2024, 11 28, 04:55:45

Szerző Téma: [ROM] : R2D2 MIX v9.0 ( 2013.08.20 )  (Megtekintve 126585 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
Re: ONLINE : [ROM] ZSEMC1 R2D2 Custom Mix v8.2 ( 03.31)
« Reply #2125 Dátum: 2013, 04 11, 21:21:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Artu láttad a Goa 6.2 Kriskelotjemával?
Igen. Az is lesz majd  :)
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Huawei Mate 9
  • PDA ROM: MHA-L29C432B156
« Reply #2126 Dátum: 2013, 04 11, 22:32:41 »
Mivel rég volt, hát most ez jön. Mivel 3Minit nincs fejlesztve, nem szeretnék egyre több hibát a Romban ( Lock, Lock Weather , CRT , Telefonos opciók ) stb... Úgy döntöttem, most egy régi szokás szerint, nem R2 Settingses Rom következik. Sima, régi hagyományos 23 Togglés. Sok-sok témázhatósággal. Megértést köszönöm. Lesz majd J Kay is, minden, de most egy "Sima" régi R2 Rom jön :-) XXEMC3  :)
Sziasztok!

Mivel ma a Jkay-nek álltunk neki először, ezért az el is készült..:)
Lite verzió nem lesz belőle, mert már elég kevés a tárhelyem, szóval ez a rom tele van a szokásos gyári cuccal.
Majd mindenki törölje ami neki nem kell..:)

R2D2 Custom Mix v8.5 JKay XXEMC3

Hamarosan  :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2127 Dátum: 2013, 04 11, 22:55:53 »
Nem egészen itt vagyok most (még) de jkay miatt lehet jövök r2re. de lenne egy kérdésem a netes videókért mi felelhet egy romban? Jelenleg az a problémám a fent lévővel hogy se böngészőből se videolejátszo apk-val nem hajlando lejátszani egy netes videot sem.( legyen az jutub,inda, vimeo bármi). Már kipróbáltam mindent a telora felmásolt videokat elindítja de metről semmit. Egyszerű a válasza mindig a video nem megnyithato a video nem elérhető... de már olyat is próbáltam amit eddig tuti megnyitott... az élőadások se mennek-.- Próbáltam érdeklődni a romom itteni topikjában de nem nagyon pörög ott az élet. A kérdés is csak azért lényeg mert szeretem ezen dolgok nyitját megfejteni mint kidobni és lecserélni (főleg lustaságból:D). De ha nem tudok rájöni vagy vmi alapvető gond van a rommal akkor csere lesz és ígyis úgyis ez lesz;)

Nem elérhető atomprof

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy note 10.1, Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: Omega v7
« Reply #2128 Dátum: 2013, 04 11, 23:13:13 »
Sziasztok!

ha valaki tudja fejből mi annak a proginak a neve, ami megmutatja, hogy melyik program kapcsolja be csak úgy a kijelzőt. Már visszaolvastam egy csomót, de nem találom. Lehet elsiklottam felette.
Előre is köszönöm,
   Atomprof

Nem elérhető Steve850

• Navigáció / Navigation: S5 G901F
  • PDA: Samsung S5
  • PDA ROM: [XXU1ANK5] SimpleGX ROM v1.1.1
« Reply #2129 Dátum: 2013, 04 12, 00:01:24 »
Nem egészen itt vagyok most (még) de jkay miatt lehet jövök r2re. de lenne egy kérdésem a netes videókért mi felelhet egy romban? Jelenleg az a problémám a fent lévővel hogy se böngészőből se videolejátszo apk-val nem hajlando lejátszani egy netes videot sem.( legyen az jutub,inda, vimeo bármi). Már kipróbáltam mindent a telora felmásolt videokat elindítja de metről semmit. Egyszerű a válasza mindig a video nem megnyithato a video nem elérhető... de már olyat is próbáltam amit eddig tuti megnyitott... az élőadások se mennek-.- Próbáltam érdeklődni a romom itteni topikjában de nem nagyon pörög ott az élet. A kérdés is csak azért lényeg mert szeretem ezen dolgok nyitját megfejteni mint kidobni és lecserélni (főleg lustaságból:D). De ha nem tudok rájöni vagy vmi alapvető gond van a rommal akkor csere lesz és ígyis úgyis ez lesz;)

