tudom uncsi ,hogy mindig ezt hajtom erre,de jkay ban be lehet állitani,és müxik rendesen ,tárcsázó,névjegyzék. irtam már sokszor.
Bocsánat, de ugyan csak egyszer reagáltam rá, és lehet, hogy nem elég kimerítően, így most megteszem!
A Jkay, vagy az XposedApp féle megoldások, legalábbis számomra a következő szempontok miatt nem igazán jó megoldás:
1. Ha a névjegyzék állandóan a memóriában marad, akkor érdemes megnézni, hogy mennyit foglal, nem kevés!
2. Mindkét, vagy egyéb más alkalmás esetén is, csak bizonyos esetekig tudja a memóriába tartani, időnként, valószínűleg a kevés memória fennállásakor mégis bezárja, és újra lassan töltődik be.
3. Bootolás után első alkalommal szintén lassan nyílik meg.
4. Bosszant, hogy miért kell egy másik alkalmazást feltelepítenem azért, hogy egy alap funkció rendben működjön.
5. Ha az AOSP, AOKP, stb. megoldásoknál nem szükséges a memóriában tartás, akkor itt miért kell!
6. Ráadásul a külső alkalmazások, mint pl. az Exdialer is kevesebb memóriát fogyaszt, és nem kell a memóriában tartani, annak érdekében, hogy elviselhető gyorsasággal nyíljon, bár azért látszik annál is, hogy gyorsabb, ha a memóriában marad, persze amíg lehetséges! Az Exdialer nem tud az Exchage-en keresni, sajnos!
7. Tegnap találtam egy DW Contacts & Phone & Dialer nevű alaklmazást, ami még kevesebb memóriát fogyaszt, azonnal megnyílik, és tud keresni az Exchange-en is! Kicsit csicsás, de talán sikerül szolídabb kinézetre varázsolni!
Az egész amit leírtam az én szempontomból vizsgálja a dolgot! Lehet, hogy ez másoknak nem gond, de engem piszokul zavar!