Tényleg nehogy megsértődj!!! A rom szuper mint mindig!!! KÖSZÖNJÜK, de személy szerint én biztosan!
Azért kérdeztem, mert emlékszem még az S1-es időkből, hogy ugyanaz a rom két különböző telefonon más hibát produkált. Gondoltam nálam van valami bibi.
Dehogy sértődök. Akik használják itt, tudják hogy egy kipucolt, optimalizált Rom. Én magamnak még tovább pucolom. Szinkonapp / sallangmentes, kiherélt. Ma feltolom az egész Romot, minden appal ( szeméttel számora ) tele, és akinek bármi hiányzik, hiányol valamit, annak ajánlom azt, és abban minden működik. A Romot saját száj ízre optimalizálom, pucolom ki, hogy sok-sok szinkronapp / Kies / Shared App ne fusson, zavarjon be a háttérbe.
Időjárás a lockscreenre megoldás a Reply #146 - ben van. Sajna azt sem értem, miért kell egy napocska, vagy felhők egy záró képernyőre. Nekem van egy appom, amivel ha érdekel, megnézem az időjárás dolgokat, elolvasom ha érdekel milyen idő lesz holnap, de hogy óránként / 4 óránként nézzem a kijelzőmön milyen az idő, nem látom értelmét. Ha kinézek az ablakon, akkor kapom a valós képet. Dehát mindenki másképp látja / nézi ezeket a dolgokat. A lényeg töltöm felfele a Full Romot, ha valakit érdekel. visszarakva minden. Appok, / kiszedett System dolgok...