Biztos van szakavatottabb válaszadó, de szerintem, ha felrakod az Adobe Flashplayer-t, és vagy a gyári, vagy pl. a BoatBrowser-t használod, akkor mennek ezek a lejátszások. De például a Chrome-on nem műkszik a dolog!

szizso

• Vendég
« Reply #2130 Dátum: 2013, 04 12, 02:10:10 »
Szizso is majd megossza az övét, úgyhogy lesz majd választék.  :ok:
megszületett/ha +igértem :)/
értesítés text is kék, és a csuszkák is. ne rakd fel 8.2_8.3_8.4-re mert bootloop-ba ragad vagy a settings összeomlik!
UI:ha másra akarod rakni, akkor töröld a zip-ből ezt /resources.arsc/.

szizso

• Vendég
« Reply #2131 Dátum: 2013, 04 12, 02:44:39 »
nem tudok aludni  :(
találtam az xda-n 1 mod-ot amiből kiszedtem a secphone és a seccontacts apk-t.
kicsit R2D2-sítom, ha kész felteszem.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: ONLINE : [ROM] ZSEMC1 R2D2 Custom Mix v8.2 ( 03.31)
« Reply #2132 Dátum: 2013, 04 12, 06:11:39 »
Biztos van szakavatottabb válaszadó, de szerintem, ha felrakod az Adobe Flashplayer-t, és vagy a gyári, vagy pl. a BoatBrowser-t használod, akkor mennek ezek a lejátszások. De például a Chrome-on nem műkszik a dolog!
Jutub es inda eddig se hasznalt flash playert meg akkor azt is irna hogy flash player hiany es megse jelenne a lejatszo felulet:) meg a jutub a sajat playrkl leszedheto apk-val se megy.. mas reszt meg fent van a flash player de gyari bongeszovel se indulnak. :(
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető Steve850

Re: Re: ONLINE : [ROM] ZSEMC1 R2D2 Custom Mix v8.2 ( 03.31)
« Reply #2133 Dátum: 2013, 04 12, 08:48:30 »
Jutub es inda eddig se hasznalt flash playert meg akkor azt is irna hogy flash player hiany es megse jelenne a lejatszo felulet:) meg a jutub a sajat playrkl leszedheto apk-val se megy.. mas reszt meg fent van a flash player de gyari bongeszovel se indulnak. :(

Ha nem hiszed, járj utána, de mind a youtube, mind az indavideo, bizony KIZÁRÓLAG flash-el dolgozik, már egy jó ideje!
 Az androidnál, szemben a PC-vel nem írja ki, hogy töltsd le a flashplayer-t, csak ha nincs, akkor nem tudja használni. Ráadásul, ha fent is van a flash, akkor is még a böngészőben is engedélyezni, illetve tiltani lehet, már amelyikben, hogy használja e, vagy sem! Mivel tegnap este raktam fel éppen egy új ROM-ot, ezért még ki is próbáltam ezt a dolgot. Ha mégsem megy nálad, akkor más gond is van!

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: Re: ONLINE : [ROM] ZSEMC1 R2D2 Custom Mix v8.2 ( 03.31)
« Reply #2134 Dátum: 2013, 04 12, 10:10:25 »
Ha nem hiszed, járj utána, de mind a youtube, mind az indavideo, bizony KIZÁRÓLAG flash-el dolgozik, már egy jó ideje!
 Az androidnál, szemben a PC-vel nem írja ki, hogy töltsd le a flashplayer-t, csak ha nincs, akkor nem tudja használni. Ráadásul, ha fent is van a flash, akkor is még a böngészőben is engedélyezni, illetve tiltani lehet, már amelyikben, hogy használja e, vagy sem! Mivel tegnap este raktam fel éppen egy új ROM-ot, ezért még ki is próbáltam ezt a dolgot. Ha mégsem megy nálad, akkor más gond is van!
Szerintem nézz utána a dolgoknak. Flashplayer nélkül is mennie kell böngészőből a youtubenak. Flashplayer 4.1 androidot hivatalosan nem is támogat. A play áruházból letöltött app meg pláne lejátssza.  Itt a rom lesz hibás.

