0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
SziaA rar-ban van 4 apk, azokat telepítsd, majd beállítások>alk.kezelő>mind..itt lődd ki a TW launchert...enjoy..You are not allowed to view links. Register or Login
Hello mindenkinek boldog uj évet.Lenne 1 kérdésem h a 6.0 litle-ben hogy lehetne elövarázsolni h a nevek mellet legyen "hívás" gomb? elöre is köszi!
Hát mivel a magyar még csak 4.1.1-es, a lengyel meg a végleges 4.1.2, szerintem inkább a lengyelt kéne....de ez csak az én véleményem..Akármelyiket is csinálja, az csúcs lesz..Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Először is , kicsit késve de BUÉK ! Sajna nem volt még szabadnapom, így netem sem.De ha minden jól megy , holnaptól van. Töltöm is le XXELLA - t, és szabadidőmben picit nagyon rágyúrok a héten . Szevasztok. Pparker úr holnap hívlak
Ha még van igény a munkámra, hétfőre megvan. Changelognak nekiálltam.
Néztem changelog-ot. Miért nem a spanyol LLC-ből indulsz ki? XDA-n is még csak most kezdik befőzni.
Persze hogy van rá igény!Ha tudok a tesztelésben is részt veszek.Enyimé I9300
Már előre várom! Az eddigiek is királyok voltak Csak így tovább! Sokkal jobb a CM-nél szerintem, feltettem és azonnal le is szedtem. Remélem hamarosan kijön a 7-es verzió mert ahogy látom sok újdonság lesz benne
Már 90 % - ban összeállt. Sztem holnap teszt, és ha jól megy holnapután lesz megosztva.
tesztre jelentkezem. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Köszi nektek ! Sztem holnap este 6 körül dobom a linket ! Na léptem melóba