Örömmel olvasom R2D2, hogy az S3-ad megúszta a fürdőzést és nem dobta be a kulcsot!
Kipróbáltam a v4.2-t, de a v4.1-ben lévő animációk, zárképernyő, launcher beállítás és crt off számomra közelebb áll, így azt használom továbbra is nagy megelégedéssel, amit ezúton ismét köszönök!
Tudom, hogy ez nem kívánság műsor, de a topicban annyi embernek tettél már a kedvére, hogy bátorkodom én is pár dolgot kérdezni és kérni a
v4.1-gyel kapcsolatban, ha belefér a szabadidődbe:
1.) Aku merüléskor van ebben a ROM-ban figyelmeztető hang? Ha igen, akkor hol lelem, hogy aktiválhassam? Ha nincs, akkor hogyan varázsolhatok bele, mert ma kikapcsolt a telefonom úgy, hogy nem vettem észre.
2.) Az R2D2 Ultra Pack-ból fel tudom tenni csak ezt a két tételt (Note2 Gallery, Bravia Engine) valahogy? Esetleg az első háromból (Note2 Gallery, Note2 Kamera, Bravia Engine) tudnál egy-egy cwm-es zipet csinálni külön?
3.) A zenelejátszó widget teljesen átlátszó hátterét meg lehet valahogy változtatni? Nekem az is jó, ha a gyári zenelejátszó widget-et vissza tudom pakolni egy apk-ból vagy cwm-es zipből. Ezt lehet? Ha igen, akkor le tudom valahonnan tölteni?
A fentieken túl én úgy gondolom, hogy megtaláltam a nekem megfelelő ROM-ot és örülök, hogy megosztottad velünk!
Még egy, ami hiányzik talán belőle: nem találom a "Donate", "Buy Now" gombokat
Előre is köszönöm válaszod!
Bye, Fifi