2024, 11 30, 17:27:50
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347274 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #2450 Dátum: 2013, 06 25, 09:33:28 »
Sziasztok
Hogy tudom szerkeszteni a "tobb ablakot" oldalt, meg tobb programot szeretnek betenni?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

movie

• Vendég
« Reply #2451 Dátum: 2013, 06 25, 11:45:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok
Hogy tudom szerkeszteni a "tobb ablakot" oldalt, meg tobb programot szeretnek betenni?

Szia.
Nagyon erossen ajanlom neked ezt a magyar nyelvu oktato videot,ami bemutatja a kezdeti lepeseket ,beallitasokat.
Nezd meg, tudom olvasni macerasabb :)

Nem elérhető csonak

« Reply #2452 Dátum: 2013, 06 25, 12:09:52 »
Szia.
Nagyon erossen ajanlom neked ezt a magyar nyelvu oktato videot,ami bemutatja a kezdeti lepeseket ,beallitasokat.
Nezd meg, tudom olvasni macerasabb :)

En vagyok a hulye! Hulye kerdesre...
A multi windowba szetetnek progikat betenni, de a szerkesztesben csak kivenni tudok.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #2453 Dátum: 2013, 06 25, 12:15:54 »
En vagyok a hulye! Hulye kerdesre...
A multi windowba szetetnek progikat betenni, de a szerkesztesben csak kivenni tudok.

MultiWindowControl-t javaslom ha rootolt vagy. Telepíted, belerakod az appokat amit akarsz és restart.

You are not allowed to view links. Register or Login letöltési link
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2454 Dátum: 2013, 06 25, 19:30:10 »
A video azért eléggé sufnituning jellegű, bár a fazon nyilván ért hozzá. Kíváncsi vagyok, hogy a macera után tökéletesen működik-e a helyreállított képernyővel vas!  :shock:
És azt még kihagyta mindenki eddig a számításból, hogy mi van, ha nem így a sarka sérült egy minimálisat, hanem szépen átlósan 4-5 darabba repedt, vagy bepókhálósodott. Na, akkor hogyan szedi le a srác a törött digitizert?

Szóval felejtős ez továbbra is szerintem, teljesen...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

movie

• Vendég
« Reply #2455 Dátum: 2013, 06 25, 22:55:09 »
És azt még kihagyta mindenki eddig a számításból, hogy mi van, ha nem így a sarka sérült egy minimálisat, hanem szépen átlósan 4-5 darabba repedt, vagy bepókhálósodott. Na, akkor hogyan szedi le a srác a törött digitizert?

Szóval felejtős ez továbbra is szerintem, teljesen...

Le lehet szedni,csak baromi sokaig tart. Tudom .....

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2456 Dátum: 2013, 06 25, 23:03:44 »
Le lehet szedni,csak baromi sokaig tart. Tudom .....
Elhiszem én, hogy le lehet szedni (bár szeretnék egy pókhálósra tört digitizer cseréjéről egy hasonló videot látni), csak olyan darabokat leszedni, ami nem ér ki a széléig, ahol meg lehetne feszíteni, azt nem tudom elképzelni, hogy a kijelző megsértése nélkül hogyan lehet megoldani.
Na meg nem vagyok tisztában az AMOLED kijelző felületének sérülékenységével sem. Annyit tudok, hogy SOKKAL vékonyabb, mint a sima LCD, ami elég könnyen törik.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

movie

• Vendég
« Reply #2457 Dátum: 2013, 06 26, 06:53:27 »
Elhiszem én, hogy le lehet szedni (bár szeretnék egy pókhálósra tört digitizer cseréjéről egy hasonló videot látni), csak olyan darabokat leszedni, ami nem ér ki a széléig, ahol meg lehetne feszíteni, azt nem tudom elképzelni, hogy a kijelző megsértése nélkül hogyan lehet megoldani.
Na meg nem vagyok tisztában az AMOLED kijelző felületének sérülékenységével sem. Annyit tudok, hogy SOKKAL vékonyabb, mint a sima LCD, ami elég könnyen törik.

