0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Annyi kérdésem lenne még,hogy nekem jobban használhatóbb volt az előző verziókban lévő barnás árnyalatú naptár. Hogyan lehetne azt visszatenni? Van rá megoldás?
R2D2 Mix v7.0 XXELLC++++jkay hogy lássuk mire is jó mert nagyon jó. vétek nem beletenni a romba.+ még kismillió beállitás csak a lényeget vidiztem,de ennél jóval többet tud. ha áttémázná maradna az artu féle szép kinézet,csak rajta mullik.
Pénteken van szabadnapom, akkor meg tudom csinálni. Viszont mivel én nem használom a JKat, valahogy kéne az apk, hogy tudjam tesztelni. Ha kész, jöhet a vidi R2 kinézettel is.
Pénteken van szabadnapom, akkor meg tudom csinálni. Ha kész, jöhet a vidi R2 kinézettel is.
magyar menüs lesz majd?
ARTU: a quickpanelsettings nem tud alvás gombot, lehetne lidroid, AdvancedS-sel?
Maximális elismerésem és köszönetem ezért a rom-ért R2 És igen nagyra becsülöm a kitartásodat és a munkádat.
Lehet hülye kérdés de hol lehet beállítani, hogy az értesítési panelban milyen ikonok legyenek kint? És a régi 6-os verziós leLOCKolást hogy lehetne visszahozni? (mármint mikor így összecsukódik, mint régi TV-k) Bocs csak butavagyok az ilyenekhez :/
Majd JKay el lesz csak. Ha beraknád a Romba, kavarodna több szál is. Az AOSP lock miatt pl...
R2D2 Mix v7.0 XXELLC+++jkay
A kezdő képernyőn milyen widgeteket használsz? Nagyon tetszik, ahogy kinéz (óra, időjárás és névnapok).
idöjárás,óra, fancy widgets,,,,névnap, smooth calendar.
.. ha valakinek lenne egy kis ideje png ket áátnevezni, esetleg átméretezni, megköszönném.
Segíthetek....