomkodom? a kijelzon ujjal, vagy a tollal, finomabban nem lehet valahogy beallitani? Mert ha csak egy picit nyomok a hangero gombon fel, a sav akkor is eleg gyorsan felmegy es baromi hangos lesz a telo, ha meg lejjebb veszem, akkor meg mar csak rezeg a telo.
Minek lövöd ki a programokat főleg ha nem is kell nagyobb erőforrás ahhoz amit csinálni akarsz(azaz esetedben leteszed az asztalra). A rendszer majd automatikusan szabályozza. Ha nem kell neki valami akkor majd a rendszer kilövi. Többnyire nagyobb kárt okoz vele az ember mint hasznot. :)
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #807 Dátum: 2013, 01 06, 15:17:57 »
Minek lövöd ki a programokat főleg ha nem is kell nagyobb erőforrás ahhoz amit csinálni akarsz(azaz esetedben leteszed az asztalra). A rendszer majd automatikusan szabályozza. Ha nem kell neki valami akkor majd a rendszer kilövi. Többnyire nagyobb kárt okoz vele az ember mint hasznot. :)

nekem az advanced task killer sabalyoz, viszont sokaig tart listat csinalni a nem bezarando appokrol. Sokkal rosszabb bezarogatni egy alkalmazast ami allandoan ugyis ujra indul mint hagyni h menjen

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #808 Dátum: 2013, 01 06, 15:26:44 »
Sokkal rosszabb bezarogatni egy alkalmazast ami allandoan ugyis ujra indul mint hagyni h menjen
Akkor miért nem hagyod hogy menjen? Félre ne értsd ez most nem az a kekeckedős "beszólogatás" csak tényleg kíváncsivá tetté. :)
 Mint írtam friss tulaj vagyok... A Desire Z nem éppen egy mai darab de ott se nagyon kellet bezárogatni a dolgokat mert az Android jól szabályozta. Azért volt fent Task Killer mert volt rá példa, hogy beragadt valami akkor kilőttem azt. Most tényleg minden hülyeség fut a Note2 az újdonság varázsa miatt lényegesen több mint kellene de még így is maradt 600mb feletti memória.
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető TopGun

« Reply #809 Dátum: 2013, 01 06, 15:27:50 »
Ertem, viszont igy nagyon gyorsan merul az akkumulator mint mondtam :(

rstwingo

• Vendég
« Reply #810 Dátum: 2013, 01 06, 15:28:24 »
nekem az advanced task killer sabalyoz, viszont sokaig tart listat csinalni a nem bezarando appokrol. Sokkal rosszabb bezarogatni egy alkalmazast ami allandoan ugyis ujra indul mint hagyni h menjen

Én meg soha nem használtam semmilyen task killert, nem volt rá soha szükségem
Többre becsülöm a jól kitakarított romot és csak olyan alkalmazások feltevését, amit minden nap használ az ember
semmi felesleges csicsa-micsa,sok widget

Nem elérhető TopGun

« Reply #811 Dátum: 2013, 01 06, 15:29:22 »
En, mivel minden programbol ki szoktam lepni, amit nem hasznalok az adv. task killerrel mindent kilovok. nem csinalok listat.

Nem elérhető Karif

• PDA: Samsung Galaxy Note II, Note EDGE
  • PDA ROM: Mikor mi..
« Reply #812 Dátum: 2013, 01 06, 15:30:33 »
Svájci rom volt eredetileg a készülékeden (N7100XXALJ3_N7100AUTALJ2_AUT)?

Volt már nálam is így, hogy csak az egyik eszköz nem működött wifin keresztül, router újraindítás után viszont jó lett.
Igen Svájci a romom gyárilag azért raktam fel az omegát hogy legyen kézírás felismerése a kütyünek ...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #813 Dátum: 2013, 01 06, 15:31:57 »
Ertem, viszont igy nagyon gyorsan merul az akkumulator mint mondtam :(
Jah értem! :)
Mondjuk én úgy állok az Androidhoz hogy tök mindegy milyen úgyis naponta kell tölteni. Ez már nem a régi Nokia 3510 korszak hogy 2 hetet bírt. Habár szerintem a Note2 lazán kibír egy napot. Tegnap vagy 5-6 óra folyamatos nyomogatást kibírt úgy hogy minden hülyeség ment rajta és reggel 10-től este 11 környékén dugtam rá töltőre.

Nem elérhető TopGun

« Reply #814 Dátum: 2013, 01 06, 15:33:02 »
Esetleg van valaki, aki iPhone 3Gs-rol valtott erre a telora es vagy privatban, vagy skype-n segitene nekem par dologban?

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #815 Dátum: 2013, 01 06, 15:34:52 »

Nem kell kilőni a nem kívánatos alkalmazásokat, hanem egyszerűen meg kell oldani, hogy el se induljanak.
Azokat az alkalmazásokat, amiket nem használsz amúgy sem, az Alkalmazás kezelőben inaktiváld.
Amiket csak ritkán használsz, azoknak meg tiltsd meg, hogy maguktól betöltődjenek. Erre jól használható megoldás az Autorun Manager: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TopGun

« Reply #816 Dátum: 2013, 01 06, 15:36:20 »
Jah értem! :)
Mondjuk én úgy állok az Androidhoz hogy tök mindegy milyen úgyis naponta kell tölteni. Ez már nem a régi Nokia 3510 korszak hogy 2 hetet bírt. Habár szerintem a Note2 lazán kibír egy napot. Tegnap vagy 5-6 óra folyamatos nyomogatást kibírt úgy hogy minden hülyeség ment rajta és reggel 10-től este 11 környékén dugtam rá töltőre.
Ertem. Miota itt beszelgetek veled kb 10 perce, elotte vettem le a telot a toltorol 100%-on volt, epp most neztem meg es mar csak 99%, nem sokat csokkent, de azert nem kellene ilyen rovid ido alatt ennyit merulnie vagy igen?

