2024, 11 29, 17:38:18
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347136 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #2900 Dátum: 2013, 09 05, 00:36:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Fene tudja. A kínai
rockchipes MiniTV-men 4.2.2 van, nem érzem, hogy hiányozna abból valami is.
Akik most a 4.3-ért hisztiznek N2-re, azok felsorolnák, mik az újítások a 4.3-ban, ami megjelenne Note2-re is?
Talán egyedül a űz App2SD használhatósága, ami már a 4.2.2-ben is megvan. De más, aligha.

De hagyom magam meggyőzni.

Csak kicsit felemás, hogy a 4.3-ért reklamálók nagy részének fogalma sincs, mi van a 4.3-ban újdonság, csak új ROM legyen már és ROM-olhasson.

Na, kérem a köveket ide!

egyebkent ez varhato volt...Kiadtak a Note 3-at...miert legyen a Note 2-ön is uakkor a 4.3.
Akkor ki venne meg a Note 3-at??  :p :) ;) :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2901 Dátum: 2013, 09 05, 00:56:25 »
egyebkent ez varhato volt...Kiadtak a Note 3-at...miert legyen a Note 2-ön is uakkor a 4.3.
Akkor ki venne meg a Note 3-at??  :p :) ;) :D
Ez bizony így van, túl jóra sikerült a N2, nem tudtak 1 év alatt annyi valóban értékes pluszt hozzátenni az N3-hoz, meg akarják tartani a 4.3-at az új készüléknek.

Sajnos azt kell mondjam, jogosan csinálják.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #2902 Dátum: 2013, 09 05, 01:18:36 »
Ez bizony így van, túl jóra sikerült a N2, nem tudtak 1 év alatt annyi valóban értékes pluszt hozzátenni az N3-hoz, meg akarják tartani a 4.3-at az új készüléknek.

Sajnos azt kell mondjam, jogosan csinálják.
ez az üzelet, ahogyan mondod te is..-es meg itt van a Samsung's Galaxy Gear smartwatch is amit el kell adni..
Egy nagy atveres mar az egesz...vegyed -vigyed alapon..Mi fogyasztok meg nyeljük a nevetseges fejlesztesi lepcsöfokokat brutalis arkepzesek mellett evröl evre.(jövöre mit vetetnek velünk...a 16 magos procit? :D..meg jo , hogy nincs(vagy mar van ? :D )-röhejes valahol...
Ezert szoktam azt mondani, amikor nagyon varok egy keszüleket, hogy vmi olyat varok vele amitöl a többi gyarto is leül a szekre.Ez sajnos a mai üzletpolitikaban szerepet veszti...  :( :hmm:

idezem magam egy masik forumrol:
"Maximalisan egyetertek!-Hidd el!
Nem vagyok Hi-Tech manias, hiszen en sem tehetnem meg anyagilag.
Arra probaltam utalni, hogy a morzsalekat kapjuk annak a technikanak ami mar kezenfekvö egyes cegeknel.
Sajnos a morzsakat viszont borsos aron adjak el!
Mert nem az elsö emeleti irodakat es a gyartosorokat tartjuk el, hanem a maradek kilenc emeletnyi "Hi-Tech" fejlesztest.
Szoval a tizenegyedikröl dönthetnenek neha ugy, hogy a kilenc emelet vmelyikeröl dobjanak mar le az elsöre vmit.. ahol egy (idöben jokor jött) ingyen szoftot kell felruhazni a sajat kepükre..Amiert pofatlan arakat kernek egyes nagynevü cegek.
Ellenben mas NoName gyartokkal szemben, akik hasonlo minöseget harmad aron tudnak elöallitani es piacra dobni.
Akkor , hogy is van ez?
Sajnos megvannak a piaci összehangolt lepesek, mas hozza tarsulo szolgaltatasokkal, igy Te es en is azt vasaroljuk amit elenk dobnak. Ugymond olyan technikai szinten ami a tarsadalomnak megfelel az adott szinten , idöben, korosztalyra szabva((pl.az en edesanyam(72 evesen) nem akar erintökepernyös telefont..))
Persze azert a "Hi-Tech" böl is kaphatunk izelitöt pl. egy hajlitott oled TV-et potom harom millaert, ami biztosan nem reszletre fog elkelni(többsege)...Nagyon nagy üzlet kizsakmanyolni azokat, akik ezt megengedhetik..-es maris trendik.. :D
Szoval engem az zavar a nagy trendisegemben, hogy ha mar van egy "felsökategorias" keszülekem: az ne dadogjon ennyi penzert a ra szabott TWLauncherrel!  >:(  "

ui: erdekes a MIUI-val nem dadog, nem kesik...ki erti ezt...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #2903 Dátum: 2013, 09 05, 06:04:57 »
Fene tudja. A kínai
Akik most a 4.3-ért hisztiznek N2-re, azok felsorolnák, mik az újítások a 4.3-ban, ami megjelenne Note2-re is?
Talán egyedül a űz App2SD használhatósága, ami már a 4.2.2-ben is megvan. De más, aligha.