Nagyon vekony pengevel,es baromi lassan,szinte szilankonkent kell haladni. Es fontos hogy a delikvens ne a kijelzo kozepet nyomja mint a marha amikor feszegeti,hanem a szeleinel kizarolagosan. Es normalisan fel kell melegiteni,mert ha nem akkor szivas van. Termeszetesen kozben ujra lehul, ezert folyamatosan kell az adott szakaszt melegen tartani. Ha ez megvan akkor egy nagyon alapos alkoholos tisztitas jon, hogy a maradek ragaszto is eltunjon,illetve a por,es egyeb szennyezodesek sem tesznek jot az osszeszereleskor.
Csinalok majd egy videot, de most baromi sok a melom,es nem sok idom van vele foglalkozni. De elobb utobb kesz lesz :)
Addig is itt egy video a note2 kijelzojenek profi szetszerelesere:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2458 Dátum: 2013, 06 26, 09:14:39 »
Nagyon vekony pengevel,es baromi lassan,szinte szilankonkent kell haladni. Es fontos hogy a delikvens ne a kijelzo kozepet nyomja mint a marha amikor feszegeti,hanem a szeleinel kizarolagosan. Es normalisan fel kell melegiteni,mert ha nem akkor szivas van. Termeszetesen kozben ujra lehul, ezert folyamatosan kell az adott szakaszt melegen tartani. Ha ez megvan akkor egy nagyon alapos alkoholos tisztitas jon, hogy a maradek ragaszto is eltunjon,illetve a por,es egyeb szennyezodesek sem tesznek jot az osszeszereleskor.
Csinalok majd egy videot, de most baromi sok a melom,es nem sok idom van vele foglalkozni. De elobb utobb kesz lesz :)
Addig is itt egy video a note2 kijelzojenek profi szetszerelesere:
Aha, a másodiknál megkaptam a választ a kérdésemre, a digitizer olyan anyagból van (többrétegű talán?), amelyik a melegítésnél sem esik szét, tehát pókhálósan is egyben marad, leszedhető széthullás nélkül...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #2459 Dátum: 2013, 06 26, 09:36:04 »
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #2460 Dátum: 2013, 06 26, 10:06:22 »
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető csonak

« Reply #2461 Dátum: 2013, 06 26, 10:39:25 »
Sziasztok
Letöltöttem a note ra ezt a Printershare progit, nyomtatnék, de ez a hibaüzenetet kapom"internal error-null"
Tudtok segíteni?
Elöre is köszönöm

movie

• Vendég
« Reply #2462 Dátum: 2013, 06 26, 12:49:14 »
Aha, a másodiknál megkaptam a választ a kérdésemre, a digitizer olyan anyagból van (többrétegű talán?), amelyik a melegítésnél sem esik szét, tehát pókhálósan is egyben marad, leszedhető széthullás nélkül...

Szerintem az iphone-on kivul minden telefonnak biztonsagi uvege van es nem szilankosan torik. Max ha nagyon nagyot kap.
De utalom az iphone kijelzo cseret. Atomjaira kell szedni a telefont hozza,es  censored ra vagja a kezed kozben. Csak gratulalni tudok az illetonek aki ezt kitalalta,es el is fogadta a gyartasat.

rstwingo

• Vendég
« Reply #2463 Dátum: 2013, 06 26, 14:33:15 »
Sziasztok
Letöltöttem a note ra ezt a Printershare progit, nyomtatnék, de ez a hibaüzenetet kapom"internal error-null"
Tudtok segíteni?
Elöre is köszönöm

Azt nézd meg, hogy csatlakozva van-e a nyomtatóhoz, ha jól tudom zöld pöty jelzi a kapcsolatot ha élő

Nem elérhető csonak

« Reply #2464 Dátum: 2013, 06 26, 16:09:46 »
Azt nézd meg, hogy csatlakozva van-e a nyomtatóhoz, ha jól tudom zöld pöty jelzi a kapcsolatot ha élő
ELkezdi a munkát a nyomtatóval, de aztán mindig ez az üzenet érkezik. Melleseleg zöld!

Nem elérhető csonak

« Reply #2465 Dátum: 2013, 06 26, 16:11:17 »
ELkezdi a munkát a nyomtatóval, de aztán mindig ez az üzenet érkezik. Melleseleg zöld!
JA, és utána kinyom nekem egy üres lapot.

Nem elérhető Petaj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #2466 Dátum: 2013, 06 26, 17:47:17 »
Sziasztok!
kb 1 hete nem tudok letöltött szoftvert telepíteni. Előtte tudtam. Semmit nem állítottam el (tudatosan). A "telepítés" gomb érintésre nem reagál, csak ha olyat telepítek ami már megvan. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj?
Előre is thx.

Tapatalk 4-gyel, GT-N7105-ről.

rstwingo

• Vendég
« Reply #2467 Dátum: 2013, 06 26, 18:58:19 »
JA, és utána kinyom nekem egy üres lapot.

