0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én se akarnék wipe-ot. Akkor a v9.0 tesztre mehet egyből?Tapatalked from SGS3
Sztem ez nem kell ide . Köszönöm ! R2D2
Megy bizony nem is akár hogy :-D2 dolog csak:-Böngészőből kilépve újra be kell jelentkezni a gmail accountba browseren belül.-Újraindítását követően a GooglePlay Zene automatikusan elindul.Net sebesség újra a régi. Nem tudom mit csináltál vele de Te egy zseni vagy R2D2 :-DKöszi újra a remek romot és a munkád.Big RESPECT!Tapatalked from SGS3
Nem hinném, de itt a full build.propTapatalked from SGS3
kérlrk segitsetek aki tud és él és mozog.előre is köszi.Szóval elszállt az imeim volt egy nitrality program efs mentésem de magát aprogramot nem lehetett telepiten iamivel vissza tudttam volna állitani.aztán hozzákezdtem rosszalkodni a rootex-ben de nem sikerült.Gyorsan odin 3 fájlos xxemc2.de be sem bootol.mit tegyek segitsetek akár privátban is .helpppppppppp
Mi az a nitrality program? Ha volt efs mentésed az hol van? Sikerült a 3 fàjlos odinnal frissíteni es utana nem bootol be, ha jol értem? Első körben egy hivatalos gyári romot próbálj meg odinnal. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Akkor a 9.0-ás 4.2.2-es vagy nem? Az omega-t akarnám lecserélni mert mostanában kezd beakadni, ez a rom viszont korábban is jó volt.
A v9.0 4.1.2-es MG6. Csak ajánlani tudom. Megéri váltani ez egy remek magyar rom.Tapatalked from SGS3
omegárol meg mindenképp,annál xarabb rom nincs gs3 ra
Hogy simán az kétséges. A 4.2.2 mappa szerkezete más. Egy 0-s mappát kreál és abba rak mindent.Másodszor, ha a 4.2.2 basebandja mg4 vagy a fölötti akkor onnan visszafelé flashelve fake emai számot fog generálni.Tapatalked from SGS3
azt próbáltam repart pittel de úgy sem bootol be.kész vagyok.
Próbálkozz ezzel : You are not allowed to view links. Register or Login jelszó: android-forum.huPIT > pitBOOTLOADER>BOOTLOADERPDA > CODECSC > CSCPHONE>MODEMRepart pipa !
ok.Nagyon köszi.este tudom csak megpróbálni.mert eljöttünk otthonról a pici lányommal.2 órát aludttam a VAS miatt.Viszont azt szeretném kérdezni hogy efs mappa nélkül hogy állitom helyre az imei-t?van efs mentésem de egyik visszállitó program sem fogadja el.talán ha visszarakom ezt a gyári romot amit linkeltél.akkor tudom telepiteni azt az alkalmazást amivel annak idején mentettem.You are not allowed to view links. Register or Login.....Ő lenne az.
Előbb legyél ott, hogy felrakod. A remény hal meg utoljára alapon, lehet semmit nem kell "bohóckodj" az imei - el. Rakd fel, és majd meglátod mi történik..