Csak kicsit felemás, hogy a 4.3-ért reklamálók nagy részének fogalma sincs, mi van a 4.3-ban újdonság, csak új ROM legyen már és ROM-olhasson.

Na, kérem a köveket ide!
Na akkor a reklamálok nagy részének.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #2904 Dátum: 2013, 09 05, 06:28:30 »
Fene tudja. A kínai

Na, kérem a köveket ide!

Macika ez egyáltalában nem hiszti. Sokkal inkább egy picit elvi kérdés. Jó érzés lenne az embernek az a tudat, hogy amikor készüléket választott, jól döndött több szempontbol is, ezek közül az egyik a szoftver frissítés. Vagy túl nagy elvárás lenne a gyártó felé ez az igény, egy ilyen katagóriába tartozó készülék kapcsán? Egye nem.....

Az írásod többi részére meg inkább nem reagálok...

UI.: 4.3 romot meg most is lehet futtatni a note2-n, de nyilván ezt Te is tudod, tehát aki nagyon kiváncsi rá, az akár meg is nézheti. Mégis azt mondom, hogy a gyártó igenis adja ki hivatalosan!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #2905 Dátum: 2013, 09 05, 06:44:48 »
Na akkor a reklamálok nagy részének.
A legfontosabb lemaradt. A villámgyors indulás és leállás.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #2906 Dátum: 2013, 09 05, 08:46:50 »
Macika ez egyáltalában nem hiszti. Sokkal inkább egy picit elvi kérdés. Jó érzés lenne az embernek az a tudat, hogy amikor készüléket választott, jól döndött több szempontbol is, ezek közül az egyik a szoftver frissítés. Vagy túl nagy elvárás lenne a gyártó felé ez az igény, egy ilyen katagóriába tartozó készülék kapcsán? Egye nem.....

Az írásod többi részére meg inkább nem reagálok...

UI.: 4.3 romot meg most is lehet futtatni a note2-n, de nyilván ezt Te is tudod, tehát aki nagyon kiváncsi rá, az akár meg is nézheti. Mégis azt mondom, hogy a gyártó igenis adja ki hivatalosan!

+1 :ok:

Van bőven különbség 4.1.2 és 4.3 között és ez így is kell, hogy legyen. Remélhetőleg csak azért nem kaptuk még meg, mert jól kiforrva kapjuk...  ;) :D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #2907 Dátum: 2013, 09 05, 10:20:47 »
Akkor magyarul ia a bemutato az IFA Berlin 1023-rol! --azert hetvegen megtapizom!

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #2908 Dátum: 2013, 09 05, 13:00:51 »
Végre lesz rajta fizikai gomb is, nekem ez nagyon hiányzott.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #2909 Dátum: 2013, 09 05, 14:25:33 »

Hát azért kapunk, ha kapunk, de hogy ezért almásnak álljon valaki...  rotfl

Én szeretném, ha a Lock Screen-en végre ott lennének a widgetek, amit a LockerPro továbbra sem tud pótolni, ráadásul még fektetve le is fagy néha, így sokadszorra kukáztam.

Amúgy, a panasz akkor is jogos, ha azért olyan óriási dolog nem is jön 4.3-mal.

Na jó, a CM 10.2-t tegnapig használtam, sokkal jobban tetszik, mint a Samsungos cucc. Azonban tegnap nem tudom mi történt, mert napközben egyszercsak nem tudtam telefonálni. Azaz engem hallottak állítólag, de én semmit és senkit sem... Pedig több napja ment már a rendszer. Csináltam EFS mappa visszaállítást, pedig az IMEI számom jó volt, flasheltem a CM zip-et, akkor is ugyanolyan maradt. Lehet, hogy az update-ben változott valami és kellett volna egy full wipe. Na mindegy, végül ott azonnal visszaraktam a Moon Rom V10 mentésemet. Azzal jó lett.

