Kedves LTE verziós társaim!
A rádió probléma megoldódott! Mégpedig úgy, hogy az LTE is marad, és van rádió is. Mégpedig a Sony Ericsson MW600 Hi-Fi Wireless headset segítségével. Ma leteszteltem, tökéletesen működik. Mondjuk a teszt nem ment simán. Mivel a kompatibilis készülékek listáján nem szerepel a Note 2, ezért mindenképpen ki akartam próbálni, mielőtt 10 rugót kiadok érte. Az üzletben a kiscsávó simán elhajtott, amikor mondtam, hogy mielőtt fizetnék, ki szeretném próbálni. Hiába mondtam, hogy megnéztem a neten egy kicsomagolós videót, nem összeforrasztott műanyag dobozban van, hanem bontható, majd visszacsukható papírdobozban, nem engedett. Végül kihívattam az üzletvezetőt, aki végül ráadta az áment. Ha visszacsukható, akkor bontható-, mondta.
Könnyedén párosítható, a papíron leírt 4 nullát sem kérte.
Híváskor úgy működik, hogy elhalkul a zene, csipog egyet, felhangosodik, majd újra elhalkul, csipog, és így tovább. Ha én hívok, teljesen elhallgat a zene, majd ha befejezem, újra szól a rádió, vagy más.
A készülék használatának előnyei:
- nem kell a füles zsinórját magadon körbe tekergetni, a telefon lehet külön a belső zsebben, öveden, táskában, bárhol, csak a bluetooth hatáskörén belül kell legyen. Papírja szerint ez kb. 10m.
- jelentősen megnő a telefon készenléti ideje, mert nem megy a rádió folyamatosan.
- mivel multipontos, nem csak telefonhoz lehet csatlakoztatni, hanem más bluetooth-os készülékhez is, azt is hallgathatod, és ha a telefonodra hívás jön, azt a zenét lelövi, és kapcsolja a hívást.
- jól néz ki, nagyon kicsi, mint egy filc kupakja!
- kristály tiszta Oled kijelzője van, ami mutatja a hívó fél számát!
- mivel teljesen független a telefontól, önálló rádióként is használható.
- normális fülessel meglepően jól szól. ( én egy sennheiser-t használok)
Hátránya:
- picivel halkabb mint a Note 2, de akinek nincs baja a hallásával, annak ez is bőven elég.
- mivel független a telefontól, így az azon lévő lejátszók, equalizerek nem használhatók.