0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Lehet csak nálam van de a TW fc-zik :-Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Raktam bootanim.zip-et a system /media-ba, állítottam premissions-t de mégsem akar lefutni az animáció. Másik romban is ugyan ezt használtam ugyanígy ott ment. Ötlet? :-Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
SziaEzt telepítsd CWM-ből, utána működni fog a bootanimod.You are not allowed to view links. Register or Login
Hát ez megint nagyon jó lett, fáj is a szívem mivel egy Note2 lett az SGS3 utódja, remélem lesz neked is és akkor nem kell nélkülöznöm a főzeteidet.Mindenesetre nagyon köszönöm az eddigi munkátokat.
Nagyon jó a rom köszi szépen mindenki nevében.Artu, Pongi:Utólagos engedélyekkel raktam magamnak boot animációt és ratoltam a szokásos Kalagas mixed theme-t. Mégegyszer köszi a munkálatokat.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
You are not allowed to view links. Register or Loginbármelyik értesítési panel hátteret letölthetitek a fenti linkről, nem kell átnevezni, mert a 8.2-ben is a SystemUi-ban a back png felel érte.
Én a szeretett kutyám képét hordom mindig ott egyszerű szürke ikonokkal
Nekem is nagyon tetszik az új rom, gratulálok hozzá!!! Egy apró gondom van: indítás után kiírja, "a wssyncmlnps. leállt" Mi ez?
Köszönöm Papika ! Miért raktad fel telepítéskor az általam kiszedett sallangokat ? Mit hiányolsz anélkül ?
Csak figyelmetlen voltam! Köszi!
Sziasztok!Lefordítottam a GoA 5.2-t!Semmi módosítás, csak fordítás! Plusz a GoA Wetter widgetet is lefordítottam.You are not allowed to view links. Register or LoginUi.: A goatrip-res.apk-t nekem sem sikerült
Sziasztok!R2, megint kíváló ROM-ot tettél össze. Most már az akkuidőm is jó.Annyit szeretnék módosítani, hogy ami pl a beállítások alatt van háttér, azt feketére letudom cserélni valahogy? Csak mert az a pöttyözött háttér kicsit zavaró nekem.
Persze. Összedobok szívesen egy Zipet. Amúgy holnap update pár javítással. Még senki nem jelentette, de pl nálam vieófelvétel = FC .