Na skacok, ma sikerült lepadlózni a telefont
, így volt módomban sok mindent kipróbálni a felélesztés miatt
szerettem volna téglát is csinálni belőle, természetesen csak is szoftveresen, de még az se sikerült
Szóval, ott kezdődött, hogy csinálok/tam egy olyan DME6-s romot , amiben csak a magyar CSC-k vannak, rootolt, és deodexelt, így bárki felteszi gyári romja lesz, még a szolgáltatósok is feltehetik nyugodtan és lesz egy DME6-s T-s rom vagy Telenoros vagy épp Vodafonos
A rom az jól sikerült, működik szépen
na tovább, szóval elkezdtem játszani az Odinnal. valami miatt nem akarta az igazságot, feltette a romot és meglepetésemre, minden adatom megmaradt, nem tiszta telepítést csinált, hogy, hogy az nem tudom, na mondom, akkor csinálok egy full nand törlést, ami mindent töröl,
amire nem számoltam, hogy az EFS partíciót is törölte és ugye feltette a romot, csak elindulni nem akart,
állandóan bootloopolt
először csak romokat és kerneleket, meg recoverys mentéssel próbálkoztam, mert nem gondoltam az EFS-re, de semmi, mindennel csak bootloop, na akkor eszembe jutott az EFS, nosza nézem a gyik topikba a
Movi kartárs leírását
A leírás jó, igaz egy két helyen igazítani kellene, mert nem jó a sorrend a teendőkben
A leírás szerint letöltöd amit le kell és utána rootolod a CF auto rootal, aztán rom és megint bootloaderben indítani és efs visszarakás >>
na ez így nem jó, mint kiderültAddig jó hogy tedd fel a gyári romot és utána kell a CF root nem előtte és nem download módban kell elindítani, hanem rendesen és szórakozni vele mire elkapja az adb drivert és felteszi az EFS.img-t nem pedig EFS.iso-t
mivel nekem volt efs.img mentésem, így azt tettem fel és láss csodát tényleg elindult a telefon
az IMEI szám először ismeretlen volt, de a gyári romot újrarakva visszajött a saját IMEI számom és minden rendbe is volt, aztán a TA-val nulláztam , újraindítottam, hogy megnézzem, hogy jól nullázta le, mert nem úgy nullázott mint szokott. Újra indítás után érdekes módon a 0049-s IMEI szám fogadott, pislogtam is ki a fejemből, hogy ezt aztán miért
de aztán úgy döntöttem, hogy először felteszem ezt a multi CSC magyar romot amit csináltam, fel is tettem és meglepetésemre, az újraindítás után a saját IMEI számom fogadott
Most rendesen működik egy T-mobilos MDE6-s rommal