Nem elérhető TopGun

« Reply #817 Dátum: 2013, 01 06, 15:41:03 »
Nem kell kilőni a nem kívánatos alkalmazásokat, hanem egyszerűen meg kell oldani, hogy el se induljanak.
Azokat az alkalmazásokat, amiket nem használsz amúgy sem, az Alkalmazás kezelőben inaktiváld.
Amiket csak ritkán használsz, azoknak meg tiltsd meg, hogy maguktól betöltődjenek. Erre jól használható megoldás az Autorun Manager: You are not allowed to view links. Register or Login
Koszonom a hasznos tanacsot! Kiprobalom a programot.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #818 Dátum: 2013, 01 06, 15:45:54 »
Ertem. Miota itt beszelgetek veled kb 10 perce, elotte vettem le a telot a toltorol 100%-on volt, epp most neztem meg es mar csak 99%, nem sokat csokkent, de azert nem kellene ilyen rovid ido alatt ennyit merulnie vagy igen?
Attól függ mennyi push cuccot állítasz be. Gmail,Facebook,G+,Skype,Msn , céges mail, wifi, ftp server stb...
De 10 perc múlva meg mondom neked mennyin lesz az enyim(most 82% csak, hogy el ne felejtsem :D )

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #819 Dátum: 2013, 01 06, 16:03:11 »
Attól függ mennyi push cuccot állítasz be. Gmail,Facebook,G+,Skype,Msn , céges mail, wifi, ftp server stb...
De 10 perc múlva meg mondom neked mennyin lesz az enyim(most 82% csak, hogy el ne felejtsem :D )
Még mindig 82% van.

Ami fut a TaskManger szerint:

Draw Free
FB
Swiftkey
K-9(itt 3 emailt kell csekkolnia folyamatosan)
IM+ Pro
HD Widgets Akutalitások(Google Currents)
Tapatalk
Google Drive
Zbox
Business calendar
Friendcaster
Setting Profiles(13-15 szabállyal)
Light manger
Spb Shell 3d
Team Battery Bar
HD Caller ID
No lock
Gesture Search
Current Week
Swiftp

és maradt még így is 507,62mb RAM
Úgy vettem észre hogy ennek is vannak szakaszai, hogy pl 100%-90% között gyorsabban merül aztán elég lassan majd megint van egy tartomány amiben könnyebben leesik. De mivel péntek óta van meg a telefon ezért lehet, hogy irreleváns az adat mert ugye nyomkodom mint a hülye :)

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #820 Dátum: 2013, 01 06, 16:03:38 »
Én ugy vagyok ezzel a merüléssel hogy ha kocsiba ülök van töltő , ha otthon a PC előtt van USB , ha a műhelyben ott a töltő , elég sokat használom a kütyüt de eddig ha levettem reggel 7 kor este 10 körül még volt 20 %
Amikor a HTC One X em volt az ugyan ilyen használat mellett este 6 kor igen csak könyörgött az életben maradásért !!!

Más
Valahol mintha olvastam volna itt hogy ezt SimplisticFrameworkV2_6-Odexed-XXDLJ2.zip fel lehet tenni a DLL7 re is ???
vagy rosszul emlékszem??
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #821 Dátum: 2013, 01 06, 16:06:32 »
Én ugy vagyok ezzel a merüléssel hogy ha kocsiba ülök van töltő , ha otthon a PC előtt van USB , ha a műhelyben ott a töltő , elég sokat használom a kütyüt de eddig ha levettem reggel 7 kor este 10 körül még volt 20 %
Amikor a HTC One X em volt az ugyan ilyen használat mellett este 6 kor igen csak könyörgött az életben maradásért !!!

Dettó. Irodában dolgozom igaz ki kell menni a gyárba néha hátra de akkor addig levettem a töltőről a Desire Z-t. Volt hozzá még egy pótakkum.
Két külső akkut használni tudom ehhez is ha mondjuk bicajozni megyek(tervben van egy Bike2usb agydinamóval) és max veszek még egy akkut. De ahogy olvasgatom a neten azért nem olyan könnyen merül még a prouserek körében sem.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #822 Dátum: 2013, 01 06, 16:25:08 »
Nem tudtok valami olyan progiról amivel a Next launcher le lehetne zárni hogy ne lehessen véletlen módositani ??
Meg még mindig küzdök azzal a problémával hogy lehalkitom tudtom nélkül a csengetési hangerőt ..
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #823 Dátum: 2013, 01 06, 16:28:40 »
Meg nem rootoltam ezert tele van folos appal

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető TopGun

« Reply #824 Dátum: 2013, 01 06, 16:30:24 »
Nekem ilyenek nincsenek bekapcsolva, nem hasznalom oket.