Érdekes egy jelenség
Nálam bármivel próbálkozom, simán kinyomtatja, valami ott a kapcsolattal lesz szerintem

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #2468 Dátum: 2013, 06 26, 23:16:05 »
Sziasztok!
Lenne 1  jelenség:
adott egy honlapon linkelt ".ns2" skin fájl egy navigációhoz.A Chrome-al indítva a letöltést
nbl kiterjesztéssel töltődik le, Opera minivel indítva zip-ként tölti le, a gyári böngésző
 pedig txt-ként tölti.Egyikkel sem jön megfelelően.
Van tippetek, be lehet ezt állítani valahogy, hogy a megfelelő formátumban töltődjön le?
Köszönöm

rstwingo

• Vendég
« Reply #2469 Dátum: 2013, 06 27, 06:24:32 »
Sziasztok!
Lenne 1  jelenség:
adott egy honlapon linkelt ".ns2" skin fájl egy navigációhoz.A Chrome-al indítva a letöltést
nbl kiterjesztéssel töltődik le, Opera minivel indítva zip-ként tölti le, a gyári böngésző
 pedig txt-ként tölti.Egyikkel sem jön megfelelően.
Van tippetek, be lehet ezt állítani valahogy, hogy a megfelelő formátumban töltődjön le?
Köszönöm

Mikor feldobja a választó ablakot, hogy hova szeretnéd tölteni, na ott be lehet állítani hogy eredetibe töltse le a fájlt
de ha az oprera mini így tölti le xxx.ns2.zip akkor csak egyszerűen töröld a végéről a .zip részt és már használhatod is

Nem elérhető gyuri57

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S5 S4
« Reply #2470 Dátum: 2013, 06 27, 07:36:35 »
Üdv

Erre a romra Android Revolution HD 18,0 felrakhatom ezt a telefonbeszélgetés rögzítő programot,SecPhone_CallAutoRecord_XXDMB5.
Köszi előre is a választ

rstwingo

• Vendég
« Reply #2471 Dátum: 2013, 06 27, 08:28:23 »
Üdv

Erre a romra Android Revolution HD 18,0 felrakhatom ezt a telefonbeszélgetés rögzítő programot,SecPhone_CallAutoRecord_XXDMB5.
Köszi előre is a választ

Fel, nem igazán rom függő

Nem elérhető KTibxx

« Reply #2472 Dátum: 2013, 06 27, 08:58:58 »
Mikor feldobja a választó ablakot, hogy hova szeretnéd tölteni, na ott be lehet állítani hogy eredetibe töltse le a fájlt
de ha az oprera mini így tölti le xxx.ns2.zip akkor csak egyszerűen töröld a végéről a .zip részt és már használhatod is
Köszönöm, de max az opera mini kérdez rá a mentés helyére (sd kártyára pl
Csak a download mappát hozza fel, vagy a belső mappákba menthetek), és xxx.zip- ként jön le.Többi böngészőm nem kérdezi ,hogy hova , csak a download mappába megy minden, így nem ajánl fel olyat sem,hogy eredeti letöltése vagy hasonló... :'(

rstwingo

• Vendég
« Reply #2473 Dátum: 2013, 06 27, 09:24:36 »
Köszönöm, de max az opera mini kérdez rá a mentés helyére (sd kártyára pl
Csak a download mappát hozza fel, vagy a belső mappákba menthetek), és xxx.zip- ként jön le.Többi böngészőm nem kérdezi ,hogy hova , csak a download mappába megy minden, így nem ajánl fel olyat sem,hogy eredeti letöltése vagy hasonló... :'(

Ja hogy Te a telefonon töltögetel, azt nem írtad, azt hittem a PC-re érted
ÉS ha a zipet átnevezed ns2-re, akkor mit csinál

Nem elérhető KTibxx

« Reply #2474 Dátum: 2013, 06 27, 09:36:21 »
Ja hogy Te a telefonon töltögetel, azt nem írtad, azt hittem a PC-re érted
ÉS ha a zipet átnevezed ns2-re, akkor mit csinál
Neeem, természetesen a Note2-n csinálom.
Ne neveztem még át, mert elsősorban az érdekelt,hogy valami, akár regisztri módosítással
lehet é módosítani a gyári böngészőnél a mentés helyét (ne csak annyit, hogy sd vagy készülék download mappája)
illetve, hogy eredeti fájl letöltése lehetséges e alapból. Ezzel teljes lenne az örömöm  ;)