Hát azért igazán klassz, hogy senki sem írt a bejegyzéshez. Mindenki a knox-al van elfoglalva. Igen, nekem is megjelent a frissítés után. De nincs telepítve. Amikor megnyitod a progit kiírja, hogy miről is szól és felajánlja a telepítést. Nem kell telepíteni.
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el
Ha visszaolvasol nemegyszer lett irva rola.
Egyebbkent meg en kerek elnezest a tisztelt forumtarsaim neveben, akik megprobalnak neha segiteni a bajbajutott embereknek, vagy csupan felvilagositast adni par olvasni illetve rakeresni is lusta embernek, hogy az unnepek alatt (fujj karacsony , minek vagy amikor valaki irkal a forumba? Es fuuujjj undorito szilveszter, te meg vegkepp minek vagy
) ...szoval elnezesedet kerem en szemely szerint, hiszen ezekre a kerdesekre alltalaban en szoktam valaszolni, de igerem legkozelebb elbbre teszlek az erteklistamon mint a csaladomat, vagy a munkam.
Szoval az egyszeru noi valaszom.... csak. Sajnos mindenkinek szemely szerint latatlanban nem tudom megmondani miert merul gyorsabban a teloja, talan mert allandoan tolton hagyta egy ev alatt akkor is amikor nem kellett volna, es az akksi kicsit ''elvekonyodott'', vagy nem csinalta meg a szukseges lepeseket amik mar ezerszer le vannak irva, vagy egyszeruen csak igy jart. El kell fogadni, hogy ez nem az ezo tv ahol raolvasassal lehet gyogyitani mindent. Ha nagyon rossz lett az akkuido lehet a samsung szervizekben reklamalni miatta,hatha ok tobbet tudnak hozzaszolni a kerdeshez,mivel kezbe tudjak fogni a telefont.
Remelem kielegito volt a valaszom.
Tovabbi szep estet, es elkovetkezo szep es problemamentes napokat ... (egy onkentes segito)