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #2910 Dátum: 2013, 09 05, 15:31:15 »

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #2911 Dátum: 2013, 09 05, 16:26:16 »

na ezt az S Pen  uj funkcioit vajon megkapja vha is a Note 2....vagy felejtö? Mert ha nem, akkor nagyon nagy kib..... lenne!!!  :hmm:

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #2912 Dátum: 2013, 09 05, 16:40:27 »
na ezt az S Pen  uj funkcioit vajon megkapja vha is a Note 2....vagy felejtö? Mert ha nem, akkor nagyon nagy kib..... lenne!!!  :hmm:

Szerintem esélyes, hogy nem....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kru:ger

• Navigáció / Navigation: HTC
  • PDA: Touch HD
  • PDA ROM: miri
« Reply #2913 Dátum: 2013, 09 05, 17:57:47 »
Na az pont nem erdekel engem.Kb azt sem tudom hogy kell hasznalni.

Tenyleg a gomb rajta mire jo??

Tapatalk 4 küldve GT-N7105-ről

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #2914 Dátum: 2013, 09 05, 18:47:08 »

Egyrészt, ha lenémítod a telefont, másrészt a You are not allowed to view links. Register or Login progival kiadatod a Shutter Sound Menüt a Camera alkalmazásba, aztán még az .ogg file-t is meg lehet keresni, ami adja a hangot, vagy egy You are not allowed to view links. Register or Login. Ez azért jó, mert nem figyeli az akkut és enged vakuzni, a video 30fps és 30.000kb/s minőségű lesz.

Hello!
Köszönöm! Végül az Enforced Stream Silencer lett.

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
« Reply #2915 Dátum: 2013, 09 05, 18:59:36 »
Hello!
Köszönöm! Végül az Enforced Stream Silencer lett.
Ezt a kamera módosítás próbáltad már? Előtte le kell menteni a régit?

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #2916 Dátum: 2013, 09 05, 19:05:41 »
Ezt a kamera módosítás próbáltad már? Előtte le kell menteni a régit?

Én átnevezem a régit a /system/app könyvtárban, majd bemásolom ezt és beállítom a jogosultságokat, majd restart.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #2917 Dátum: 2013, 09 05, 21:34:48 »
Valahol olvastam hogy mariskán kivűl van egy másik szövegfelolvasó lehetőség is de most az úristennek sem találom...
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető le_vente

« Reply #2918 Dátum: 2013, 09 05, 21:44:07 »
Valahol olvastam hogy mariskán kivűl van egy másik szövegfelolvasó lehetőség is de most az úristennek sem találom...

Vocalizer a Nuance-tól, de az warez  ;)

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #2919 Dátum: 2013, 09 05, 22:52:27 »
Vocalizer a Nuance-tól, de az warez  ;)
Köszönöm a választ 

de akkor nem szóltam és azt is halkan mondtam
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető kisdobos

« Reply #2920 Dátum: 2013, 09 05, 23:07:22 »

Én átnevezem a régit a /system/app könyvtárban, majd bemásolom ezt és beállítom a jogosultságokat, majd restart.
Köszi. Jobb mint a gyári?

Nem elérhető le_vente

« Reply #2921 Dátum: 2013, 09 06, 08:43:42 »
Köszi. Jobb mint a gyári?

Szerintem igen.

Bírja a DPI változtatást, nem zavarja a vaku használhatóságát az akku állapota, a video 30fps és ~30.000kb/s lesz vele.

Nem elérhető Karif

• PDA: Samsung Galaxy Note II, Note EDGE
  • PDA ROM: Mikor mi..
« Reply #2922 Dátum: 2013, 09 06, 10:49:20 »
Szerintem ezért is késik hozzá a frissítés hogy először az új készülék fogyjon és utána mi is meg kapjuk. ..:)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető kisdobos

« Reply #2923 Dátum: 2013, 09 06, 11:19:10 »

Szerintem igen.

Bírja a DPI változtatást, nem zavarja a vaku használhatóságát az akku állapota, a video 30fps és ~30.000kb/s lesz vele.
Én úgy tudtam hogy a gyári is 30fps. Vagy tévedek?

Nem elérhető le_vente

« Reply #2924 Dátum: 2013, 09 06, 18:30:05 »
Én úgy tudtam hogy a gyári is 30fps. Vagy tévedek?

Nem tudom. Kipróbálod és megtudod. ;o)

Szerintem, nekem is csinált 29-30fps-t, de nem csak ennyi a különbség.