2024, 11 24, 16:03:10
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 346585 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

wallachi

• Vendég
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #3600 Dátum: 2014, 01 15, 14:39:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Arra én is kiváncsi lennék,hogy a 4.3-as frissítés előtt le kell e szedni a telefonról a root-ot.
Kingo root-al csináltam.Ugyanezen programmal vissza lehet állítani az eredeti állapotot?Vagy elég a super su-ban az unroot?

Frissítés után ismételten rootolni kell gondolom.A kingo roottal lehet a 4.3-ast is?

Igazából egy olyan választ várnék,hogy mit kell csinálni lépésről lépésre.Gondolok itt pl:szedd le a root-ot ezzel és ezzel a progival,majd reset és utána frissíteni...stb.Nem igazán vagyok képben ezekkel a dolgokkal....

Köszi.

Mar le van irva csak vissza kell olvasni ! Boven ki lett targyalva a tema, en megegyszer biztos nem irom le.

Nem elérhető TopGun

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 LTE
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #3601 Dátum: 2014, 01 15, 18:32:32 »
Sziasztok! Az a kerdesem, hogy webkamerakent szeretnem hasznalni a telefonom, tudna valaki olyan kiprobalt programot mondani, amivel skype-n biztosan tudnam hasznalni a telot mint webkamerat?

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #3602 Dátum: 2014, 01 15, 20:46:38 »
Arra én is kiváncsi lennék,hogy a 4.3-as frissítés előtt le kell e szedni a telefonról a root-ot.
Kingo root-al csináltam.Ugyanezen programmal vissza lehet állítani az eredeti állapotot?Vagy elég a super su-ban az unroot?

Frissítés után ismételten rootolni kell gondolom.A kingo roottal lehet a 4.3-ast is?

Igazából egy olyan választ várnék,hogy mit kell csinálni lépésről lépésre.Gondolok itt pl:szedd le a root-ot ezzel és ezzel a progival,majd reset és utána frissíteni...stb.Nem igazán vagyok képben ezekkel a dolgokkal....

Köszi.

Igaz én s3-at frissítettem 4.3-ra,  root volt rajta meg is maradt és tökéletes.

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #3603 Dátum: 2014, 01 15, 23:31:16 »
sziasztok

nekem csak sima cf auto root volt majd  CWM Recovery 6.0.1.5  ...clockwork mentes efs mentes ...fugget..nites...ennyi
azota is 4.1.2 van rajta tulajdonkepp meg is vagyok vele elegedve...

de most megjelent nekem is a 4.3 es azon tunodom hogy frissitsem e , szerintetek visszazarhat a simlock?
(s3nal nem zart vissza mikor gyariasitottam..de az nem 4.3 volt)

szoval gyikban az all hogy mobil odinnal vissza egy gyari 4.1.2 root nelkul persze...es johet a frissites .
viszont azt is olvastam itt valahol hogy super su ban teljes unroot, es ennyi.
vagy haggyam az egeszet es toltsem le a 4.3 at es rakjam ra a mobilodinnal?

latom tobbszor is elokerulnek a 4.3.mal kapcsolatos kerdesek...

tulajdonkepp akkor most miert is jo es miert nem?
jo lenne ha valaki lenne olyan kedves es osszefoglalna esetleg uj temat is nyithatna -tuti sokan orulnenek neki.

en is
elore is koszi a valaszokat

k:

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

wallachi

• Vendég
« Reply #3604 Dátum: 2014, 01 16, 00:53:23 »
Sziasztok! Az a kerdesem, hogy webkamerakent szeretnem hasznalni a telefonom, tudna valaki olyan kiprobalt programot mondani, amivel skype-n biztosan tudnam hasznalni a telot mint webkamerat?

telepitsd fel a skype-ot a telefonra, es a videohivasnal hasznald a front kamerat :) Nem kell kulon program

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #3605 Dátum: 2014, 01 16, 09:30:38 »
Szoval?
Elég az unroot a supersuba?

wallachi

• Vendég
« Reply #3606 Dátum: 2014, 01 17, 00:46:26 »
Szoval?
Elég az unroot a supersuba?