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Steve850

Re: Re: Re: ONLINE : [ROM] ZSEMC1 R2D2 Custom Mix v8.2 ( 03.31)
« Reply #2135 Dátum: 2013, 04 12, 10:40:44 »
Szerintem nézz utána a dolgoknak. Flashplayer nélkül is mennie kell böngészőből a youtubenak. Flashplayer 4.1 androidot hivatalosan nem is támogat. A play áruházból letöltött app meg pláne lejátssza.  Itt a rom lesz hibás.

A káosz valóban igaz, mert itt a fórumon is volt szó arról, hogy hivatalosan a 4.1 alatt nem támogatott a Flash, ezzel együtt, a Chrome nem valóban nem támogatja, a Firefox igen! Mindkettő google szoftver!? Na erre kell gombot varni! Flash nélkül, pedig legalábbis nekem, soha nem ment a youtube! Csak a saját apk-jával lehetett nélküle a youtube-ról bármit lejátszani! De persze az is lehet, hogy az eddigi összes ROM hibás volt??! :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Re: ONLINE : [ROM] ZSEMC1 R2D2 Custom Mix v8.2 ( 03.31)
« Reply #2136 Dátum: 2013, 04 12, 11:02:00 »
A káosz valóban igaz, mert itt a fórumon is volt szó arról, hogy hivatalosan a 4.1 alatt nem támogatott a Flash, ezzel együtt, a Chrome nem valóban nem támogatja, a Firefox igen! Mindkettő google szoftver!? Na erre kell gombot varni! Flash nélkül, pedig legalábbis nekem, soha nem ment a youtube! Csak a saját apk-jával lehetett nélküle a youtube-ról bármit lejátszani! De persze az is lehet, hogy az eddigi összes ROM hibás volt??! :D
Felraktam cmet es flash nelkul chrommal megy a youtube... meg az inda video is;) ez volt a memokartyan majd otthon felrakok masikat is:D a youtuba amugy meg sajat lejatszo feluletet hasznal sose kellet hozza flash player probald ki gep elott is torold a flash playert es meglatod menni fog. Es amugy a telefon 8s kiirja ha valamihez flash playerre lenne szuksege a gyari es chrome bongeszo is:) arrol nem is beszelve hogy a mozzilanak koze sincs a googlehoz es ugye a mozzila a firafox gyartoja;)

Nem elérhető Steve850

Re: Re: Re: Re: ONLINE : [ROM] ZSEMC1 R2D2 Custom Mix v8.2 ( 03.31)
« Reply #2137 Dátum: 2013, 04 12, 11:19:32 »
Felraktam cmet es flash nelkul chrommal megy a youtube... meg az inda video is;) ez volt a memokartyan majd otthon felrakok masikat is:D a youtuba amugy meg sajat lejatszo feluletet hasznal sose kellet hozza flash player probald ki gep elott is torold a flash playert es meglatod menni fog. Es amugy a telefon 8s kiirja ha valamihez flash playerre lenne szuksege a gyari es chrome bongeszo is:) arrol nem is beszelve hogy a mozzilanak koze sincs a googlehoz es ugye a mozzila a firafox gyartoja;)

Akkor mi volt a probléma??? Ha egyszer minden megy! :ok:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: ONLINE : [ROM] ZSEMC1 R2D2 Custom Mix v8.2 ( 03.31)
« Reply #2138 Dátum: 2013, 04 12, 11:36:57 »
Akkor mi volt a probléma??? Ha egyszer minden megy! :ok:
Nem tudom valszeg a chaos rom volt a baki most cm10.1 el franko melo utan otthon feltolom ezt a romot csak ahoz lekoll tolteni meg toltore kene rakni a telot:) itt csak azert kerdeztem mint irtam is mert a rom sajat topikjaban nem jott valasz es itt sok okos ember szokott lenni gondoltam rakerdek mk lrhet a hiba mert szeretek ilyenekben okosodni es megoldani a gondot...:) de igy hogy rom csere utan jo mar tuti hogy vmi az elozovel volt:)

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Huawei Mate 9
  • PDA ROM: MHA-L29C432B156
« Reply #2139 Dátum: 2013, 04 12, 12:22:16 »
Sziasztok

Felfedeztem egy hibát a romban. Sajnos 2x van benne a superuser apk. Vagyis egy supersu és egy superuser apk. Aki már letöltötte kérem törölje a superuser.apk-t. Azért azt mert ez régebbi mint a másik.
Én most törlöm a tárhelyről javitom a hibát és ujra felteszem.
Bocsi a figyelmetlenségért

Ui. R2 törli majd a linket tartalmazó hszt.

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #2140 Dátum: 2013, 04 12, 16:17:44 »
Sziasztok!

Mivel ma a Jkay-nek álltunk neki először, ezért az el is készült..:)
Lite verzió nem lesz belőle, mert már elég kevés a tárhelyem, szóval ez a rom tele van a szokásos gyári cuccal.
Majd mindenki törölje ami neki nem kell..:)

R2D2 Custom Mix v8.5 JKay XXEMC3

Hamarosan  :)

ARTU Papi es Pongi

kerlek szepen legyen mar egy lite verzio is! en mindig kiszanalom a folos dolgokat,de en soha nem tudtam 600mb ala menni! a 8.4 pedig 435mb volt! tehat biztos benne hagyok sok szart,hagyok rajta! ujra visszaraktam egyebkent a 8.4 lite-ot es kezdek baratkozni jkay-el! tehat kerlek titeket legyen egy lite verzio is!
nagyon koszonom!

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
« Reply #2141 Dátum: 2013, 04 12, 16:39:05 »
ARTU Papi es Pongi

kerlek szepen legyen mar egy lite verzio is! en mindig kiszanalom a folos dolgokat,de en soha nem tudtam 600mb ala menni! a 8.4 pedig 435mb volt! tehat biztos benne hagyok sok szart,hagyok rajta! ujra visszaraktam egyebkent a 8.4 lite-ot es kezdek baratkozni jkay-el! tehat kerlek titeket legyen egy lite verzio is!
nagyon koszonom!
Papi ! Én úgy gondolom, hogy mindenki tanulja meg picit kipucolni a system appot, illetve a systemet. Pár dolgot leírok rögtön, és mellékelem, az általam kiszedett 90 db app listáját is. Ezek kiszedésével használta mindenki eddig a Lite verziót. Hiányzott valami ? Na ennyi sz @ r van benne ami nem kell  :D

Rögtön még pár dolgot összeszedek ebbe a hsz - be. Azok mind kiszedhetőek lesznek már asztalon a Romból. Tényleg csak párat írok, hisz sokkal tovább pucolható, de ebbe nem mennék bele. Nekem 260 MB ami az asztalon van.  :D

Mindenki mindent a saját felelősségére töröl !   :)

Továbbá egy link, hogy mi miért felel ... You are not allowed to view links. Register or Login

Továbbá ajánlom eme alkalmazás megismerését, vizsgálgatását : You are not allowed to view links. Register or Login  SystemCleanup Óvatosan !!!! :)
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
« Reply #2142 Dátum: 2013, 04 12, 17:10:23 »

R2D2_Custom_Mix_v8.5_JKay.zip

Phone : XXEMC3
Modem : XXEMB6
CSC  :  NEEMC1 ( Észak EU országok. CSC t nem raktam alap XEH - re, mert van magyar aki Németországban, ausztriában stb használja )

Kernel : Hacked Stock ( mindenki azt használ amit akar )

S4 híváshangok
Seeder a Romban
Új Play Store 4.0.25 a Romban
Új JKay : 14.93.3

Más szerintem minden a  régi...Tweakek stb...

Letöltés : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #2143 Dátum: 2013, 04 12, 21:53:43 »
Papi!

Koszi a segitseget es az uj romot! holnap tolom is fel!
vigyazz magadra!

Nem elérhető kender

« Reply #2144 Dátum: 2013, 04 12, 23:23:36 »

R2D2_Custom_Mix_v8.5_JKay.zip

Phone : XXEMC3
Modem : XXEMB6
CSC  :  NEEMC1 ( Észak EU országok. CSC t nem raktam alap XEH - re, mert van magyar aki Németországban, ausztriában stb használja )

Kernel : Hacked Stock ( mindenki azt használ amit akar )
S4 híváshangok
Seeder a Romban
Új Play Store 4.0.25 a Romban
Új JKay : 14.93.3

Más szerintem minden a  régi...Tweakek stb...

Letöltés : You are not allowed to view links. Register or Login

8.4 Jkay-ra No Wipe-al mehet?

Nem elérhető Steve850

Re: Re: Re: Re: Re: ONLINE : [ROM] ZSEMC1 R2D2 Custom Mix v8.2 ( 03.31)
« Reply #2145 Dátum: 2013, 04 13, 00:27:34 »
Nem tudom valszeg a chaos rom volt a baki most cm10.1 el franko melo utan otthon feltolom ezt a romot csak ahoz lekoll tolteni meg toltore kene rakni a telot:) itt csak azert kerdeztem mint irtam is mert a rom sajat topikjaban nem jott valasz es itt sok okos ember szokott lenni gondoltam rakerdek mk lrhet a hiba mert szeretek ilyenekben okosodni es megoldani a gondot...:) de igy hogy rom csere utan jo mar tuti hogy vmi az elozovel volt:)

Bosszantott a dolog, ezért még egyszer utánajártam! Mindkettőnknek igaza van!
A pl. gyári böngészővel Flash felrakása nélkül, valóban lejátsza a youtube-ról a tartalmat, de csak akkor, ha a böngészőn nem "asztali nézetet" állítasz be! Ha mégis "asztali nézet" van beállítva, akkor már nem játsza le!
Ha nem állítasz be "asztali nézetet" akkor is, flash nélkül a nem youtube-os oldalon lévő flash tartalmat nem tudja lejátszani! Tehát ha nem csak a youtube-on akarod látni a flash tartalmakat, akkor bizony kell az a fránya flashplayer! Abban már nem vagyok teljesen biztos, mert most nem akarok megint Chrome-ot emiatt felrakni, de, ha jól emlékszem, akkor a Chrome-nál hiába rakom fel a flasht, az egyéb oldalakon akkor sem játsza le az ilyen tartalmakat! Ez utóbbiban nem vagyok teljesen biztos!?
A Mozilla meg a Google, valóban nem egy cég, viszont a Google a legnagyobb befektető a Mozillánál, legalábbis a Wikipedia szerint.
Na erre jutottam! ;)

Nem elérhető aron1994

• PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: XXUEMK8 4.3 + root
« Reply #2146 Dátum: 2013, 04 13, 09:15:14 »
A sima 8.5 mikorra várható? :)

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
« Reply #2147 Dátum: 2013, 04 13, 18:00:38 »
A sima 8.5 mikorra várható? :)
Hétfő szerintem. Most sok a dolog...

Nem elérhető aron1994

• PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: XXUEMK8 4.3 + root
« Reply #2148 Dátum: 2013, 04 13, 18:01:18 »
Hétfő szerintem. Most sok a dolog...
Oké! :taps:

szizso

• Vendég
« Reply #2149 Dátum: 2013, 04 13, 20:24:32 »
sziasztok
még 1 zip, vagyis 2
kék elsődleges,piros másodlagos,kék csuszkák,+ átlátszó