Köszönöm a gyors segítséget!
A recovery törlést megcsinálom, köszi a tanácsot. Annyi lenne a kérdésem, hogy ezt elég a micro SD kártyára mentenem?
Nem értem minek kéne full wipe meg akármi teendő egy szoftverfrissítés előtt. Számomra egyértelmű, hogy akkor adják csak ki a telefonomra a frissítést, ha az már tökéletesen működik. Vagy én lennék ennyire naiv?
Ha jól fog működni a telefon, akkor már csak a régi verzió témáját szeretném feltenni rá. Azt hol találom meg? Rákerestem, de mindenhol launchereket találtam csak.
Van itt par dolog ami latom szamodra zavaros,vagy nem erted!
A 4.1 es a 4.3 renszer total kulonbozik egymastol. Uj bootloader,uj kernel, uj rendszer,uj beallitasok..tehat minden uj. Mintha egy akarmilyen custom rom utan egy akarmilyen masik custom romot akarnal feltenni. Az elott is kell wipe, ha masik fajta romot teszel fel. A gyari frissitesnel is ez a helyzet. Ez nem azt jelenti hogy nincs kesz,vagy nem szaz szazalakos a rendszer, hanem ezt igy kell. Itt csak a normalis informacio hianya volt a problema, mindenki lekezdett eszetlenul frissitgetni, mert azt hittek ugy kell. Aztan jott a kopp, mert a ceg nem adott ki megfelelo frissitesi instrukciot.
Ez kb olyan, mint amikor a pc-n behal a windows, es ujra kell telepiteni. Azt is eloszor formazni kell,es nem a regi hibasra teszed fel az uj telepitest !
Regi verzioju temat, vagy akarmilyen regi verzios progit,es azok beallitasait felejtsd el !! Nem mukodik a 4.3-al hibatlanul. Ehhez kell a root ami le van irva hogyan lehet megcsinalni. Utana ha mar mindenkeppen temazgatni akarsz,akkor kell a framework modosito progi ami a wanam xposed. De a regi tema itt sem mukodik, neked kell beallitgatni mindent.
''Annyi lenne a kérdésem, hogy ezt elég a micro SD kártyára mentenem?'' Ezt meg nem ertem bocsi. Nem kell semmit mentened sd kartyara, hiszen a hibas, regi verzios,vagy nem mukodo cuccokat ne akard mar visszaallitani. Csinalj teljes ujratelepitest az elejetol kezdve a leirt modszerrel, es allits be magadnak mindent elorol ugy ahogy kell,es ahogy hasznalod a telefont.
''Nem értem minek kéne full wipe meg akármi teendő egy szoftverfrissítés előtt'' ... mert nem ertesz hozza, nem foglalkozol vele, csak nyomkodod,meg frissitgetsz,meg temazgatsz. Ha kicsit es tenyleg csak egy icipicit is beleasnal a dologba,akkor azonnal megertened a miertet.