Szoval visszaolvasol, es latod a valaszokat a kerdesre. Uj tema szerintem nem lesz nyitva neki,mert total felesleges. Minden le van irva rola amit mezei felhasznalokent tudnod kell rola.

A tobbi kerdesedet meg ne haragudj nem ertem. Tolunk varod hogy mrgmondjuk neked frissits e vagy ne ? Ha ram hallgatsz azt csinalsz amit akarsz. En nem tudhatom hogy szukseged van e a 4.3-ra vagy nem.
Mindenesetre ha hivatalosat akarsz feltenni,akkor nyugodtan felejtsd el a mobil odint, es pc-vel csinald rendes odinnal. Nem kell unroot, mivel ugyis visszazarja az uj bootloader az egeszet. A hogyan csinald  meg le van irva... :ok:

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #3607 Dátum: 2014, 01 17, 01:06:45 »
Koszi
A hogyant tudom.....
A kérdès a melyik hogyan volt....
Meg annyit esetleg tudnál hogy a fugget..nitesem elveszik  4.3 után...
Ha lesz időm majd visszaolvasok ...mindenesetre koszi a válasszt...

wallachi

• Vendég
« Reply #3608 Dátum: 2014, 01 17, 05:21:45 »
Koszi
A hogyant tudom.....
A kérdès a melyik hogyan volt....
Meg annyit esetleg tudnál hogy a fugget..nitesem elveszik  4.3 után...
Ha lesz időm majd visszaolvasok ...mindenesetre koszi a válasszt...

Ha szoftveres a fuggetlenites akkor 99% hogy visszazar igen.

Nem elérhető nfeco22

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
  • PDA ROM: Ditto Note 3 V3.1
« Reply #3609 Dátum: 2014, 01 17, 07:21:30 »
Hat en egyelőre csak pislogok. Ditto note 3 rom van fenn 4.3,es az aksiideje a 4.1.2hoz kepest szuper. Keszenletbe szinte semmit sem merul. Nagyon tetszik egyelőre. Viszont valamiert a playrol letoltott legujabb tapatalk nem indul. Varatlanul leall :(

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: galaxy s
  • PDA: galaxy s
  • PDA ROM: gyári
« Reply #3610 Dátum: 2014, 01 17, 13:29:37 »
Sziasztok! Tudja esetleg valaki, hogy a t-mobile 4.3-at mikorra hajlandó kiadni? Talán már ideje lenne...

Hali. A mai napon megérkezett. Képeket, zenéket lementettem, majd memóriát leformáztam, csináltam egy gyári beállítást és utána feltoltam a frissítést kies-el. Eddig semmi gond.

Nem elérhető norbert6612

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: N7100xxdlk7
« Reply #3611 Dátum: 2014, 01 17, 19:27:42 »
Sziasztok!

Nekem is kiírta a T-mobilos note2-öm,hogy van frissítés de amikor rányomtam azt a választ kaptam,hogy módosított eszköz.....na erre kingo roottal leszedtem róla a root jogot,majd utána csináltam egy factory reset-et!
Ezután már normálnak látta a készülékem a t-mobile szervere és elkezdte letölteni a frissítést.Letöltés közben kb 20x kifagyott a telefon,de annyira,hogy az akksit is le kellett venni.Na így 20 darabbban lejött a frissítés.Rákérdez,hogy szereték-e frissíteni>>>rányomok hogy igen és mindent frissítsen.A telefon újraindul,majd amikor 30%nál tart megáll ujraindul és azt az üzenetet kapom:nem sikerült telepíteni a frissítést és keressek egy samsung márkaszervizt.Maradt a 4.1.2 sajna..

Ez mitől lehet?

Nem elérhető norbert6612

« Reply #3612 Dátum: 2014, 01 17, 20:00:35 »
Sziasztok!

