2024, 11 30, 17:34:46
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347275 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

rstwingo

• Vendég
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #2475 Dátum: 2013, 06 27, 10:08:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Neeem, természetesen a Note2-n csinálom.
Ne neveztem még át, mert elsősorban az érdekelt,hogy valami, akár regisztri módosítással
lehet é módosítani a gyári böngészőnél a mentés helyét (ne csak annyit, hogy sd vagy készülék download mappája)
illetve, hogy eredeti fájl letöltése lehetséges e alapból. Ezzel teljes lenne az örömöm  ;)

Biztos ezeket a módosításokat meglehetne csinálni, de szerintem senki olyan nem fog vele foglalkozni aki megtudná, mert letölti a downloadba és onnan átteszi a megfelelő helyre, több a munka vele, mint az élvezet
Azt se értem, hogy miért az Opera minit használod a Note2-n, ez nem gyenge gép, hogy a buta operát kelljen használni
szerintem keresgess a böngészők között, míg megleled a megfelelőt

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #2476 Dátum: 2013, 06 27, 10:18:21 »
Biztos ezeket a módosításokat meglehetne csinálni, de szerintem senki olyan nem fog vele foglalkozni aki megtudná, mert letölti a downloadba és onnan átteszi a megfelelő helyre, több a munka vele, mint az élvezet
Azt se értem, hogy miért az Opera minit használod a Note2-n, ez nem gyenge gép, hogy a buta operát kelljen használni
szerintem keresgess a böngészők között, míg megleled a megfelelőt
Pont ez az, nem azt használom, inkább a beépitettet. Sztem mindent tud, a mentés helye nem is zavarna, csak az eredeti jönne le.De megpróbálom az átnevezést mint megoldást, ha előfordul ilyen.Ez a fájl volt az egyetlen eddig. (Illetve tesztelek majd másik böngészőt is a célra) Csak gondoltam hátha van vmi...
Köszönöm azért

Nem elérhető vic007

• Nem: Férfi
  • PDA: Note II / SGS II / Nexus 7
  • PDA ROM: XXDMB2 - 4.1.2 / XXMS1 - 4.1.2 / JDQ39
« Reply #2477 Dátum: 2013, 06 27, 10:22:35 »
Sziasztok!
kb 1 hete nem tudok letöltött szoftvert telepíteni. Előtte tudtam. Semmit nem állítottam el (tudatosan). A "telepítés" gomb érintésre nem reagál, csak ha olyat telepítek ami már megvan. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj?
Előre is thx.

Tapatalk 4-gyel, GT-N7105-ről.

Kapcsold ki a letöltött screen filtert vagy valami hasonlót  ;)

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #2478 Dátum: 2013, 06 27, 12:38:38 »
Sziasztok
Nem tudom mi lehet a gond, de az osszes emailem eltunt a notebol, frissites utan sem jelenit meg semmit.
A masik, hogy a multi windowbol is eltuntek az alkalmazasok, ugy kellett visszapakolgatnom.
Mi lehet a problema?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

movie

• Vendég
« Reply #2479 Dátum: 2013, 06 27, 13:06:06 »
Sziasztok
Nem tudom mi lehet a gond, de az osszes emailem eltunt a notebol, frissites utan sem jelenit meg semmit.
A masik, hogy a multi windowbol is eltuntek az alkalmazasok, ugy kellett visszapakolgatnom.
Mi lehet a problema?

Ahogy elnezem az, hogy nem nezed at a telefonod leirasait,es a beallitasokat,meg minden mast ossze-vissza nyomkodsz.
Ennyi problemat produkalni,mint amit te tettel az elmult par napban, masnak honapokba tellik.
Komolyan nem tudom mit muvelhetsz a telefonnal,de velemenyem szerint tegyel fel egy normalis gyari romot,es kezdj el ismerkedni a telefonoddal. Aztan amikor mar kello tudast es tapasztalaltot szereztel,akkor kezdj el fozott romokat felpakolni, meg a beallitasokkal babralni.

Nem elérhető csonak

« Reply #2480 Dátum: 2013, 06 27, 14:57:05 »
Ahogy elnezem az, hogy nem nezed at a telefonod leirasait,es a beallitasokat,meg minden mast ossze-vissza nyomkodsz.
Ennyi problemat produkalni,mint amit te tettel az elmult par napban, masnak honapokba tellik.
Komolyan nem tudom mit muvelhetsz a telefonnal,de velemenyem szerint tegyel fel egy normalis gyari romot,es kezdj el ismerkedni a telefonoddal. Aztan amikor mar kello tudast es tapasztalaltot szereztel,akkor kezdj el fozott romokat felpakolni, meg a beallitasokkal babralni.
Szia!
Talan furcsa es hihetetlen elhinni, hogy ez tegnap meg nem volt igy, semmi olyat nem csinaltam, ami nem megszokott, ami az eddigiektol eltero, uram bocsa teljesen osszezavarja a note egesz rendszeret, mert talan olyannyira felrenyomtam, hogy ne merjek ilyen kerdeseket foltenni ezen a forumon.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2481 Dátum: 2013, 06 27, 15:22:32 »
Sziasztok
Mi lehet a problema?

