Ez bizony így van, túl jóra sikerült a N2, nem tudtak 1 év alatt annyi valóban értékes pluszt hozzátenni az N3-hoz, meg akarják tartani a 4.3-at az új készüléknek.
Sajnos azt kell mondjam, jogosan csinálják.
ez az üzelet, ahogyan mondod te is..-es meg itt van a Samsung's Galaxy Gear smartwatch is amit el kell adni..
Egy nagy atveres mar az egesz...vegyed -vigyed alapon..Mi fogyasztok meg nyeljük a nevetseges fejlesztesi lepcsöfokokat brutalis arkepzesek mellett evröl evre.(jövöre mit vetetnek velünk...a 16 magos procit?
..meg jo , hogy nincs(vagy mar van ?
)-röhejes valahol...
Ezert szoktam azt mondani, amikor nagyon varok egy keszüleket, hogy vmi olyat varok vele amitöl a többi gyarto is leül a szekre.Ez sajnos a mai üzletpolitikaban szerepet veszti...
idezem magam egy masik forumrol:
"Maximalisan egyetertek!-Hidd el!
Nem vagyok Hi-Tech manias, hiszen en sem tehetnem meg anyagilag.
Arra probaltam utalni, hogy a morzsalekat kapjuk annak a technikanak ami mar kezenfekvö egyes cegeknel.
Sajnos a morzsakat viszont borsos aron adjak el!
Mert nem az elsö emeleti irodakat es a gyartosorokat tartjuk el, hanem a maradek kilenc emeletnyi "Hi-Tech" fejlesztest.
Szoval a tizenegyedikröl dönthetnenek neha ugy, hogy a kilenc emelet vmelyikeröl dobjanak mar le az elsöre vmit.. ahol egy (idöben jokor jött) ingyen szoftot kell felruhazni a sajat kepükre..Amiert pofatlan arakat kernek egyes nagynevü cegek.
Ellenben mas NoName gyartokkal szemben, akik hasonlo minöseget harmad aron tudnak elöallitani es piacra dobni.
Akkor , hogy is van ez?
Sajnos megvannak a piaci összehangolt lepesek, mas hozza tarsulo szolgaltatasokkal, igy Te es en is azt vasaroljuk amit elenk dobnak. Ugymond olyan technikai szinten ami a tarsadalomnak megfelel az adott szinten , idöben, korosztalyra szabva((pl.az en edesanyam(72 evesen) nem akar erintökepernyös telefont..))
Persze azert a "Hi-Tech" böl is kaphatunk izelitöt pl. egy hajlitott oled TV-et potom harom millaert, ami biztosan nem reszletre fog elkelni(többsege)...Nagyon nagy üzlet kizsakmanyolni azokat, akik ezt megengedhetik..-es maris trendik..
Szoval engem az zavar a nagy trendisegemben, hogy ha mar van egy "felsökategorias" keszülekem: az ne dadogjon ennyi penzert a ra szabott TWLauncherrel!
"
ui: erdekes a MIUI-val nem dadog, nem kesik...ki erti ezt...