Nekem is kiírta a T-mobilos note2-öm,hogy van frissítés de amikor rányomtam azt a választ kaptam,hogy módosított eszköz.....na erre kingo roottal leszedtem róla a root jogot,majd utána csináltam egy factory reset-et!
Ezután már normálnak látta a készülékem a t-mobile szervere és elkezdte letölteni a frissítést.Letöltés közben kb 20x kifagyott a telefon,de annyira,hogy az akksit is le kellett venni.Na így 20 darabbban lejött a frissítés.Rákérdez,hogy szereték-e frissíteni>>>rányomok hogy igen és mindent frissítsen.A telefon újraindul,majd amikor 30%nál tart megáll ujraindul és azt az üzenetet kapom:nem sikerült telepíteni a frissítést és keressek egy samsung márkaszervizt.Maradt a 4.1.2 sajna..

Ez mitől lehet?

Változás:másodszorra sem ment wifin,de a kiessel sikerült.A kérdésem az lenne,hogy a kingo rootal most ismét lehet rootolni nyugodtan,vagy ezt a fw-t még nem tudja?
A kingo miatt nem ugrik a számláló ugye?

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #3613 Dátum: 2014, 01 17, 20:03:58 »
.A telefon újraindul,majd amikor 30%nál tart megáll ujraindul és azt az üzenetet kapom:nem sikerült telepíteni a frissítést.....

Ez mitől lehet?

Lehet, hogy nem jól hangzik  ;) , de nem szedted le teljesen a rootot. Én hasonlóan jártam, a root checker - vagy mifenét is futtattam, semmi - egyik progi sem látta  rootoltnak, és mégis.
Mindenféle factory és egyéb reset, belső memkari formázás, stb.  után volt hajlandó települni csak... de akkor már jól.

Ennek már több hete, most épp azon gondolkodom, hogy Kingo roottal billen-e a knox, vagy hagyjam a fenébe, mert már egész jól megvagyok root nélkül... (de azért hiányzik - romot nem akarok rátenni, csak a rootttttt...  :p )

Nem elérhető norbert6612

« Reply #3614 Dátum: 2014, 01 17, 20:26:46 »
Lehet, hogy nem jól hangzik  ;) , de nem szedted le teljesen a rootot. Én hasonlóan jártam, a root checker - vagy mifenét is futtattam, semmi - egyik progi sem látta  rootoltnak, és mégis.
Mindenféle factory és egyéb reset, belső memkari formázás, stb.  után volt hajlandó települni csak... de akkor már jól.

Ennek már több hete, most épp azon gondolkodom, hogy Kingo roottal billen-e a knox, vagy hagyjam a fenébe, mert már egész jól megvagyok root nélkül... (de azért hiányzik - romot nem akarok rátenni, csak a rootttttt...  :p )
Azért lenne jó a root,mert akkor felismerné az ntfs formátumot is..(root jog kell az összes proginak,ami bevált).

wallachi

• Vendég
« Reply #3615 Dátum: 2014, 01 18, 00:53:38 »
Sokszor leirtam,de akkor megegyszer... utoljara.
Kingoo-val a knox szamlalo nem ugrik !! Csak abban az esetben modosul a szamlalo, ha cwm is kerul fel. es arrol nincs visszaut.

Kingoo nyitja hibatlanul,es zarja is ha kell.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #3616 Dátum: 2014, 01 18, 12:40:05 »
Sokszor leirtam,de akkor megegyszer... utoljara.
Kingoo-val a knox szamlalo.....

Hidd el, hogy mostanában szinte mást sem csináltam, csak utána olvasgattam, de ezt így leírva nem találtam meg. Miután aug 22-én vettem 2 év garival a gépest, nem akartam/akarom a garit kilőni magam alól.
De - miután a kisördög végig ott duruzsolt a füleim között  :D vettem egy nagy levegőt és rootoltam  :ok: - le van tojva a KnoxiMaxi.  :D

(Egyébként a 4.1.2-n ahogy hazaértem már túl is estem rajta, csak a 4.3-tól féltem az olvasottak miatt..... 

wallachi

• Vendég
« Reply #3617 Dátum: 2014, 01 18, 14:43:47 »
Hidd el, hogy mostanában szinte mást sem csináltam, csak utána olvasgattam, de ezt így leírva nem találtam meg. Miután aug 22-én vettem 2 év garival a gépest, nem akartam/akarom a garit kilőni magam alól.
De - miután a kisördög végig ott duruzsolt a füleim között  :D vettem egy nagy levegőt és rootoltam  :ok: - le van tojva a KnoxiMaxi.  :D

(Egyébként a 4.1.2-n ahogy hazaértem már túl is estem rajta, csak a 4.3-tól féltem az olvasottak miatt.....