Sajnos az alapok hibádzanak, úgy tűnik.
Nem a telefonodban vannak az E-mailek, ahogy megadod a g-mailcímedet, azonnal szinkronizálja is őket.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető csonak

« Reply #2482 Dátum: 2013, 06 27, 15:31:10 »
Nem a telefonodban vannak az E-mailek, ahogy megadod a g-mailcímedet, azonnal szinkronizálja is őket.
Email

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2483 Dátum: 2013, 06 27, 15:47:57 »
Email

Tök mindegy, annak is van egy E-mailszervere.
Ha úgy állítottad be (POP3), hogy leszedi a telefonodra a (pl. freemail) fiókodból a leveleket, majd TÖRLI azt az eredeti helyen (a szerveren) az user error, KOMOLY user error!
Egyáltalán nem a telefon hibája.

Ha nem úgy állítottad be, akkor goto előző postom, ott (a gmail kivételével) újra olvasandó...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

movie

• Vendég
« Reply #2484 Dátum: 2013, 06 27, 16:03:32 »
igen pont erre gondoltam en is. eloszor a minimalis alapfoku tudast kell megszerezni, utanaolvasni minden lehetseges hekyen, es raerunk utana allitgatni, modositani. ha mar minden elolvasasra kerult es megsem sikerul megoldani a problemat, akkor erdemes segitsegert fordulni masokhoz. mindenesetre nekem elegge furcsa, hogy ez a telefon minden napra produkal valami tartalom elvesztest ( email, googlefiok, beallitasok...) stb ugy hogy hozza sincs nyulva. na ne mar.!
segitunk szivesen megoldani, de minden apro hulyesegert nem kell beirkalni szerintem. ezek kb olyan felesleges kerdesek mint a ..hol lehet bekapcsolni a wifit. mar elnezest...

Nem elérhető Petaj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #2485 Dátum: 2013, 06 27, 16:40:57 »
Kapcsold ki a letöltött screen filtert vagy valami hasonlót  ;)
A Velis auto brightness volt telepítve. Leszedtem és tényleg megoldódott a probléma. Köszönöm a segítséget. Ki érti, hogy miért kavar be egy ilyen program.

Tapatalk 4-gyel, GT-N7105-ről.

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
« Reply #2486 Dátum: 2013, 06 27, 16:45:01 »
sziasztok! NE kövezzetek meg a kérdésemért :)megint ez a DME6 os mizéria van...hogy tudom megcsinálni hogy ne menjenel az imei számom és regisztrálva is legyek a hálozaton?vmi nem muxik nálam.szerettem volna fel tenni 1 főzőtt romot de megint minden ugrott...

Nem elérhető csonak

« Reply #2487 Dátum: 2013, 06 27, 16:45:44 »
igen pont erre gondoltam en is. eloszor a minimalis alapfoku tudast kell megszerezni, utanaolvasni minden lehetseges hekyen, es raerunk utana allitgatni, modositani. ha mar minden elolvasasra kerult es megsem sikerul megoldani a problemat, akkor erdemes segitsegert fordulni masokhoz. mindenesetre nekem elegge furcsa, hogy ez a telefon minden napra produkal valami tartalom elvesztest ( email, googlefiok, beallitasok...) stb ugy hogy hozza sincs nyulva. na ne mar.!
segitunk szivesen megoldani, de minden apro hulyesegert nem kell beirkalni szerintem. ezek kb olyan felesleges kerdesek mint a ..hol lehet bekapcsolni a wifit. mar elnezest...
Talán lehet azt feltételezni rólam, hogy az alap dolgokat tudom a készüléken- hidd el, nekem az is elég- hiszen a note1 -en is sikerült beállítanom az emaileket(hihetetlen, nem?), nem volt vele gond. Tudod, nekem nem az a hobbim, hogy ide írogassak be hülye kérdéseket, csak egyszerűen ez a problémám, és úgy gondoltam, hogy itt már sokszor segítettek, talán most is tudnak. Ezzel a dolgot lezártnak tekintem. Majd megoldom valahogy!
Köszönöm

movie

• Vendég
« Reply #2488 Dátum: 2013, 06 27, 17:24:13 »
Talán lehet azt feltételezni rólam, hogy az alap dolgokat tudom a készüléken- hidd el, nekem az is elég- hiszen a note1 -en is sikerült beállítanom az emaileket(hihetetlen, nem?), nem volt vele gond. Tudod, nekem nem az a hobbim, hogy ide írogassak be hülye kérdéseket, csak egyszerűen ez a problémám, és úgy gondoltam, hogy itt már sokszor segítettek, talán most is tudnak. Ezzel a dolgot lezártnak tekintem. Majd megoldom valahogy!
Köszönöm

