KIES-t még mindig nem próbáltam,lévén,hogy a win7 felismer....egy darabig. Aztán számomra érthetetlen okból, újra nem. De ha újra lejátszom a fenti linken leírt driver-frissítést, újra látja...Érdekes. Nem értm,miért nem egyzi meg teljesen.
Más. Nem tudom, tudtátok e,hogy a Google Maps-nek van már van offline elérhető alakja is.Csakhogy...
Valamiért Magyarországon nem elérhető. találtam egy leírást,hogy lehet ezt áthidalni, de nekem nem sikerült. Viszont ami minden alkalommal sikerül: Átmész mondjuk romániára,ahol érdekes módon, elérhető az "Legyen elérhető offline" mód... Ha Magyrországon zoomolsz területet,piros marad a keret,előbb a "Túl nagy terület, nagyítsd" felirattal,majd mikor jó a méret "A megjelölt területre nincs elérhető offline térkép"-pel. Namármost,ha Romániából lementesz egy szeletet, mondjuk a határ mentén,ahol már engedi, ha utána azonnal áthuzgálod magad Budapest fölé, menthető méretre nagyítasz,megjelenik a piros helyett a türkíz keret, ill. a "Kész" gomb a jobb felső sarokban,amire ha ráklikkelsz,lementi neked Budapestet, par example, olyan 50-60 MB méretben . És onnan kezdve térképen keresgélhetsz offline is. A navigálás már más tál tészta. Ha offline beírsz (hangot offline nem ismerte fel) egy bp-i címet, és mondjuk a GPS be van kapcsolva,megtalálja az aktuális térkép-pozíciódat, viszont kiírja,hogy "Útvonaltervek betöltése" ,és nekem még nem volt elég szabad időm végigvárni... Szóval a térkép megvan, te is rajta, csak az úticélhoz nem akar elvinni...Érdekes. Lehet próbálkozni. És reméljük,előbbutóbb meglesz az offline navigáció is. Elvégre konkurencia van,pl a Nokiánál...