A GYIk-ban van leirva... biztos mert en irtam :)

Nem elérhető TopGun

« Reply #3618 Dátum: 2014, 01 18, 16:31:13 »
telepitsd fel a skype-ot a telefonra, es a videohivasnal hasznald a front kamerat :) Nem kell kulon program

Szia!  Es nem kerul penzbe a skype hasznalata a mobilrol? Feltelepitettem a skype-t a telomra, de hogy tudom atkuldeni a videot a szamitogepes skype-re, hogy ott latszodjon a video, ne a telon?

wallachi

• Vendég
« Reply #3619 Dátum: 2014, 01 18, 18:18:52 »
Szia!  Es nem kerul penzbe a skype hasznalata a mobilrol? Feltelepitettem a skype-t a telomra, de hogy tudom atkuldeni a videot a szamitogepes skype-re, hogy ott latszodjon a video, ne a telon?

Bejelentkezel a pc-n is a skype-ba es megnezed a videot. Ugyan az latszik a gepen is mint a telon, ha ugyan azzal a felhasznaloval lepsz be. Amugy nem kerul penzbe a telon sem, kiveve ha mobilnettel kuldozgetsz videokat, es tulleped az adatforgalmad. De wifivel ugyanugy ingyenes mint pc-n

Nem elérhető TopGun

« Reply #3620 Dátum: 2014, 01 18, 19:49:41 »
Bejelentkezel a pc-n is a skype-ba es megnezed a videot. Ugyan az latszik a gepen is mint a telon, ha ugyan azzal a felhasznaloval lepsz be. Amugy nem kerul penzbe a telon sem, kiveve ha mobilnettel kuldozgetsz videokat, es tulleped az adatforgalmad. De wifivel ugyanugy ingyenes mint pc-n

Bejelentkeztem a pc-n is a skype-be es nem latni semmit a pc-n, pedig a telon tisztan latszik a video, vagy fel kell venni a telon a filmet, hogy atmenjen a pc-re a video, vagy hogy mukodik? nem vagom az egesz dolgot! :( Egyszerre vagyok bejelentkezve ugyanazzal a nevvel a telora is es a pc-re is.

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #3621 Dátum: 2014, 01 19, 08:07:08 »
Jó reggelt,

Omega v21 es romom van, de vannak problémáim vele. Kikapcsol, újraindul. Utánaolvasgattam és az MJ5 bootloadert kellene flashelnem, de nem igazán tudom, hogyan kezdjek hozzá. Tudna valaki segíteni vagy legalábbis ilyen problémával találkozott-e már valaki?

Köszönöm

wallachi

• Vendég
« Reply #3622 Dátum: 2014, 01 19, 11:33:31 »
Jó reggelt,

Omega v21 es romom van, de vannak problémáim vele. Kikapcsol, újraindul. Utánaolvasgattam és az MJ5 bootloadert kellene flashelnem, de nem igazán tudom, hogyan kezdjek hozzá. Tudna valaki segíteni vagy legalábbis ilyen problémával találkozott-e már valaki?

Köszönöm

xda-n megtalalod a wifi pach-ek kozott,es mint a romot felmasolva sd-rol telepited cwm alatt. Ennyi

Nem elérhető Kru:ger

• Navigáció / Navigation: HTC
  • PDA: Touch HD
  • PDA ROM: miri
« Reply #3623 Dátum: 2014, 01 19, 20:14:03 »
Nekem miert nem frissit??Tmobil hogy szelektalja hogy valakinek frissit valakinek meg nem?El mehetne mar a fszba!

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Nem elérhető coupe

• PFC Fan
  • PDA: Samsung note2,Samsung Note4
  • PDA ROM: gyári 4.4.2, philz touch 6.58.7, cf auto root
« Reply #3624 Dátum: 2014, 01 22, 16:54:01 »
Valaki leírhatná, hogy van e értelme frissíteni 4.3 ra....és ha igen akkor miért?  :D