0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
nem tom miért nem megyen vele,de nekem mindegy nálam csak siyah jöhet szóba,mindent tud,söt még többet is,aksi is okés, más kernel nálam szóba sem jöhet,
Több lesz. Megpakolva 300 körül ( Note2 kamcsi / Gallery / Bravia / Popup browser ) ilyenekkel.
mikor?
Ma
oks,darkyt már irtottam is.
Próbálok épp összerakni valami kellemes animációt. ( ha gondolod feltolom így valahova. Most nagyon extrém az animáció ! )
csak nyugiba,még van 3 napom ithol
Sziasztok!Szeretnék kérni egy telpitési utmutatót kezdöknek.Nem szeretném elrontani a telepitést de viszont nagyon tetszik ez a rom.Rootolt az s3 .Kérlek segitsetek jelenleg Omega van fent kérdés hogy arra telepithetö e vagy tegyek fel gyàri romot.Köszönöm elöre is válaszotokat.Üdv
Szia ! Egyszerűen SD re másol, CWM - be lépsz, wipe : Cache / System Data / Advanced : Wipe Dalvik Cache , esetleg Battery Stats / Instal zip, majd telepít. MInt az Omegát.
artu ,ezt nem lehet belemokolni? nekem nagyon tetszik,vess már rá 1 pillantást. köcce.You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
Basszus!!! Ez tényleg ROHADT JÓ!!!Artu! Tudnal varázsolni még egy nagyot?
artu ,ezt nem lehet belemokolni? nekem nagyon tetszik,vess már rá 1 pillantást. köcce.
uram nem kellet volna kitalálnom azt a lockot? ma se rom olunk? pedig már darkyt is irtottam, fox az marad,mert az tuti jó.
Mindenképpen mindjárt kész. Azt csak jövő hétre ígérem, mert ahogy nézem xml satöbbi átírás. A gépem már Csömörön van, mert rendszer újrahúzás lesz. Most már elég winrar, TC a maradékhoz, nem kell Apk.tools sem.
De megcsinálom
várjuk szerettetel és örülök(lünk) mert az nagyon barasz,aztán élöben meg tudja fene, de igy vidin nagyonbejövös.
Changelog az 1 hsz ben. Pici teszt majd , és feltöltés.