0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Bocsika, de valami gebasz van! Már harmadszor rakom fel a ROM-ot. Az alap simán felmegy, de ha bármelyik 25, 50, 75, 100-os update-et felteszem, akkor végtelen android felirat fogad az újraindulás után!? Pedig nagyon vártam a nagy lock időjárást! Mit hibázok?
Javítva rögtön. Én hibáztam. Az előző Rom % - os zipjeit raktam fel. A 75 % - os már okés. És most cserélem őket. Sorry
Nem tesz semmit! Szólj, ha rendben!
Próbáld még egyser lécci letölteni.
Így már elindult. Köszönjük.
Rendben ( én is így jártam mint ti másodszor, mikor fórumos linkről teszteltem )Nekem most ez a kedvenc hátterem amikor átlátszón használom. You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon kössz az új lehetőséget!!! Az v5.0-ról v5.1-re való frisssítésnél muszáj wipe-olni mindent. Olyan jól belaktam az előző verziót.Kössz
Remek a rom, hamarosan letöltöm az átlátszó hátteret, aztán nyomkodás hajnalig. Egy gondom van: az Internetszinkronizálás megáll gapps hibával. Nem férek hozzá a könyvjelzőkhöz. Valaki valami gyógyír ra? Köszi Artu, főleg az átlátszó hátteret!:-)
Nálam csak a gmail névjegyzék játszik. Csak azt használom, és okés. És az asztali könyvjelzőimet használom telón is. Próbálj az alk fiókban Cache törléssel pl.
Ha a PC-n Firefox es a telefonon opera akkor at tudom hozni a konyvjelzoket a Fireroxbol? Küldve az én GT-I9300-emről Tapatalk használatával.
Én is az asztali könyvjelzőit használom mobilon. Ehez az Internetszinkronizálás szükséges, ami hibával leáll cache törlés után is, ezért nincsenek könyvjelzőim. Felrakom újra a romot, hátha az rendberakja. Hacsak nincs valakinek ötlete a probléma orvoslására.
Sziasztok!Feltettem ezt az R2D2 Custom Mix v5.1 XXELKC JB 4.1.2 ( Dec.9 ) romot tesóm I9300-as kütyüjére.Feltettem az updatet is.Szeretnék érdeklődni. Multiwindows-t nem tudom szerkeszteni.Mi a teendőm?Üdv.:C.
Köszönöm a kedves segítségeteket...Probléma megoldva...
Van hozzá egy app. MWC . Ott .
Egyébként jópofa rom, lehetne változatosabb a csengőhang választék...Note-ra írtak egy olyan javítást ami beforgatja a TW-t, itt nics olyan cwm-ből telepíthető javítás?
En ezt nem vagom :-) De mivel ez nem az a topik es nehogy gond legyen leirja nekem valaki ,h megy ez az asztali a Pc.n es ,h szinkronizalom a telefonra es onnan ,h nyitom meg? Thx!Küldve az én GT-I9300-emről Tapatalk használatával.
Köszi.Minek ezer db hang bele ? Az én véleményem, hogy mindenki úgyis egyedi, a saját hangjait használja. Bele rakhatnék 300 db - ot is, és lehet egyik sem tetszene senkinek.