Szerintem nem megsertodni kell. Probaltunk mar paran segiteni, de nagyon furcsa hogy egyik gondod megoldodik masnap jossz masikkal. Tegyel fel egy normalis romot es nem lesz gond ha nem allitgatod el nagyon. De ezt nem is feltetelezem mert azt irtad hozza sem nyulsz. Magatol meg nem megy tonkre semmi....
Peace.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #2489 Dátum: 2013, 06 27, 17:43:44 »
sziasztok! NE kövezzetek meg a kérdésemért :)megint ez a DME6 os mizéria van...hogy tudom megcsinálni hogy ne menjenel az imei számom és regisztrálva is legyek a hálozaton?vmi nem muxik nálam.szerettem volna fel tenni 1 főzőtt romot de megint minden ugrott...

Én a héten 3x tettem vissza a dme6 romot, nem backup-ból, hanem mindíg tiszta telepítésből odinnal, semmi anomáliát nem tapasztaltam.... mi vele tehát a gond?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

movie

• Vendég
« Reply #2490 Dátum: 2013, 06 27, 17:55:52 »
Én a héten 3x tettem vissza a dme6 romot, nem backup-ból, hanem mindíg tiszta telepítésből odinnal, semmi anomáliát nem tapasztaltam.... mi vele tehát a gond?

A kernel. Nem fogadja el az uj kerneleket.

• TOPIKGAZDA
« Reply #2491 Dátum: 2013, 06 27, 18:12:14 »
A kernel. Nem fogadja el az uj kerneleket.

Olvastam az előzményeket, köszi. Csak azt nem értem, hogy a dme6 romnak mi köze ahhoz, hogy egy főzöt rom nem megy fel utána?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csonak

« Reply #2492 Dátum: 2013, 06 27, 18:23:57 »
Szerintem nem megsertodni kell. Probaltunk mar paran segiteni, de nagyon furcsa hogy egyik gondod megoldodik masnap jossz masikkal. Tegyel fel egy normalis romot es nem lesz gond ha nem allitgatod el nagyon. De ezt nem is feltetelezem mert azt irtad hozza sem nyulsz. Magatol meg nem megy tonkre semmi....
Peace.
Megertettem!
Mondj egy normalis romot!

movie

• Vendég
« Reply #2493 Dátum: 2013, 06 27, 18:42:44 »
Megertettem!

xda-rol sima gyari rooted deodexed dmf2-dmf1 rom
Aztan ezt ugy varialod ahogy szeretned. Simplistic, multwindow, skins... minden mukodik vele.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2494 Dátum: 2013, 06 27, 18:47:29 »
Megertettem!

Gyári (!), DMF2 vagy DME6 ROM, odex, deodex, pre-rooted, mindegy. SEMMILYEN kernelmókolás, semmilyen más cucc nem kell hozzá!

A telefon elsődleges értelme a napi többszöri telefonálás/SMS-ezés, internetezés LENNE, nem a napi ROM-olással való játszás, kernelcsere, hasonlók...
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #2495 Dátum: 2013, 06 27, 18:50:04 »
Gyári (!), DMF2 vagy DME6 ROM, odex, deodex, pre-rooted, mindegy. SEMMILYEN kernelmókolás, semmilyen más cucc nem kell hozzá!

A telefon elsődleges értelme a napi többszöri telefonálás/SMS-ezés, internetezés LENNE, nem a napi ROM-olással való játszás, kernelcsere, hasonlók...

Nem nagyon szeretem a vélemény nyilvánítás ezen formaját, de néha alkalmazom.

Tehát +1

Nem elérhető csonak

« Reply #2496 Dátum: 2013, 06 27, 19:08:02 »
Ez jó?

movie

• Vendég
« Reply #2497 Dátum: 2013, 06 27, 19:11:28 »
Ez jó?

• TOPIKGAZDA
« Reply #2498 Dátum: 2013, 06 27, 19:14:02 »
Ez jó?

Inkább deodexes verzát szedj le....

Nem elérhető csonak

« Reply #2499 Dátum: 2013, 06 27, 19:15:53 »
Ezek szerint jó.
Odinnal és ennyi?