Elhiszem én, hogy le lehet szedni (bár szeretnék egy pókhálósra tört digitizer cseréjéről egy hasonló videot látni), csak olyan darabokat leszedni, ami nem ér ki a széléig, ahol meg lehetne feszíteni, azt nem tudom elképzelni, hogy a kijelző megsértése nélkül hogyan lehet megoldani.
Na meg nem vagyok tisztában az AMOLED kijelző felületének sérülékenységével sem. Annyit tudok, hogy SOKKAL vékonyabb, mint a sima LCD, ami elég könnyen törik.
Nagyon vekony pengevel,es baromi lassan,szinte szilankonkent kell haladni. Es fontos hogy a delikvens ne a kijelzo kozepet nyomja mint a marha amikor feszegeti,hanem a szeleinel kizarolagosan. Es normalisan fel kell melegiteni,mert ha nem akkor szivas van. Termeszetesen kozben ujra lehul, ezert folyamatosan kell az adott szakaszt melegen tartani. Ha ez megvan akkor egy nagyon alapos alkoholos tisztitas jon, hogy a maradek ragaszto is eltunjon,illetve a por,es egyeb szennyezodesek sem tesznek jot az osszeszereleskor.
Csinalok majd egy videot, de most baromi sok a melom,es nem sok idom van vele foglalkozni. De elobb utobb kesz lesz
Addig is itt egy video a note2 kijelzojenek profi szetszerelesere: