Nem tudom valszeg a chaos rom volt a baki most cm10.1 el franko melo utan otthon feltolom ezt a romot csak ahoz lekoll tolteni meg toltore kene rakni a telot:) itt csak azert kerdeztem mint irtam is mert a rom sajat topikjaban nem jott valasz es itt sok okos ember szokott lenni gondoltam rakerdek mk lrhet a hiba mert szeretek ilyenekben okosodni es megoldani a gondot... de igy hogy rom csere utan jo mar tuti hogy vmi az elozovel volt:)
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Bosszantott a dolog, ezért még egyszer utánajártam! Mindkettőnknek igaza van!
A pl. gyári böngészővel Flash felrakása nélkül, valóban lejátsza a youtube-ról a tartalmat, de csak akkor, ha a böngészőn nem "asztali nézetet" állítasz be! Ha mégis "asztali nézet" van beállítva, akkor már nem játsza le!
Ha nem állítasz be "asztali nézetet" akkor is, flash nélkül a nem youtube-os oldalon lévő flash tartalmat nem tudja lejátszani! Tehát ha nem csak a youtube-on akarod látni a flash tartalmakat, akkor bizony kell az a fránya flashplayer! Abban már nem vagyok teljesen biztos, mert most nem akarok megint Chrome-ot emiatt felrakni, de, ha jól emlékszem, akkor a Chrome-nál hiába rakom fel a flasht, az egyéb oldalakon akkor sem játsza le az ilyen tartalmakat! Ez utóbbiban nem vagyok teljesen biztos!?
A Mozilla meg a Google, valóban nem egy cég, viszont a Google a legnagyobb befektető a Mozillánál, legalábbis a Wikipedia szerint.
Na erre jutottam!